x تبلیغات
aasblog

ویژگی های سنگ آمیتیست

 سنگ آمیتیست یک سنگ جواهر نیمه قیمتی است که گران‌ترین نوع کوارتز در نظر گرفته می‌شود. تشخیص سنگ آکوامارین سنگ نیمه قیمتی آمیتیست دارای ساختار شفاف، درخشش شیشه‌ای و درخشان است. آمیتیست در طبیعت به شکل کریستال به نظر می‌رسداین ماده معدنی تراش نخورده در بین کلکسیونرهای جهانی محبوب است و به دلیل رنگ ارغوانی ظریف آن، این سنگ با گل بنفش مقایسه می‌شود.

سنگ آمیتیست سنگی قیمتی با درخششی کریستالی و شیشه‌ای است. سنگ‌های معدنی بخش عظیمی از دنیای جواهرات را به خود اختصاص داده‌اند. این سنگ‌های طبیعی هرکدام ویژگی‌های منحصربه‌فردی دارند و به همین دلیل هرکدام متفاوت از دیگری هستند. همین انحصاری بودن سبب خاص بودن این سنگ‌ها می‌شود.

یکی از محبوب‌ترین سنگ‌هایی که در ساخت طلا و جواهر و به خصوص انگشتر طلا زنانه از آن استفاده می‌شود، آمیتیست است. دلیل نام‌گذاری این سنگ به افسانه‌های قدیمی یونان و شباهت آن به داستانی اساطیری باز می‌گردد. این سنگ در جواهرشناسی ایران با نام جمشت شناخته می‌شود. سنگ جمشت دارای ظاهری خاص بوده و فواید یا خواص بسیاری را با خود به‌همراه دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا به مواردی پی ببرید که نشان می‌دهند چرا این سنگ مورد علاقه و توجه بسیاری از افراد قرار می‌گیرد.

با سنگ آمیتیست بیشتر آشنا شوید

آمیتیست نوعی سنگ معدنی است که به‌وفور کاربردی زینتی و تزئینی هم دارد. این سنگ از گروه کوارتزها بوده و از نمونه‌های قیمتی و ارزشمند این گروه در نظر گرفته می‌شود. استفاده از این سنگ در تولید زیورآلات پیشینه‌ای تاریخی داشته و قدمت آن به بیش از 25 هزار سال پیش از میلاد باز می‌گردد.

در فرهنگ‌هایی که باستانی بوده و قدمت دارند؛ مانند رومیان یا یونانی‌ها و مصری‌ها، سنگ آمیتیست اصل ارزشی ویژه داشته است. این سنگ به‌عنوان سنگی نزدیک با چشم سوم شناخته شده و مظهری برای معنویت به‌شمار می‌رفت. مردم تمدن‌های باستانی به شفابخشی این سنگ باور داشتند و تلاش می‌کردند تا قطعه‌ای از این سنگ را در قالب یک زیور با خود به‌همراه داشته باشند تا بتوانند از خواص متعدد آن بهره ببرند.

 

سنگ آمیتیست سنگی است که به نسبت دیگر جواهرات و سنگ‌های قیمتی دسترسی آسان‌تری داشته و معادن بسیاری در سراسر جهان دارد. این سنگ به‌دلیل رنگ خود که طیفی از بنفش کم‌رنگ تا بنفش پررنگ‌ را در بر می‌گیرد و ساختار کریستالی آن، جلوه‌ای خاص دارد؛ البته آمیتیست در مجاورت حرارت‌های شدید می‌تواند رنگ‌های دیگری مانند زرد، قهوه‌ای یا سبز هم داشته باشد؛ ولی در این صورت شکنندگی سنگ زیاد شده و سختی آن از بین می‌رود. آمیتیست دارای درجه سختی 7 بوده و جزئی از سنگ‌های معدنی سخت محسوب می‌شود.

رنگ آمیتیست با تونالیته زیبا

سنگ آمیتیست به دلیل رنگ بنفش جذابش، جواهری بسیار محبوب است. مانند کلمه "فیروزه"، کلمه "آمیتیست" اکنون نام یک رنگ و همچنین نام یک ماده جواهر است.

https://chaav.ir/blog/15-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5+%D8%B3%D9%86%DA%AF+%D9%84%D8%A7%D8%AC%D9%88%D8%B1%D8%AF+%7C+0+%D8%AA%D8%A7+100%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5+%D8%B9%D8%A7%D8%B7%D9%81%DB%8C%D8%8C+%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C+%D9%88+%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7

 

درحالی‌که کلمه سنگ آمیتیست باعث می‌شود بیشتر مردم به یک جواهر بنفش تیره فکر کنند، آمتیست در واقع در بسیاری از رنگ‌های بنفش وجود دارد. رنگ بنفش می‌تواند آن‌قدر روشن باشد که به سختی قابل تشخیص باشد یا آن‌قدر تیره باشد که تقریباً مات باشد. می‌تواند بنفش مایل به قرمز، بنفش یا بنفش مایل به بنفش باشد. آمیتیست در این طیف وسیع از رنگ‌ها وجود دارد.

تعویض ایمپلنت دندان

 

آیا ایمپلنت دندان را می‌توان تعویض کرد؟

احتمالاً بارها شنیده‌اید که ایمپلنت دندان روشی دائمی است. بهترین دکترایمپلنت در رشت گرچه این جمله به دلیل بالا بودن طول عمر می‌تواند صحیح باشد، اما ممکن است در این میان مسائلی رخ دهند که باعث شوند این‌گونه نباشد و ایمپلنت پس از مدتی نیاز به خارج کردن و در صورت امکان تعویض پیدا کند. موارد و علل متعددی در ایجاد نیاز به تعویض ایمپلنت دندان نقش دارند و اینکه این روش قابل تعویض است یا خیر، به نوع مشکل آن بستگی دارد.

علل نیاز به تعویض ایمپلنت دندان

 

بسته به نوع مشکلی که برای ایمپلنت ایجاد می‌شود، ممکن است تنها تاج، پایه و یا کل ایمپلنت نیاز به خارج کردن و تعویض پیدا کند. هریک از موارد و مشکلات زیر از جمله مواردی می باشند که جزو علل نیاز به تعویض ایمپلنت هستند:

  1. شکستن یا ترک خوردن تاج ایمپلنت

    تاج ایمپلنت از ماده بسیار محکم و با دوامی به نام سرامیک ساخته می‌شود که طول عمر بالایی دارد. اما با وجود داشتن استحکام کافی ممکن است بر اثر مواردی مانند وارد شدن فشار زیاد به آن بر اثر گاز زدن غذاهای سفت و یا وارد شدن ضربه محکم به آن دچار شکستگی و یا ترک خوردگی شود که در این صورت بیمار باید به کلینیک ایمپلنتولوژیست خود مراجعه نماید تا تاج ایمپلنت او تعویض شود.

  2. فرسودگی ایمپلنت

    اغلب به این دلیل که طول عمر ایمپلنت بالا می باشد، به عنوان درمانی دائمی در نظر گرفته‌ می شود. اما در واقع این درمان نیز ماندگاری مشخصی دارد و به طور مثال پایه آن معمولاً پس از حدود ۲۵ سال نیاز به تعویض پیدا می کند. همچنین تاج آن همانند سایر پروتزهای دندانی دارای طول عمر مشخصی در حدود ۱۰ تا ۱۵ سال است و پس از آن دچار فرسودگی می‌شود و باید با تاج جدیدی جایگزین شود.

  3. واکنش آلرژیک بدن به جنس ایمپلنت

    گرچه پایه ایمپلنت از ماده‌ای به نام تیتانیوم که با بدن انسان سازگاری بالایی دارد و بدن اغلب بیماران به آن واکنش و حساسیتی نشان نمی‌دهد، ساخته می‌شود با این حال ممکن است برخی بیماران به این ماده واکنش آلرژیک نشان دهند. بنابراین فرد پس از کاشت ایمپلنت باید به علائمی از جمله تورم، قرمزی و خارش در ناحیه ایمپلنت شده توجه کند و در صورت مشاهده هر یک از آنها موضوع را با ایمپلتولوژیست خود در میان بگذارند. زیرا ممکن است نیاز باشد که پایه ایمپلنت تعویض گردد. در این موارد ممکن است متخصص ایمپلنت استفاده از پایه‌هایی از جنس‌های دیگر را پیشنهاد دهد.

  4. پس زدن پایه ایمپلنت

    ایمپلنت دندان موفق‌ترین و بهترین روش جایگزینی دندان است، اما با این حال در درصد کمی از بیماران احتمال پس زدن پایه ایمپلنت توسط بدن وجود دارد. به همین دلیل بیمار باید به علائمی مانند دردی که با مرور زمان و حتی با وجود مصرف داروهای مسکن تسکین پیدا نمی‌کند، توجه نماید و مشکل را با ایمپلنتولوژیست خود مطرح کند تا اقدامات لازم که می‌توانند شامل خارج کردن پایه ایمپلنت و انجام درمان‌های لازم است، صورت گیرند.

  5. عفونت کردن ایمپلنت

    ایمپلنت ممکن است در کوتاه مدت و یا بلند مدت دچار عفونت شود. عواملی مانند آلوده بودن ابزار جراحی دندانپزشکی و تماس آنها با بافت‌های دهان در حین جراحی در کوتاه مدت و پس از جراحی باعث ایجاد عفونت می‌شود. همچنین موارد دیگری در بلند مدت می‌توانند باعث عفونت ایمپلنت شوند که از میان آنها می‌توان به سیگار کشیدن و عدم رعایت بهداشت دهان و دندان توسط بیمار اشاره کرد.
    بیمار باید همواره به بروز علائمی از جمله درد، تورم و قرمزی ناحیه ایمپلنت شده توجه کند، زیرا ممکن است نشان‌دهنده وجود عفونت باشد. عفونت در صورت پیشروی می‌تواند عوارض جبران ناپذیری را برای بیمار ایجاد کند. به طور معمول ایمپلنتولوژیست با تجویز داروهای آنتی بیوتیک اقدام به درمان این عارضه می‌کند، اما در صورتی که میزان عفونت زیاد باشد ممکن است ایمپلنت را خارج کند و پس از انجام درمان‌های لازم، در صورت امکان آن را با ایمپلنت جدیدی جایگزین نماید و در واقع اقدام به تعویض ایمپلنت کند.

  6. عدم رعایت دستورالعمل‌های مراقبتی

    برای حاصل شدن بهبودی سریع پس از جراحی ایمپلنت و همچنین برای حفظ سلامتی آن و افزایش ماندگاری ایمپلنت، لازم است که بیمار تمام نکاتی را که دندانپزشک به او آموزش می‌دهد را به طور دقیقی رعایت کند و در صورت عدم توجه به آنها ممکن است مشکلاتی به وجود آیند که باعث شوند فرد نیاز به خارج کردن ایمپلنت و یا تعویض آن پیدا کند. از میان این نکات می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • رعایت بهداشت دهان و دندان
    • روزی دو بار مسواک زدن با استفاده از مسواک و خمیر دندان مناسب
    • استفاده از دهانشویه مناسب
    • عدم مصرف سیگار و سایر دخانیات
    • پرهیز از عادات نامناسب دهانی مانند گاز زدن یخ
    • استفاده از نایت گارد در صورت ابتلا به دندان قروچه
    • استفاده از محافظ دهان هنگام شرکت در فعالیت‌های ورزشی تماسی
    • داشتن رژیم غذایی مناسب
    • محدود کردن مصرف نوشیدنی‌ها و خوراکی‌های رنگی
    • مصرف به موقع داروها در صورت ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت و …
  7. جابجایی های کوچک در پایه ایمپلنت

    قرارگیری پایه ایمپلنت در استخوان فک در محل صحیح خود اهمیت بسیار زیادی دارد و انجام صحیح این کار به مهارت و دقت ایمپلنتولوژیست بستگی دارد. در صورتی که پایه ایمپلنت در موقعیت صحیحی قرار نگیرد، دچار جابجایی هایی می‌شود. این جابجایی ها درد و ناراحتی را برای بیمار ایجاد می‌کند که به طور معمول ایمپلنتولوژیست برای برطرف کردن این مشکل با خارج کردن ایمپلنت و انجام اقدامات لازم، مجدداً ایمپلنت دیگری را جایگزین می‌کند و به ‌گونه‌ای می‌توان گفت تعویض ایمپلنت انجام می‌شود.

https://drshamsdentist.com/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

  1. نداشتن تراکم کافی استخوان

    یکی از شرایط موفقیت آمیز بودن این درمان داشتن تراکم کافی استخوان است که تشخیص آن بر عهده دندانپزشکی که به مطب ایشان مراجعه می‌کنید، می‌باشد. با انجام آزمایش سنجش تراکم استخوان می‌توان از وضعیت تراکم استخوان فک مطلع شد. به طور مثال در مواردی که ایمپلنتولوژیست کم بودن میزان تراکم استخوان را به درستی تشخیص ندهد و کاشت ایمپلنت را انجام دهد، ممکن است پس از مدتی با شکست درمان مواجه شود و نیاز به خارج کردن ایمپلنت و انجام مجدد درمان پیدا کند که به نوعی تعویض ایمپلنت انجام می‌شود.

 

ثبت شرکت در مونته نگرو

 مونته نگرو به عنوان  یکی از بهترین مقصدهای سرمایه گذاری خارجی است . اخذ کارت بازرگانی این کشور کوچک ، در جنوب اروپا و در کرانه دریای آدریاتیک واقع شده است. چنانچه مایل به آشنایی به فرآیند سرمایه گذاری و ثبت شرکت در کشور مونته نگرو هستید، خواندن این مقاله را به شما توصیه می کنیم. در این مقاله سعی شده است درباره سرمایه اولیه جهت ثبت شرکت در مونته نگرو، نظام مالیاتی مونته نگرو و انواع شرکت های قابل ثبت در مونته نگرو توضیحات کامل و جامعی ارائه گردد. شایان ذکر است موسسه حقوقی فکر برتر با برخورداری از برترین وکلای حقوق بین الملل شما را برای رسیدن به این هدف راهنمایی و هدایت می نماید.

سرمایه اولیه جهت سرمایه گذاری و ثبت شرکت در کشور مونته نگرو :
سرمایه اولیه جهت سرمایه گذاری در این کشور دارای محدودیت خاصی نیست و قانون سرمایه گذاران را تشویق می نماید تا آزادانه در فرصت های مختلف اقتصادی در این کشور سرمایه گذاری نمایند و بدون محدودیت سرمایه، سود و سهام خود را منتقل نمایند.
نظام مالیاتی مونته نگرو :
نظام مالیاتی مونته نگرو به یکی از رقابتی ترین نظام ها در کل اروپا تبدیل شده است. با 9% سود نرخ مالیات ، مضاف بر اینکه بار مالیاتی پایین، کار را برای تجارت آسان تر کرده است ؛ سود عملیاتی نیز به حداکثر خواهد رسید.
شایان ذکر است،  سرمایه گذار خارجی در مونته نگرو می تواند چه به عنوان یک نهاد قانونی و یا به عنوان یک فرد حقیقی فعالیت کند. ( سرمایه گذار خارجی به شرکتی برمی گردد که توسط یک فرد حقیقی یا حقوقی خارجی که سهم سرمایه گذاری بیشتر از 25% کل سرمایه را دارد، در این کشور تاسیس شود ).
شرکت های خارجی در مونته نگرو به اندازه شرکت های داخلی آن از لحاظ قانونی تضمین شده اند.
انواع شرکت های قابل ثبت در مونته نگرو :
در کشور مونته نگرو همانند سایر کشورها قالب های متفاوتی از شرکت قابل ثبت می باشد که افراد با توجه به شرایط و امکانات خود می توانند قالب مناسب را جهت فعالیت خود انتخاب نمایند. قوانین مونته نگرو این اجازه را به شما می دهد تا بتوانید 6 نوع شرکت در این کشور به ثبت برسانید :
1- کارآفرینی
2- مسئولیت محدود (DOO)
3- سهامی خاص (AD)
4- مشارکت عمومی (OD)
5- همکاری محدود (KD)
6- مشارکت در بخشی از یک شرکت خارجی

  • ویژگی های ثبت شرکت با مسئولیت محدود

- حداقل یک یورو سرمایه
- تکمیل فرم قرارداد تاسیس شرکت
- ده یورو هزینه ثبت نام

  • ویژگی های ثبت  شرکت سهامی خاص

- حداقل 25000 یورو سرمایه
- تکمیل فرم قرارداد تاسیس شرکت
- لیستی از اسامی هیئت مدیره و مدیران
- شماره امنیتی مدیران و اعضای هیئت مدیره
- مشخصات مدیر اجرایی، هیئت مدیره و منشی
- امضای اظهارات توافق نامه به منظور اجرای وظایف شرکت
- قطعنامه هیئت مدیره برای تصویب عرضه عممومی سهام
- ده یورو هزینه ثبت نام

  • ویژگی های ثبت شرکت مشارکت عمومی

- حداقل 2 نفر
- حداقل 25000 یورو سرمایه گذاری
- ده یورو هزینه ثبت نام

  • ویژگی های ثبت همکاری محدود

- وجود 2 نفر یا بیشتر
- حداقل سرمایه مورد نیاز
- ده یورو هزینه ثبت

https://danasabt.ir/

  • شرایط سرمایه گذاری در بخشی از یک شرکت خارجی

- ده یورو هزینه ثبت
- حداقل سرمایه مورد نیاز
و در انتها پس از گذراندن مراحل ذکر شده، می بایست حساب بانکی باز شود و پس از آن شرکت برای اخذ شماره شناسایی مالیاتی و مالیات بر ارزش افزوده گزارش خود را به اداره مالیات ارائه نماید.

سنگ فلوریت چیست؟

 فلوریت (fluorite) یک کانی با سختی تقریبا پایین است که از نظر شیمیائی ترکیبی از فلوئورین (F) با عناصری چونP ،Na ،Ca و As است.تشخیص سنگ آکوامارین با این حال از نظر کانی شناختی فلوریت با فرمول CaF2 مهمترین ترکیب فلورین در طبیعت محسوب می شود. این سنگ اولین بار در سال 1530 تحت عنوان “فلورسپار fluorspar ” اشاره شده است. این سنگ به صورت شفاف تا مات یافت میشود. فلوئوریت دارای ساختار کریستالی ایزومتریک، مکعبی و هشت سطحی است که در شکل کریستالی آن در هنگام تشکیل با سیالات دمای بالا تمایل به فرم اکتاهدرال و در دمای پایین تمایل به فرم بلورهای مکعبی دارد. جالب است بدانید که فلوریت یکی از معدود کانی های رایجی است که دارای کلیواژ کامل از چهار جهت است.

انواع رنگ فلوئوریت

فلوئوریت سنگی با خاصیت چند رنگی (Allochromatic) و قرار گرفتن مقادیر بسیار اندکی از ناخالصی های معدنی درون ساختار کریستالی آن میتوانند رنگ این کانی را دستخوش تغییر قرار دهند. سنگ فلوریت خالص بدون رنگ است و انواع رنگهای آن ناشی از انواع ناخالصی ها درون آن است. برای مثال مقادیری از یون های منگنز میتوانند رنگ آن را به سمت نارنجی تغییر دهند. به همین دلیل در طبیعت کمتر سنگی را میتوان با چنین تنوع رنگی یافت و بعد از خانواده بزرگ کوارتز ، فلوریت از این نظر در مقام دوم قرار دارد.

فلوریت میتواند در رنگهای متداولی چون آبی، سبز، بنفش و در موارد کمتر در قرمز، سیاه، سفید، قهوه ای و صورتی یافت شود که در این میان پدیده فلورسانس ضعیف تا قوی در آن میتواند رنگهای شگفت انگیزی از آنها به خصوص در انواع مکعبی آن بوجود آورد. یکی از پرطرفدار ترین نوع رنگ های فلوریت نوع بنفش یا ارغوانی پر رنگ (به علت یون های فلوراید آن با ساختار مکعبی است که بصورت کلکسیون نگهداری میشود.

 

https://chaav.ir/blog/15-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5+%D8%B3%D9%86%DA%AF+%D9%84%D8%A7%D8%AC%D9%88%D8%B1%D8%AF+%7C+0+%D8%AA%D8%A7+100%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5+%D8%B9%D8%A7%D8%B7%D9%81%DB%8C%D8%8C+%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C+%D9%88+%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7

 

بررسی پدیده فلورسانس در این کانی

در سال 1852، سر جرج گابریل استوکس، بارونت اول، ریاضیدان و فیزیکدان بریتانیایی بعد از کشف قابلیت درخشش آبی در فلوریت در طیف های نوری مختلف، نام پدیده “فلورسانس” را به این خاصیت داد و فلوئوریت نیز به عنوان اولین کانی دارای خاصیت فلورسانسی نامگذاری شد. دربسیاری از مواقع سنگ فلوریت تحت نور فراابنفش (UV) از خود فلورسانت نشان میدهد. قرار گرفتن عنصر کمیاب ایتریم، اروپیم، ساماریم یا دیگر ناخالصی های طبیعی دیگر در درون ساختار بلوری فلوریت از علت خاصیت فلورسانسی در آن میباشد. رنگ نور مرئی ساطع شده از فلوریت در هنگام فلورسانس شدن به شدت بستگی به محل استخراج آن دارد. نوع رنگ فلورسانت میتواند متفاوت باشد ولی عموما آبی – بنفش است ولی گاهی میتواند شامل رنگهایی چون زرد، قرمز، سیاه، سفید، سبز و ارغوانی باشد. بسته به طول موج کوتاه یا بلند UV، این کانی میتواند رنگهای فلورسانتی متفاوتی از خود نشان دهد.

 

کامپوزیت دندان در بارداری

 

کامپوزیت کردن دندان‌ها در بارداری

یکی از دوران بسیار حساس برای مادران، دوران بارداری است که بدن تحت تأثیر بارداری و تغییرات هورمونی دچار تغییرات و حساسیت‌هایی می‌شود. بهترین دکترایمپلنت در رشت در این دوران مادر ناچار است توجه بیشتری به بدن خود داشته باشد و مراقبت‌های خاصی را انجام دهد.
یکی از بخش‌هایی که بسیار تحت تأثیر بارداری قرار می‌گیرد، دهان و دندان است.
علاوه بر تغییرات هورمونی، تهوع صبحگاهی نیز از مواردی است که باعث می‌شود مادر نتواند همانند قبل دندان‌های خود را مسواک بزند.
این موارد بر سلامت دندان‌ها و لثه‌ها تأثیر گذاشته و باعث آسیب پذیر شدن آنها می‌شود. بنابراین بهتر است در این دوران بافت دندان‌ها و لثه‌ها به جز در موارد ضروری دستکاری نشود.
علاوه بر این انجام خدمات ترمیمی و درمانی دندانپزشکی نیاز به دریافت بی حسی موضعی و همچنین مصرف داروهای مسکن یا ضد التهاب پس از انجام آنها دارند.
از آنجایی که خدمات زیبایی از جمله کامپوزیت کردن دندان‌ها جزء خدمات زیبایی و غیر ضروری محسوب می‌شوند، اغلب به مادران باردار توصیه می‌شود که از انجام آنها در دوران بارداری اجتناب کنند.

آیا کامپوزیت کردن دندان‌ها در بارداری خطرناک است؟

بارداری دوران حساسی است که در آن باید به مواردی که ممکن است به مادر و یا جنین آسیب برسانند توجه زیادی کرد. احتمالاً بارها شنیده‌اید که گفته می‌شود در دوران بارداری نمی‌توان درمان‌های دندانپزشکی را انجام داد؛ به نظر شما علت آن چیست؟
به طور کلی توصیه می‌شود که مادر در دوران بارداری خدمات دندانپزشکی دریافت نکند.
یکی از دلایل آن این است که انجام این خدمات نیاز به تزریق داروی بی‌حسی دارد. همچنین پس از انجام آنها برای تسکین درد احتمالاً داروهای مسکن تجویز می‌شوند. هر دو مورد ذکر شده در واقع داروهایی هستند که وارد بدن مادر شده و جنین نیز آنها را جذب می‌کند و به سلامت جنین وجود دارد.
کامپوزیت در دسته خدمات ترمیمی و زیبایی دندان‌ها قرار می‌گیرد و یک امر اورژانسی و ضروری به شمار نمی‌آید. به همین دلیل توصیه می‌شود که مادران در این دوران از انجام آن اجتناب کنند و انجام آن را به پس از بارداری موکول کنند. کامپوزیت به خودی خود خطری برای مادر و جنین ایجاد نمی‌کند، اما به دلایلی که در ادامه بیان کرده‌ایم، توصیه می‌شود که به جای انجام کامپوزیت در بارداری آن را به دوران پس از بارداری موکول کنید:

  1. لثه‌ها در دوران بارداری حساس می‌شوند. به این دلیل که برای نصب کامپوزیت‌ها ممکن است نیاز باشد که بافت لثه مقداری عقب زده شود، احتمال خونریزی و یا عفونت بالا می‌رود.
  2. دندان‌ها نیز در دوران بارداری حساس می‌شوند و همچنین احتمال پوسیدگی آنها در این دوران بالا می‌رود. از آنجایی که برای نصب کامپوزیت نیاز است مقدار بسیار جزئی و کمی از سطح آن تراش داده شود، احتمال حساسیت دندان‌ها بالاتر می‌رود. به همین دلیل بهتر است که در این دوران ساختار آنها دستکاری نشود.
  3. برای انجام این درمان ممکن است نیاز به تزریق داروی بی حسی وجود داشته باشد. علاوه بر این به این دلیل که پس از نصب کامپوزیت، دندان‌ها دچار مقداری حساسیت و ناراحتی می‌شوند، دندانپزشک مصرف داروی مسکن را تجویز کند. با توجه به اینکه توصیه می شود که مادر در طول این دوران از مصرف داروها اجتناب کند، پس بهتر است که برای ترمیم دندان های خود تا پس از دوران بارداری صبر کند. البته توجه داشته باشید که برای حساسیت دندانی داروی مسکن به صورت معمول تجویز نمی‌شود. اما در برخی موارد ممکن است نیاز باشد.
  4. علاوه بر همه این موارد، برای انجام خدمات دندانپزشکی نیاز است مادر باردار روی یونیت بنشیند. زمانی که مادر در سه ماهه سوم بارداری قرار دارد، با توجه به حجم رحم و شکم، نشستن ظولانی مدت بر روی یونیت برای او کار دشواری خواهد بود. به همین دلیل بهتر است این درمان را به بعد از بارداری موکول کرد.

بهترین زمان کامپوزیت کردن دندان‌ها در دوره بارداری چه موقع است؟

بهترین زمان برای کامپوزیت کردن دندان‌ها، قبل یا پس از بارداری است. به طور کلی دندانپزشکان انجام خدمات دندانپزشکی ضروری را برای دوره 3 ماهه دوم بارداری برنامه ریزی می‌کنند.
در ادامه توضیحات لازم درباره زمان‌های مناسب و نامناسب انجام خدمات دندانپزشکی در این دوران را بیان کرده‌ایم:

  1. 3 ماه اول بارداری در این دوره از بارداری، جنین در آسیب پذیرترین دوران خود قرار دارد.
    از آنجایی که جنین از مادر تغذیه می‌کند، مادر باید در طول این دوره نسبت به مواد غذایی و داروهایی که دریافت می‌کند، حساسیت زیادی به خرج دهد.
    بر این اساس بهتر است در این دوران تا حد امکان از انجام خدمات دندانپزشکی که نیاز به دریافت دارو است، اجتناب شود. داروی بی‌حسی و همچنین داروهای ضد التهاب و مسکن درد، از جمله این موارد هستند.
  2. 3 ماه دوم بارداری دندانپزشکان معمولاً سعی کنند برای زنانی که باردار هستند درمان آنها را فقط در سه ماهه دوم بارداری برنامه ریزی کنند. معمولاً این دوره بهترین و مناسب‌ترین دوره برای انجام این خدمات است.
    زیرا جنین در 3 ماه دوم بارداری به رشد نسبتاً خوبی رسیده است و آسیب پذیری آن کمتر از 3 ماه اول است.
    به همین دلیل در این دوره در صورت تأیید متخصص زنان و زایمان و همچنین موافقت دندانپزشک می‌توان خدمات درمانی ضروری را انجام داد.
  3. 3 ماه سوم بارداری جنین در 3 ماه سوم بارداری تقریباً به رشد کاملی می‌رسد و در این دوران میزان آسیب پذیری او کمتر از ماه‌های قبلی است. اما از آنجایی که شکم مادر بسیار بزرگ می‌شود، نشستن و یا دراز کشیدن طولانی مدت بر روی کمر، باعث اذیت شدن مادر می‌شود. این امر یکی از دلایلی است که انجام خدمات دندانپزشکی را در این دوران سخت می‌کند.
    به همین دلیل در 3 ماه سوم بارداری نیز بهتر است که تنها خدمات اورژانسی مانند درمان عفونت‌ها و پوسیدگی‌های شدید دندانی انجام شوند.
    زیرا عدم درمان عفونت‌های دندان و لثه، سلامت مادر و جنین را به خطر می‌اندازد.نحوه مراقبت از دندان‌های کامپوزیت شده در بارداری

اگر شما نیز جزء مادران بارداری هستید که دندان‌های خود را کامپوزیت کرده‌اند، باید بدانید که حفظ سلامت دهان و دندان‌های کامپوزیت شده شما از اهمیت بالایی برخوردار است.
در این دوران احتمال پوسیدگی دندان بیشتر می‌شود و این پوسیدگی‌ها از زیر کامپوزیت‌ها مشخص نمی‌شوند. به همین دلیل باید مراقبت‌هایی که در ادامه آنها را آموزش داده‌ایم را انجام دهید:

  1. دریافت مقادیر کافی کلسیم

     یک تصور اشتباهی که میان مادران باردار وجود دارد، این است که در صورت کمبود کلسیم در بدن، جنین این یون را از دندان‌ها می‌گیرد. این در حالی است که کلسیم در ساختار دندان، به صورت ترکیب هیدروکسی آپاتیت قرار دارد و به هیچ عنوان جذب خون و بدن جنین نمی‌شود. درست است که در صورت کمبود کلسیم، بدن ممکن است آن را از استخوان بگیرد؛ اما این موضوع برای دندان صدق نمی‌کند. با این وجود، مادر بهتر است مکمل‌های کلسیمی را دریافت کند تا ساختار دندان مقاومت بیشتری در برابر اسید‌های ناشی از باکتری‌ها داشته باشد.
  1. رعایت بهداشت دهان و دندان

     تهوع صبحگاهی که مادران باردار به آن دچار می‌شوند باعث می‌شود مادران نتوانند دندان‌های خود را به درستی مسواک بزنند. این امر یکی از دلایل پوسیدگی دندان‌ها در این دوران است. اسید معده که در تهوع صبحگاهی وجود دارد، خود عاملی برای تضعیف مینا و شروع پوسیدگی است. یکی از کارهایی که زنان باردار برای کمک به حفظ بهداشت دهان و دندان خود می‌توانند انجام دهند، این است که دهان خود را با محلول آب نمک شستشو دهند. 
  2. توجه به رژیم غذایی

     تغییرات در ذائقه و تمایل مادران به مصرف خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های شیرین و یا اسیدی از دیگر مواردی است که در بارداری اتفاق می‌افتد.
    همانطور که می‌دانید قند و اسید به سلامت دندان‌ها آسیب می‌رساند و یکی از دلایل پوسیدگی دندان‌ها است. به همین دلیل در این دوران باید مصرف این قبیل مواد خوراکی را کنترل کنید و یا پس از مصرف آنها حتماً دندان‌های خود را مسواک بزنید.
  3. انجام چکاپ‌های دندانپزشکی

     به این دلیل که فرد پوسیدگی‌ها و یا وجود هر گونه مشکل زیر کامپوزیت را نمی‌تواند ببیند، توصیه می‌شود که در این دوران به طور مرتب به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کند. چرا که چکاپ‌های لازم را انجام دهد تا از سلامت دندان‌های خود اطمینان حاصل کند.

اقداماتی که مادرانی که کامپوزیت کرده‌اند، پیش از بارداری باید انجام دهند

یکی از اقدامات مهمی که زنانی که دندان‌های خود را کامپوزیت کرده‌اند و قصد بارداری دارند باید انجام دهند، این است که به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنند. با این کار سلامت دهان، دندان و کامپوزیت‌های خود را ارزیابی می‌کنند.

https://drshamsdentist.com/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/
در دوران پیش از بارداری استفاده از اشعه ایکس و همچنین استفاده از داروها بلامانع است. به همین دلیل در صورت مشاهده هرگونه مشکل و یا بیماری دهان و دندان، به راحتی می‌توان برای درمان آن اقدام کرد.

 

تانزانیت چیست؟

 تانزانیت یکی از پرفروش ترین سنگهای گوهری در بازار است.تشخیص سنگ آکوامارین با توجه به اینکه فقط در دهه 1960 شناخته شد، این موضوع تعجب آور است زیرا تمام سنگهای رنگی پرفروش دیگر قرن ها شناخته شده اند. این رنگ آبی منحصر به فردش است که با بیشتر مردم در مورد آن محبوبیت پیدا کرده و در آینده این محبوبیت بیشتر هم میشود.

تانزانیت (Tanzanite) نامی تجاری است که برای اولین بار توسط Tiffany & co برای نمونه های با کیفیت گوهری کانی زوئیزیت با رنگ آبی استفاده شده است. تیفانی می توانست این مواد را با نام معدنی ” زوئیزیت آبی” بفروشد ، اما آنها فکر می کردند نام “تانزانایت” باعث افزایش علاقه بیشتر مشتری به آن و آسانتر روانه بازار میشود. نام “تانزانیت” به آن رو به این سنگ داده شده زیرا تنها ذخایر شناخته شده تجاری تانزانایت جهان که از اهمیت تجاری برخوردار است در شمال کشور تانزانیا است. این نام منعکس کننده منبع جغرافیایی محدود گوهر است. این معادن همگی در مساحتی در حدود هشت مایل مربع در تپه های مرلانی (Merelani)، در نزدیکی پایه کوه کلیمانجارو و شهر آروشا قرار دارند.

اگرچه تقریبا همه سنگهای قیمتی معروف جهان صدها سال شناخته شده و مورد استفاده قرار گرفته اند ، اما تا دهه 1960 تانزانیت در مقادیر تجاری کشف نشده است. پس از مدت کوتاهی از آن زمان، به دومین گوهر آبی محبوب پس از یاقوت کبود تبدیل شد. این افزایش سریع محبوبیت عمدتاً با تبلیغ تیفانی و رنگ آبی زیبای تانزانیت انجام شد. تانزانایت به دلیل محبوبیت روزافزون ، در ماه دسامبر سال 2002 به عنوان سنگ ماه تولد مدرن دسامبر معرفی شد.

تبلیغات تیفانی در مورد این سنگ

 

در سال 1967 ، هنگامی که اولین تانزانیت تراشیده و برای بازار آماده شده بود ، جواهرفروشان و عموم مردم چیزی از این گوهر نمی دانستند. آنها هرگز رنگ آبی آن را ندیده بودند و نام آن را نشنیده بودند. برای معرفی جهان به تانزانیت ، تیفانی و شرکت یک برنامه آموزش عمومی را راه اندازی کردند.

تیفانی مواد آموزشی را تهیه کرد که باعث می شد مصرف کنندگان از گوهر آگاه شوند ، و آنها موارد لازم را برای کمک به جواهر فروشان در فهم ، بازاریابی و توضیح ویژگی های آن برای مشتریان خود تهیه کردند. هنگامی که یک سنگ قیمتی جدید و قبلاً ناشناخته وارد بازار می شود ، هر شخصی که در خرید و فروش است ، باید قبل از وقوع معاملات ، آموزش ببیند.

https://chaav.ir/blog/15-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5+%D8%B3%D9%86%DA%AF+%D9%84%D8%A7%D8%AC%D9%88%D8%B1%D8%AF+%7C+0+%D8%AA%D8%A7+100%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5+%D8%B9%D8%A7%D8%B7%D9%81%DB%8C%D8%8C+%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C+%D9%88+%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7

اخیراً ، در سال 2003 ، کمپانی پیشرو در معدنکاری تانزانیت (TanzaniteOne Mining Ltd) و شرکتی که سنگهای قیمتی و جواهرات تانزانیت را تراش ، تولید ، عمده فروشی و خرده فروشی می کند ، بنیاد تانزانایت، یک سازمان غیر انتفاعی که تانزانایت را ترویج و گسترش می دهد ، تأسیس کرد. این بنیاد همچنین یک شرکت کننده در پروتکل تانزانیت Tucson است ، سازمانی که برای اطمینان از اینکه تانزانیت در مسیری اخلاقی به بازار وارد میشود ، مشابه کاری که در فرآیند کیمبرلی برای جلوگیری از ورود الماس‌های خونین به بازار الماس ، کار می کند.

سن مناسب برای کامپوزیت دندان

 

آیا کامپوزیت دندان محدودیت سنی دارد؟


این درمان زیبایی محدودیت سنی ندارد و تمام افراد می‌توانند برای زیبایی دندان‌های خود از این روش استفاده کنند. بهترین دکترایمپلنت در رشت اما معمولا دندانپزشک ترجیح می‌دهد برای کودکان از این روش استفاده نکند. به این دلیل که رشد دهان و استخوان‌های فک کودک بسته به جنسیت او، تا سن مشخصی ادامه دارد. همین موضوع سبب می‌شود تا دندانپزشک نتواند از این درمان برای کودکان با سن پایین‌تر استفاده کند.

کامپوزیت دندان برای چه سنی مناسب است؟


با وجود اینکه در بخش قبلی بیان کردیم که ونیر دندان محدودیت سنی ندارد، با این حال دندانپزشک این روش را برای کودکان پیشنهاد نمی‌کند. در پاسخ به این سوال که از چه سنی می‌توان کامپوزیت کرد؟ باید گفت با توجه به اینکه سن توقف رشد دهان در جنسیت‌های مختلف متفاوت است، سن مناسب برای انجام این درمان نیز متفاوت خواهد بود. اما به طور کلی، این درمان بیشتر برای دختران بالای 16 و پسران بالای 18 سال به کار می‌رود.
لازم به ذکر است که در مواقع خاص امکان انجام این درمان برای افراد زیر سن مناسب نیز وجود دارد.
سؤالی که اینجا پیش می‌آید این است که چرا افراد زیر سن مناسب برای ونیر کامپوزیت انتخاب نمی‌شوند؟
در ادامه مطلب پاسخ این سؤال را نیز مطالعه نمایید.

چرا کامپوزیت برای افراد زیر سن مناسب پیشنهاد نمی‌شود؟

 

دلیل این موضوع این است که رشد استخوان فک در پسران زیر 18 و دختران زیر 16 سال همچنان ادامه دارد و به اتمام نرسیده است. در نتیجه اگر در این زمان کامپوزیت انجام شود، با تغییر موقعیت لثه و دندان‌ها، زیبایی ونیر نیز تحت تأثیر قرار می‌گیرد. در این شرایط احتمال ایجاد شکاف بین دندان‌ها نیز وجود دارد.
علاوه بر این نیز، معمولا کودکان با سن پایین‌تر درک درستی از ترمیم‌های زیبایی ندارند. با توجه به اینکه ترمیم‌های زیبایی نیاز به مراقبت زیاد دارند، نمی‌توان آن را برای کودکان استفاده کرد؛ چرا که به صرفه نخواهد بود. یک کودک مراقبت‌های توصیه شده را به درستی انجام نمی‌دهد و در اثر سهل انگاری، به ونیر کامپوزیت آسیب وارد خواهد شد. به همین دلیل کمتر دیده شده است برای کودکان از این درمان استفاده کنند.

بهترین سن کامپوزیت دندان


اکثر افرادی که کاندیدای مناسبی برای این درمان زیبایی هستند، بین 30 الی 60 سال سن دارند. در این سنین رشد استخوان فک متوقف شده است؛ اگر افراد شرایط و دیگر موقعیت‌های لازم برای این درمان را داشته باشند، می‌توانند با کمک ونیر کامپوزیت اقدام به اصلاح طرح لبخند خود کنند.

در سنین پایین، کامپوزیت دندان بهتر است یا لمینت؟

 

لمینت سرامیکی نیز از دیگر روش‌های ترمیمی و زیبایی است که طول عمر، استحکام و مقاومت بسیار بالاتری به نسبت ونیر کامپوزیت دارد. هر دوی این روش‌ها برای افراد زیر 18 سال توصیه نمی‌شوند؛ اما اگر در سنین پایین ترمیم دندان ضرورت داشته باشد، دندانپزشک هیچ گاه از لمینت استفاده نمی‌کند. لمینت در لابراتوار ساخته شده و برای نصب به آماده سازی و تراش مینای دندان نیاز دارد. در واقع این درمان برگشت‌ناپذیر است؛ پس از انجام آن فرد نمی‌تواند از دندان‌های طبیعی خود استفاده قبلی را داشته باشد. علاوه بر آن، اگر از این روش برای افراد زیر 18 سال استفاده شود، با تغییر موقعیت فک و لثه، زیبایی دندان‌ها از بین خواهد رفت و فرد برای ترمیم شرایط پیش آمده مجبور به پرداخت هزینه‌های بیشتری خواهد شد.
به همین جهت در شرایط ضروری دندانپزشک از ونیر کامپوزیت برای افراد در سنین پایین‌تر استفاده می‌کند، زیرا این درمان بر خلاف لمینت سرامیکی برگشت پذیر است.

کامپوزیت دندان در 60 سالگی، آیا ممکن است؟

چرا که نه، اگر یک فرد 60 ساله شرایط مورد نیاز برای انجام این درمان را داشته باشد، می تواند یکی از کاندیدای مناسب ونیر کامپوزیت به شمار رود. از شرایط مناسب برای انجام این درمان می‌توان به داشتن مینای کافی، سلامت دهان و داشتن دندان‌های سالم اشاره کرد.

جایگزین درمانی برای افراد زیر 18 سال

برای اینکه بهترین گزینه درمانی برای دندان‌های فرزند خود را بیابید، لازم است که به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کرده و با متخصص در این زمینه مشورت نمایید.

https://drshamsdentist.com/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

معمولاً بهترین و مناسب‌ترین درمان برای کودکانی که با ناهنجاری‌های فک و دندانی روبه‌رو هستند، ارتودنسی است.
روش‌های بسیاری از جمله استفاده از انواع روکش‌های دندانی از گزینه‌های دیگر مناسب برای افراد زیر 18 سال هستند.

تفاوت های قانونی ثبت شرکت های تجاری با ثبت اسناد را بشناسید

 قانون مجموعه ای از دستوالعمل هاست که از سوی مجموعه ای از موسسات به اجرا گذاشته می شود و به عنوان میانجی در پیوندهای اجتماعی بین مردم عمل می کند.پلمپ دفاتر قوانین و مقررات در هر کشوری از جمله ایران ، در جهت حفظ و حراست از امنیت و حقوق افراد آن جامعه وضع می شود.

با دگرگونی در روابط اقتصادی و اجتماعی و توسعه روابط در زمینه های مختلف و گسترش داد و ستد ، لزوم تعیین حد و حدود قانونی اشخاص و حراست از دارایی و حقوق آنان و ثبت و نگهداری آن ، امر بسیار مهمی است که بر روند زندگی افراد نیز تاثیر می گذارد.

در واقع، رعایت پاره ای مصالح ، قانونگذاران را متمایل می کند که با توجه به تحولات اقتصادی ، نسبت به تنظیم بعضی قواعد همت گمارند.
در حقوق ایران ، الزامی بودن ثبت شرکت با هیچگونه تردیدی مواجه نیست اما راجع به اینکه ثبت آن با ثبت اسناد چه تفاوت هایی دارد نیاز به توضیحاتی است که ذیلاَ به این مساله می پردازیم.

روش ثبت شرکت های تجاری در مقایسه با روش ثبت اسناد در دفاتر اسناد رسمی

روش ثبت کردن شرکت های تجاری با روش ثبت اسناد در دفاتر اسناد رسمی متفاوت است. دفاتر اسناد رسمی مکلفند هویت ، اهلیت و قصد طرفین معامله را مستقیماَ احراز نموده و آنگاه خواسته مورد نظر متعاملین را که ممکن است به صورت کتبی یا شفاهی ابراز شود، پس از مطابقت با قانون در دفتر مخصوص ثبت نمایند. اما مرجع ثبت شرکت ها صرفاَ آنچه را که طی اسناد عادی به این مرجع اعلام می گردد ثبت می نماید. به این معنی که متقاضی ثبت شرکت یا موسسه، با تکمیل فرم اظهارنامه یا تقاضانامه و شرکت نامه ( بسته به نوع شرکت یا موسسه ) که شامل مواردی همچون موضوع فعالیت ، محل فعالیت ، میزان سرمایه و مشخصات اعضای هیئت مدیره و مدیر عامل و مشخصات سهامداران می شود و همچنین ارائه اساسنامه ای که دربرگیرنده نحوه اداره شرکت و اساس تشکیلات و عمل شرکت می باشد به مرجع مربوطه، درخواست ثبت کردن شرکت یا موسسه خود را می نماید.
بدین ترتیب ، هویت ، اهلیت و قصد شرکا مستقیماَ احراز نمی گردد بلکه اعلامات نماینده معرفی شده از سوی شرکا که آن هم مبتنی بر سند عادی است، پس از احراز مطابقت ظاهری آن ها با قانون به ثبت می رسد. لذا مرجع مربوطه، به هیچ وجه مسئول صحت مدارک ارائه شده و صحت اظهارات متقاضیان ثبت شرکت نمی باشد و اگر شرکت ، مخالف قانون تشکیل شده باشد یا اینکه موجباتی برای ابطال شرکت موجود باشد، دادستان و هر ذی نفعی می تواند ابطال ثبت کردن شرکت را از دادگاه تقاضا کند.
اطمینان و امنیت حاصل از این شیوه ثبت که آن را ثبت اعلامی ( خود اظهاری ) می نامند مسلماَ با اسنادی که در دفاتر اسناد رسمی ثبت می گردند قابل مقایسه نیست و قهراَ آثار ثبت شرکت را نیز نمی توان با آثار ثبت سایر اسناد برابر دانست.
لازم به توضیح است، در حال حاضر با توجه به فرایند الکترونیکی شدن این کار، مراحل انتخاب و تایید نام ، کاملاَ به صورت الکترونیکی و به صورت غیرحضوری انجام می پذیرد و متقاضی ثبت شرکت یا موسسه می تواند با ورود به سامانه مربوطه نسبت به انجام آن اقدام نماید.
در پایان ، مراتب ثبت شرکت ، در روزنامه رسمی کشور و یکی از روزنامه های کثیرالانتشار مرکز اصلی شرکت ، جهت اطلاع عموم آگهی می گردد.

مرجع ثبت

ثبت کردن شرکت توسط مرجعی صورت می پذیرد که به حکم قانون صلاحیت انجام آن را دارا باشد. در کشور ما دفاتر اسناد رسمی که به موجب قانون ثبت اسناد و املاک تشکیل می گردند صلاحیت عام ثبت اسناد را دارا هستند اما راجع به ثبت شرکت های تجاری مقررات خاصی وجود دارد.
قانون تجارت مرجع ثبت شرکت های تجاری را معین ننموده است و فقط در ماده 195 به تکلیف ثبت شرکت با رعایت قانون مربوطه تصریح نموده است. از ماده 3 و بند 6 ماده 9 قانون اخیر می توان به دشواری استباط نمود که این امر بر عهده ادارات ثبت اسناد و املاک است که زیر مجموعه سازمان ثبت اسناد و املاک کشور هستند. متقابلاَ ماده 1 آیین نامه قانون صراحتاَ مقرر می دارد :
" جهت ثبت کلیه شرکت های خارجی و همچنین ثبت شدن شرکت های ایرانی که باید در تهران ثبت شود دایره مخصوصی در اداره ثبت اسناد تهران به اسم دایره ثبت شرکت ها تشکیل خواهد شد "
از این گذشته ماده 5 طرح اصلاحی آیین نامه مذکور مقرر می دارد :
" اداره ثبت شرکت ها در تهران و دوایر ثبت شرکت ها در شهرستان ها در ثبت شرکتنامه قائم مقام دفترخانه های رسمی می باشند ."
لازم به توضیح است ، تشکیل کلیه شرکت های مذکور در قانون تجارت موکول به تنظیم شرکتنامه رسمی است. ماده 2 آیین نامه اجرای قانون شرکت ها مصوب 1311 تصریح می کند که در هر محلی که اداره ثبت اسناد و یا دفاتر اسناد رسمی موجود است. شرکت های تجاری که در آن محل تشکیل می شود باید به موجب شرکتنامه رسمی تشکیل گردد و بند 2 ماده 47 قانون ثبت نیز ثبت شرکتنامه را اجباری می داند. ولی ثبت شرکتنامه در دفتر اسناد رسمی متضمن مخارج جداگانه است که هزینه شرکت را در بدو تاسیس خیلی زیاد می کند و برای رفع این محظور چون دفاتر ثبت شرکت ها در اداره ثبت شرکت ها دفاتر رسمی می باشند، موسسان شرکت های تجاری شرکتنامه را از روی اوراق چاپی که اداره فوق الذکر در اختیار آنان می گذارد، تنظیم نموده و موسسان شرکت امضاء می نمایند و همان اوراق عیناَ در دفتر مربوطه وارد و ثبت می شود و با ابطال تمبر حق الثبت شرکت ها شرکتنامه در حکم اسناد رسمی در می آید و به این ترتیب از پرداخت دو حق الثبت یکی برای ثبت شرکتنامه و یکی برای ثبت کردن شرکت خودداری می شود.

https://danasabt.ir/%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a7%db%8c%d8%b4-%d8%b3%d8%b1%d9%85%d8%a7%db%8c%d9%87-%d8%b4%d8%b1%da%a9%d8%aa/

مفاد اوراق شرکتنامه از طرف اداره مربوطه تهیه شده است و دوایر ثبت شرکت ها در تهران و شهرستان ها در ثبت شرکتنامه مجاز هستند.

سنگ آیولایت (iolite)

 هنگامی که تانزانیت برای اولین بار کشف شد، گوهرشناسان در ابتدا گمان کردند که ممکن است کوردیریت (cordierite) باشد، یک گوهر شفاف، پلئوکروییک، بنفش-آبی که هزاران سال شناخته شده است.تشخیص سنگ آکوامارین امروزه کوردیریت (به نام زمین شناس پیر کوردیه) بیشتر با نام تجاری خود، آیولایت (iolite) شناخته می شود که از کلمه یونانی “ios” به معنای “بنفش” گرفته شده است.

در تعیین قیمت آیولایت فاکتورهای رنگ و تراش و پاکی اهمیت ویژه ای دارند. در بحث وزن، محدوده برای یک آیولیت تراش خورده از 1 تا 10 قیراط است. آیولایت های باکیفیت بالای 5 قیراط کمیاب هستند.

رنگ و پلئوکریسم (چند رنگ نمایی)

 

پلئوکریسم (چند رنگ نمایی) قوی آیولایت باعث می شود که تراش آن برای بهترین رنگ دشوار باشد. این به نوبه خود همچنان چالش‌هایی را برای تولیدکنندگان و فروشندگانی که علاقه‌مند به تبلیغ این گوهر جذاب و در عین حال مشکل‌ساز به‌عنوان جایگزینی مقرون‌به‌صرفه سنگ جواهری آبی رنگ هستند، ایجاد می‌کند.

این سیلیکات آلومینیوم، آهن و منیزیم دارای دو ویژگی متمایز است: آبی تا آبی مایل به بنفش زیبا که از آهن گرفته شده و چند رنگ‌نمایی که براحتی قابل مشاهده است. رنگهای پلئوکریسم آن با رنگ بدنه آن متفاوت است. آیولایت هایی که به رنگ بنفش به نظر می رسند، رنگ های بنفش روشن، بنفش تیره و رنگ های پلئوکروییک زرد-قهوه ای را نشان می دهند.

آیولایت های مایل به آبی رنگ های بی رنگ تا زرد، آبی-خاکستری و بنفش تیره پلئوکروییک را نشان می دهند. بنابراین، از برخی زوایای یک آیولایت مایل به آبی در واقع می تواند کاملاً بی رنگ یا زرد به نظر برسد و یک آیولایت مایل به بنفش می تواند قهوه ای به نظر برسد.

پاکی

آیولایت با اینکلوژنهای نسبتاً کمی معمولاً شفاف است. آن را می توان در همه اشکالی تراش داد ، حتی به جهت دستیابی به جلوه هایی زیبا آنرا کاروینگ کرد.

آیولایت می تواند حاوی اینکلوژن هایی باشد که باعث ایجاد پدیده های مختلف می شود. گاهی اوقات، آیولایت هایی با اینکلوژنهای های بلند، موازی و لوله ای پیدا می شود. هنگامی که برش به درستی جهت گیری شود، این سنگ ها پدیده چشم گربه ای تولید می کنند.

 

تراش

از آنجایی که ایولایت معمولاً شفاف و با اینکلوژن های نسبتاً کمی است ، معمولاً به صورت فست تراشیده می شوند، با این حال در کیفیت های پایین تر می توان آنها را به شکل دامله یا کاروینگ و مهره تراش داد. در اینکلوژنها با جهت گیری مناسب در تراش دامله می توانند باعث پدیده چشم گربه (شاتویانسی) و اونتورسنسی شود. اگر اینکلوژنها در امتداد سه جهت در 120 درجه باشند، نور در امتداد یک خط در هر یک از این جهت ها منعکس می شود تا یک الگوی بازتابی ستاره ای شکل از نور ایجاد کند. به این اثر آستریزم یا ستاره سانی می گویند.

آیولایت در مقیاس سختی موهس (Mohs) در رنج 7 تا 7.5 است، اما با توجه به اینکه در یک جهت رخ مشخصی دارد، سفتی آن بد نیست. این امر باعث می شود که آیولیت در هنگام قرار گرفتن در یک انگشتر یا محیطی که در معرض سایش یا ضربه معمول قرار گیرد، در برابر شکستگی آسیب پذیر باشد. 

بهسازی

 

بر خلاف تانزانیت، آیولایت به ندرت بهسازی می شود. آیولیت باکیفیت با رنگ های آبی و بنفش زیبای خود به طور طبیعی یافت می شود. برای کسانی که دوست دارند سنگ آبی شان بدون بهسازی باشد، آیولایت نسبت به یک توپاز آبی یا یک یاقوت کبود بهسازی شده ، می تواند گزینه بهتری باشد.

https://chaav.ir/

البته همه آیولایت ها رنگ اعلی را نشان نمی دهند. برخی از راف های گوهری ممکن است خاکستری یا تقریباً بی رنگ به نظر برسند. اگر تجارت می توانست این آیولایت های کمتر مطلوب را برای تولید رنگ بهتر و قابل فروش تر بهسازی کند، این کار را انجام می داد. با این حال، شیمی آیولایت این اجازه را نمی دهد. جالب اینجاست که تصور می‌شود آبی پررنگ برخی از آیولایت ‌ها همان علت (انتقال بار آهن-تیتانیوم) را دارد که آبی موجود در یاقوت کبود است. با این حال، بر خلاف یاقوت کبود، آیولیت را نمی توان برای تشدید رنگ آبی خود تحت فرآیند بهسازی حرارتی قرار داد، زیرا نقطه ذوب پایین آن ، دمای بالایی را که کوراندوم به طور معمول در معرض آن قرار می گیرد، تحمل نمی کند.

 

علت درد دندان بعد از کشیدن چیست؟

 

آیا درد بعد از کشیدن دندان طبیعی است؟

باید بدانید که وجود مقداری درد و ناراحتی تا حدود 3 روز بعد از دندان کشیدن طبیعی است. بهترین دکترایمپلنت در رشت این درد معمولاً با رعایت توصیه‌های دندانپزشک به مرور از بین می‌رود. با این وجود دلایل دیگری وجود دارند که سبب می‌شوند پس از کشیدن دندان درد طولانی‌تری را تجربه کنید.
در حالی که تجربه درجاتی از ناراحتی پس از کشیدن دندان معمول و رایج است، اما وجود درد شدید معمولاً پس از 3 روز طبیعی نیست.
اما، چه زمانی این درد نیاز به مراجعه اورژانسی به دندانپزشک دارد؟ در انتهای مطلب پاسخ این سؤال را نیز برایتان شرح می‌دهیم.

علت درد بعد از کشیدن دندان


در سه روز ابتدایی بعد از کشیدن دندان، درد آن ناحیه از لثه کاملا طبیعی است. علت آن هم آسیب به بافت لثه برای جدا کردن دندان از بافت نرم و استخوان است.
اما بروز عوارض بعد از کشیدن دندان می‌تواند سبب ایجاد درد طولانی مدت پس از این درمان شده و نیازمند توجه و بررسی مجدد دندانپزشک داشته باشد. این موارد عبارت‌اند از:

  1. حفره خشک

     پس از کشیدن دندان، لخته خون به طور طبیعی تشکیل می‌شود تا فضا را پر کند. پس از دو یا سه هفته، لخته باید سفت شود.
    در صورتی که به هر دلیلی لخته از روی بافت لثه برداشته شود، احتمال بروز درای ساکت وجود دارد. دقت داشته باشید که درد این عارضه بسیار زیاد است و با درد طبیعی بعد از کشیدن دندان متفاوت است.
  2. عفونت

     اگرچه کشیدن دندان با مقداری ناراحتی و تورم همراه است، اما خونریزی مداوم، تورم، تب و قرمزی ممکن است نشان دهنده عفونت ناحیه باشد. عفونت معمولاً چند روز تا چند هفته بعد از درمان رخ می‌دهد؛ بنابراین مراقب علائم طولانی مدت یا درد غیرعادی خود باشید. 
  3. سوراخ شدن و عفونت سینوس

     ریشه دندان مولر بالایی نزدیک به سینوس ماگزیلاری است. گاهی اوقات غشای نازکی که آنها را جدا می‌کند ممکن است در حین کشیدن سوراخ شود. این مشکل می‌تواند منجر به آن ناحیه شود.
    در صورتی که سینوس ماگزیلاری دچار عفونت شود، فرد سردرد و درد زیادی را تجربه خواهد کرد.
  4. باقی ماندن ریشه در لثه

     همواره این طور نیست که باقی ماندن ریشه دندان در لثه خطر داشته باشد؛ در صورتی که طول ریشه از دو میلی متر کمتر باشد، هیچ خطری برای سلامت بافت لثه ایجاد نخواهد کرد.
    اما اگر میزان بیشتری از ریشه در بافت لثه باقی مانده باشد، این موضوع می‌تواند سبب بروز درد شود. در این شرایط حتماً باید برای بررسی و ارزیابی مجدد به کلینیک دندانپزشکی مراجعه نمایید. درد بعد از کشیدن دندان چقدر طول می‌کشد؟

 

در پاسخ به این سوال که "تا چند روز بعد از کشیدن دندان درد داریم؟" می‌توان گفت مدت زمان این درد بستگی به این دارد که در وهله اول چه چیزی باعث ایجاد آن می‌شود. فرد پس از انجام این درمان ممکن است بین 24 تا 72 ساعت درد و ناراحتی را تجربه کند. اما بهبودی و تسکین کامل درد بسته به شرایط فرد و نوع دندانی که کشیده شده، ممکن است بین یک تا دو هفته زمان ببرد.
درد بعد از دندان کشیدن بعد از سه روز ممکن است از بین نرود. اما اگر درد بعد از این مدت کاهش پیدا نکرد، حتما باید به دندانپزشک خود اطلاع دهید.

آیا طبیعی است که دندان‌های اطراف دندان کشیده شده درد بگیرند؟


در طول دوره نقاهت اولیه، پس از بین رفتن داروی بی‌حسی، در اطراف محل دندان کشیده احساس ناراحتی خواهید کرد. این یک احساس کاملاً طبیعی است.
همچنین کاملاً طبیعی است که احساس ناراحتی و درد در ناحیه اطراف محل کشیدن دندان داشته باشید. به خصوص اگر جراح مجبور باشد کشیدن را به صورت تکه تکه انجام دهد یا لثه یا بافت استخوانی شما را برش دهد تا دندان را در معرض دید قرار دهد و بکشد.
اما گاهی اوقات افراد درد در سایر دندان‌های مجاور دندان کشیده شده تجربه می‌کنند. این درد به ندرت پیش می‌آید و معمولا طبیعی نخواهد بود. معمولا زمانی این درد ایجاد می‌شود که حین پروسه درمان، به دندان مجاور هم آسیبی وارد شده باشد. در چنین مواقعی، باید به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنید تا دندان‌های مجاور از لحاظ سلامت بررسی شوند.
البته این موضوع را هم در نظر داشته باشید که گاهی به علت عفونت، ممکن است این درد احساس شود. در چنین مواقعی، فرد نمی‌تواند محل درد اصلی را تشخیص دهد و احساس درد در سایر دندان‌ها را خواهد داشت.

علت درد لثه بعد از کشیدن دندان چیست؟

 

این درد تا حدود 4 روز بعد از درمان طبیعی است و با رعایت توصیه‌های دندانپزشک به مرور کاهش می‌یابد. اما ادامه یافتن درد لثه بعد از کشیدن دندان و شدت گرفتن این درد می‌تواند به دلایلی مانند بروز عفونت لثه باشد.

چگونه درد بعد از کشیدن دندان را تسکین دهیم؟

گوش دادن به توصیه‌های دندانپزشک، مهمترین کاری است که باید پس از دندان کشیدن رعایت نمایید. در ادامه این توصیه‌های مهم را برایتان بیان می‌کنیم:

https://drshamsdentist.com/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

  1. حداقل دو روز استراحت کنید و از انجام هرگونه فعالیت شدید بپرهیزید.
  2. بعد از درمان، گاز استریلی روی حفره خالی گذاشته می‌شود، بعد از حدود 1 ساعت نیم تا دو ساعت آن را بردارید و بستنی بخورید.
  3. استفاده از کمپرس سرد تا روز سوم به کاهش درد و تورم شما کمک خواهد کرد.
  4. بهترین مسکن برای درد دندان کشیده شده، ایبوپروفن و یا استامینوفن است که می‌توانید با نظر دندانپزشک مصرف نمایید.
  5. از خوردن غذاهای سفت خودداری کنید و در چند روز ابتدایی غذاهای نرمی؛ مانند سوپ و یا پوره سیب زمینی میل کنید.
  6. از نوشیدن مایعات با استفاده از نی اجتناب کنید. این کار لخته خون را از بین می‌برد.
  7. در زمان خواب سرتان را بالاتر قرار دهید.
  8. در صورتی که درد و تورم بعد از سه روز به جای کاهش یافتن بیشتر شد، به مطب دندانپزشکی مراجعه نمایید.

 

صفحه قبل 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 صفحه بعد