x تبلیغات
aasblog

الزام تجار به ثبت در دفتر ثبت تجاری

 الزامهای تجاری به مجموعه قوانین و مقرراتی اطلاق می شود که بازرگانان مکلف به رعایت آن شده اند و یا در اموری از آن منع گردیده اند و چنانچه خلاف این قوانین و مقررات عمل کنند مجازات هایی در مورد آن ها اعمال می شود.

اخذ کارت بازرگانی به نظر می رسد که قانونگذار به دو منظور این الزامات را ایجاد کرده است. حفظ حقوق اشخاص ثالث و تسهیل کنترل فعالیت تجاری تاجر.
می توان این الزامات را در دو دسته " الزامات عام تجار " و " الزامات خاص تجار" دسته بندی نمود. الزامات عام مجموعه قوانین و مقرراتی است که کلیه تجار مکلف به رعایت کردن آن ها هستند. از جمله این قوانین و مقررات ثبت نام در دفتر ثبت تجاری و داشتن دفاتر تجاری هستند. این دو تکلیف در قانون تجارت پیش بینی گردیده است. در ذیل راجع به ثبت نام در دفتر ثبت تجاری و اهمیت آن سخن خواهیم گفت. لطفاَ ما را تا انتهای این مقاله همراهی بفرمایید. خاطر نشان می شویم در صورت مواجه شدن با هر گونه سوال و یا ابهامی در این رابطه می توانید با همکاران ما در ثبت شرکت فکر برتر تماس حاصل فرمایید. متخصصان ما در این مرکز، از طریق مشاوره ی تلفنی رایگان شما را راهنمایی خواهند کرد.

  • دفاتر تجاری و انواع آن

در علم حقوق – چه در عمل و چه بر طبق موازین حقوقی – همیشه بین دو موضوع تفکیک شده است یکی وجود حق و دیگری اثبات آن چه بسیار مواردی که شخص با داشتن حق، در اثر عدم قدرت برای اثبات آن و نداشتن دلایل و مدارک کافی در محضر قاضی محکوم به بی حق شده است. عرفاَ نیز هر وقت انسان صحبت از حقی به میان می آورد مردم از او دلیل و مدارک می خواهند تا حق را به او بدهند.
به طور کلی می توان گفت در موارد اختلاف ، برای اثبات حق در مراجع قضایی، دلایل و مدارک اثبات حق حتی از خود آن مهم تر است زیرا استفاده از حق منحصراَ باید از مسیر دلایل و مدارک مورد قبول باشد.
اگر چه ، لزوم اثبات حق به وسیله دلیل ، در مورد همه مردم ضرورت دارد با این وجود ، این در مورد کسانی که با دیگران به اصطلاح حساب و کتاب دارند ، از جمله تجار و کسبه ، که به طور مرتب با دیگران داد و ستد داشته و دارای روابط مالی و تجاری هستند لزوم داشتن وسایل و لوازم خاصی که در موارد اختلاف معرف وضع آنان باشد بیشتر احساس می گردد.
این وسایل اسناد و مدارک مختلفی می تواند داشته باشد ولی از قدیم الایام دفاتر تجاری بهترین وسیله برای نشان دادن واقعیت روابط تجاری تجار محسوب شده است.
طبق ماده 6 قانون تجارت " هر تاجری به استثنای کسبه جزء ، مکلف است دفاتر ذیل یا دفاتر دیگری را که وزارت عدلیع به موجب نظامنامه قائم مقام این دفاتر قرار می دهد داشته باشد :
1. دفتر روزنامه  2. دفتر کل  3. دفتر دارایی 4. دفتر کپیه

  • دفتر ثبت تجاری

یکی دیگر از الزاماتی که قانون بر عهده تجار گذارده است نام نویسی آنان در دفتر ثبت تجاری است. منظور از دفتر ثبت تجاری دفتری است که در محل معینی قرار دارد و تجار ، اعم از حقیقی یا حقوقی باید طبق مقررات نام خود را در این دفتر ثبت نمایند. دفتر ثبت تجاری در بسیاری از کشورها وجود دارد و فایده آن به قرار ذیل است :
الف ) دلالت تاجر بودن
ب) اطلاع از تعداد و نوع فعالیت تجار
ج) اطلاع تجار از وضع یکدیگر
د ) روشن کردن وضعیت مالیاتی
ه ) اعطای بعضی از امتیازات

  • الزام تجار به ثبت در دفتر ثبت تجاری

ماده 16 قانون تجارت مقرر می دارد : " در نقاطی که وزارت عدلیه مقتضی دانسته و دفتر ثبت تجاری تاسیس کند کلیه اشخاصی که در آن نقاط به شغل تجارت اشتغال دارند اعم از ایرانی و خارجی به استثنای کسبه جزء باید در مدت مقرر اسم خود را در دفتر ثبت تجاری به ثبت برسانند والا به جزای نقدی از دویست تا دو هزار ریال محکوم خواهند شد. ".
طبق ماده 17 قانون تجارت مقررات مربوط به دفتر ثبت تجاری به موجب نظامنامه معین خواهد شد و این نظامنامه نیز در سال 1325 به تصویب وزارت عدلیه رسیده است.
طبق مقررات آیین نامه مذکور در هر محلی که اداره یا دایره یا شعبه ثبت تشکیل شود یک دفتر ثبت تجاری به منظور ثبت نام بازرگانان و بنگاه ها و شرکت های تجاری تشکیل و کلیه بازرگانان و بنگاه ها و شرکت های تجاری اعم از ایرانی یا خارجی مکلف اند نام خود را در دفتر مزبور به ثبت برسانند و کلیه بازرگانان مکلف اند شماره ثبت تجاری را در بالای کلیه اسناد و مدارک خود ( یادداشت های تجارتخانه ، فاکتورها ، اوراق سفارش و سایر اسناد و نشریات ) ، ضمن درج عنوان تجاری قید نمایند.
این الزام قانونی برای این است که اشخاصی که با تاجر معاملاتی دارند بتوانند از وضع تاجر اطلاعاتی کسب کنند. اشخاص مذکور با در دست داشتن شماره ثبت تجاری می توانند به اداره ثبت شرکت ها مراجعه و اطلاعات لازم در مورد شرکت یا تاجر مورد نظر خود را به دست بیاورند.
لازم یه یادآوری است که دفتر ثبت تجاری باید به وسیله دادستان یا نماینده وی شماره گذاری ، امضا و مهر شود و مجموع صفحات دفتر در اول و آخر آن با قید تاریخ ذکر گردد.
با توجه به اینکه وضعیت تاجر همیشه به یک صورت باقی نمی ماند و ممکن است بعد از ثبت ، تغییراتی در وضعیت شرکت به وجود آید ، تاجر یا شرکت تجاری ، مکلف است هر گونه تغییری که در وضعیت او به وجود می آید از قبیل افزایش یا کاهش سرمایه ، فوت مدیر یا مدیران ، ورشکستگی یا انحلال شرکت را به اطلاع مسئول دفتر ثبت تجاری برساند. عدم ثبت نام تاجر در دفتر ثبت تجاری و یا عدم ذکر شماره ثبت در صورتحساب ها و مکاتبات و نشریات تاجر مستلزم پرداخت جریمه از دویست تا دو هزار ریال خواهد بود.
لازم به ذکر است که نه در قانون تجارت ( مواد مربوط به دفتر ثبت تجاری ) و نه در آیین نامه دفتر ثبت تجاری الزامی برای انتشار خلاصه مندرجات ثبت پیش بینی نشده است.
همچنین مقررات مزبور پیش بینی نکرده اند که آیا اشخاص می توانند با مراجعه به دفتر ثبت تجاری اطلاعاتی که لازم دارند کسب کنند ؟ یاید یادآوری کرد که مقررات بعضی از کشورها انتشار خلاصه مندرجات ثبت دفاتر تجاری مانند شرکت ها را اجباری کرده است. قاعدتاَ هر ذینفعی باید بتواند با مراجعه به دفاتر ثبت تجاری اطلاعات مورد نیاز خود را کسب کند.
طبق ماده 4 آیین نامه ثبت تجاری بازرگانان و بنگاه های بازرگانی و شرکت های تجاری که به شغل بازرگانی اشتغال ورزیده یا تاسیس می شوند در ظرف یک ماه از تاریخ شروع به کار یا تاسیس مکلف اند اظهارنامه تنظیم و به دفتر ثبت تجاری تسلیم نمایند و طبق همان آیین نامه باید اظهارنامه در سه نسخه روی نمونه های چاپ مخصوصی که از متصدی دفتر ثبت تجاری محل گرفته می شود تنظیم و به همان دفتر تسلیم و رسید گرفته شود.

در ماده 6 آیین نامه مزبور مشخص شده است که اظهارنامه باید متضمن چه نکاتی باشد که به دلیل جلوگیری از اطاله بحث از ذکر آن خودداری می شود.

اسپکتروفتومتر (طیف سنج)

 

اسپکتروفتومتری یا طیف سنجی چیست ؟

اسپکتروفتومتری روشی است برای اندازه گیری میزان جذب یک ماده شیمیایی با اندازه گیری شدت نور به عنوان پرتویی از نور از محلول نمونه.قیمت آون ازمایشگاهی  اصل اساسی این است که هر یک از ترکیبات نور را در محدوده مشخصی از طول موج جذب یا انتقال می دهد. این اندازه گیری همچنین می تواند برای اندازه گیری مقدار یک ماده شیمیایی شناخته شده مورد استفاده قرار گیرد. اسپکتروفتومتری یکی از روشهای مفید تجزیه و تحلیل کمی در زمینه های مختلف از جمله شیمی ، فیزیک ، بیوشیمی ، مهندسی مواد و شیمیایی و کاربردهای بالینی است.

اسپکتروفتومتر ابزاری تحلیلی است که برای اندازه گیری کمی انتقال یا بازتاب نور مرئی ، نور UV یا نور مادون قرمز استفاده می شود. اسپکتروفتومترها شدت را به عنوان تابعی از طول موج منبع نور اندازه گیری می کنند. دو کلاس اسپکتروفتومتر وجود دارد: تیر تک و دوتایی. مشخصات تک پرتو شدت مطلق نور را اندازه گیری می کند و مشخصات پرتو دو برابر ، نسبت شدت نور را در دو مسیر نور جداگانه - استاندارد مرجع و نمونه - اندازه گیری می کند. مشخصات این نوع شامل دستگاه های طیف سنجی میکروپلیت ، رنگ سنجها و خواننده های میکروپلیت فلورسانس می باشد. اسپکتروفتومترها بطور گسترده در رشته های مختلف مانند فیزیک ، زیست شناسی مولکولی ، شیمی و بیوشیمی مورد استفاده قرار می گیرند. کاربردهای مربوط به مشخصات شامل اندازه گیری غلظت مواد مانند پروتئین ، DNA یا RNA ، رشد سلولهای باکتریایی و واکنشهای آنزیمی است. از ویژگی های مهم برای جستجوی طیف سنج می توان به دامنه گسترده پویا ، قابلیت حجم نمونه و نوع لامپ و طول عمر آن اشاره کرد.

اسپکتروفتومتر ابزاری است که دارای یک مونوکروماتور است ، دستگاهی که یک پرتوی نوری حاوی طول موج را در یک باند باریک در طول طول موج انتخاب شده تولید می کند ، و وسیله ای برای اندازه گیری نسبت شدت آن پرتو به هنگام ورود و ترک یک cuvette99 این یک پرتو منفرد را توصیف می کند. فتومتر

مقدمه

هر ترکیب شیمیایی نور (تابش الکترومغناطیسی) را در طول معینی از طول موج جذب می کند ، منتقل می کند یا منعکس می کند. اسپکتروفتومتری اندازه گیری میزان جذب یک ماده شیمیایی یا انتقال آن است. اسپکتروفتومتری به طور گسترده ای برای تجزیه و تحلیل کمی در مناطق مختلف (به عنوان مثال ، شیمی ، فیزیک ، زیست شناسی ، بیوشیمی ، مهندسی مواد و شیمیایی ، کاربردهای بالینی ، کاربردهای صنعتی و غیره) مورد استفاده قرار می گیرد. هر کاربردی که به مواد شیمیایی یا مواد شیمیایی مربوط می شود می تواند از این تکنیک استفاده کند. به عنوان مثال در بیوشیمی از آن برای تعیین واکنشهای کاتالیز شده در آنزیم استفاده می شود. در کاربردهای بالینی از آن برای بررسی خون یا بافت ها برای تشخیص بالینی استفاده می شود. همچنین تغییرات مختلفی از طیف سنجی مانند طیف سنجی جذب اتمی و طیف سنجی انتشار اتمی وجود دارد.

هر ترکیب شیمیایی نور (تابش الکترومغناطیسی) را در طول معینی از طول موج جذب می کند ، منتقل می کند یا منعکس می کند. اسپکتروفتومتری اندازه گیری میزان جذب یک ماده شیمیایی یا انتقال آن است. اسپکتروفتومتری به طور گسترده ای برای تجزیه و تحلیل کمی در مناطق مختلف (به عنوان مثال ، شیمی ، فیزیک ، زیست شناسی ، بیوشیمی ، مهندسی مواد و شیمیایی ، کاربردهای بالینی ، کاربردهای صنعتی و غیره) مورد استفاده قرار می گیرد. هر کاربردی که به مواد شیمیایی یا مواد شیمیایی مربوط می شود می تواند از این تکنیک استفاده کند. به عنوان مثال در بیوشیمی از آن برای تعیین واکنشهای کاتالیز شده در آنزیم استفاده می شود. در کاربردهای بالینی از آن برای بررسی خون یا بافت ها برای تشخیص بالینی استفاده می شود. همچنین تغییرات مختلفی از طیف سنجی مانند طیف سنجی جذب اتمی و طیف سنجی انتشار اتمی وجود دارد.

اسپکتروفتومتر ابزاری است که میزان فوتونها (شدت نور) جذب شده پس از عبور از محلول نمونه را اندازه گیری می کند. با استفاده از اسپکتروفتومتر ، می توان با اندازه گیری شدت نور تشخیص داده شده ، مقدار ماده شیمیایی شناخته شده (غلظت) را نیز تعیین کرد. بسته به دامنه طول موج از منبع نور ، می توان آن را به دو نوع مختلف طبقه بندی کرد:

طیف سنج با اشعه ماوراء بنفش : 

از نور در محدوده ماوراء بنفش (185 - 400 نانومتر) و طیف مرئی (400 - 700 نانومتر) طیف تابش الکترومغناطیسی استفاده می کند.

اسپکتروفتومتر IR :

از نور در طیف اشعه مادون قرمز (700 - 15000 نانومتر) طیف تابش الکترومغناطیسی استفاده می کند.

https://hakimazma.com/%d9%87%d9%88%d8%af-%d8%a2%d8%b2%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87%db%8c/%d9%87%d9%88%d8%af-%d9%84%d8%a7%d9%85%db%8c%d9%86%d8%a7%d8%b1/
در اسپکتروفتومتری قابل مشاهده ، جذب یا انتقال ماده خاصی با رنگ مشاهده شده قابل تعیین است. به عنوان مثال ، یک نمونه محلول که نور را در تمام محدوده های مرئی جذب می کند (به عنوان مثال ، هیچ یک از طول موج های قابل مشاهده را منتقل نمی کند) به نظر تئوری سیاه است. از طرف دیگر ، اگر تمام طول موج های مرئی منتقل شوند (یعنی چیزی را جذب نمی کند) ، نمونه محلول به رنگ سفید ظاهر می شود. اگر نمونه ای از محلول ، نور قرمز (700 نانومتر پوند) را جذب کند ، به نظر می رسد سبز است زیرا سبز رنگ مکمل قرمز است. اسپکتروفتومترهای قابل مشاهده ، در عمل ، از یک منشور برای باریک کردن محدوده مشخصی از طول موج (برای فیلتر کردن طول موجهای دیگر) استفاده می کنند تا پرتوی خاص نور از طریق یک نمونه راه حل منتقل شود.

مواد شیمیایی

 

مواد شیمیایی آزمایشگاه کلاسیک

برای تجزیه و تحلیل کلاسیک ، ما مجموعه ای کامل از مواد شیمیایی آزمایشگاهی با کیفیتی را برای دنیای شما ارائه می دهیم. سکوبندی ازمایشگاهی مارک های EMSURE® ، EMPARTA® و EMPLURA® ما انتخاب گسترده ای از اسیدها ، نمک ها ، قلیاهای سوزانی ، پایه ها ، فلزات ، حلال ها و محصولات ویژه را برای استفاده های تحلیلی در آزمایشگاه های شیمیایی مرطوب ، آزمایشگاه های آلی و جاهای دیگر به شما ارائه می دهیم. به لطف کنترل کیفیت دقیق و قوام عالی دسته ای به دسته دیگر ، همیشه می توانید از نتایج قابل اعتماد در کنترل کیفیت انتظار داشته باشید. ما همچنین مواد شیمیایی آزمایشگاهی مکمل را برای برنامه های روزانه ، مانند مواد خشک کننده ، مواد شوینده تمیز کننده ، شاخص ها و کمکی ها تهیه می کنیم. برای حداکثر ایمنی و سادگی در حین کار آزمایشگاهی ، ما محصولات ایمنی تخصصی مانند سیستم های برداشت ، لوازم جانبی و جاذب های قدرتمند ریخته را ارائه می دهیم. مواد شیمیایی کلاسیک آزمایشگاهی را که ساده می سازند کشف کنید.
نمونه هایی از مواد شیمیایی آزمایشگاهی مشترک و کلاس خطر آنها. مایعات قابل اشتعال: متانول ، اتانول ، استون ، زایلن ، تولوئن ، اتیل استات ، تتراهیدروفوران ، اتیل اتر ، بنزن ، دی متیل فرمامید ، استونیتریل ، هگزان ، پیریدین و غیره.

خطرات شیمیایی در آزمایشگاه چیست؟

بیشتر خطرات روبرو شده در سه دسته اصلی قرار می گیرند: شیمیایی ، بیولوژیکی یا فیزیکی. مواد تمیز کننده و ضد عفونی کننده ها ، داروها ، گازهای بی حس کننده ، حلالها ، رنگها و گازهای فشرده شده نمونه ای از خطرات شیمیایی هستند. قرار گرفتن در معرض احتمالی در معرض خطرات شیمیایی می تواند هم در حین استفاده و هم با ذخیره کم وجود داشته باشد.

استفاده بی خطر از مواد شیمیایی در آزمایشگاه

تمام مواد شیمیایی باید مطابق دستورالعمل سازنده استفاده شوند. این موارد را می توان در کتاب های برگه اطلاعات موجود در دفتر نظارت بر آزمایشگاه ها یافت. به طور خاص ، به عبارات Risk and Safety توجه کنید (عبارات شماره گذاری شده R و S - نسخه این عبارات توسط سرپرست آزمایشگاه نگهداری می شود) و Symbols Hazard. عدم وجود علائم خطر یا عبارات ریسک و ایمنی نباید در نظر گرفته شود که این مواد شیمیایی غیر خطرناک هستند.
مواد شیمیایی زیر به طور معمول در آزمایشگاه زیرزمین استفاده می شوند. حتی اگر قصد استفاده از این مواد شیمیایی را خودتان ندارید ، اطمینان حاصل کنید که در صورت تصادف شخص دیگری با آنها ، با روشهای ایمنی آشنا شوید.
•    HYDROCHLORIC ACID
•    HYDROFLUORIC ACID
•    NITRIC ACID
•    SULPHURIC ACID
•    ACETIC ACID
•    ACETIC ANHYDRIDE
•    HYDROGEN PEROXIDE
•    SODIUM HYDROXIDE
•    POTASSIUM HYDROXIDE
•    IODINE
•    SODIUM CARBONATE
•    POTASSIUM IODIDE
•    tert- BUTYL ALCOHOL (2-methyl propan-2-ol)
•    METHANOL
•    ACETONE
•    ISOPROPANOL
•    DECON 90
•    NAPHRAX

استفاده از مواد سرطان زا در آزمایشگاه دلسرد می شود و در صورت وجود گزینه های ممکن نیز باید یافت. اگر استفاده از چنین موادی کاملاً ضروری است ، باید تمام اقدامات احتیاطی صورت گیرد تا از قرار گرفتن در معرض خطر برای کاربر و سایر کارگران آزمایشگاه جلوگیری شود. کلیه سایر کارگران آزمایشگاه باید آگاه باشند که از مواد شیمیایی استفاده می شود و در صورت بروز حادثه یا ریختن باید از اقدامات اورژانسی آگاه شوند.

اطلاعات معرفها و مواد شیمیایی آزمایشگاهی

معرفها و مواد شیمیایی آزمایشگاهی شامل مواد با خلوص کافی برای استفاده در آنالیزهای شیمیایی ، واکنشهای شیمیایی یا آزمایشهای فیزیکی هستند.
از نظر فنی تر ، IUPAC معرف را به عنوان ماده یا ترکیبی تعریف می کند که برای ایجاد یک واکنش شیمیایی به سیستم اضافه می شود ، یا اضافه می شود تا ببیند آیا واکنشی رخ می دهد. "این ماده ممکن است ترکیبات آلی یا معدنی باشد که معمولاً برای اهداف تحلیلی مانند آنالیز شیمیایی ، آزمایش فیزیکی یا آزمایش واکنشهای شیمیایی.

انواع :

ارگانیک. آلی
معرف کالینز (برای اکسیداسیون الکلهای اولیه)
معرف Fenton (برای اکسیداسیون آلودگی ها)
معرفهای Grignard (برای ایجاد پیوندهای کربن-کربن)
تجزیهای
معرف فهلینگ (آزمایش عملکرد شیمیایی)
معرف تولن (آزمایش عملکرد شیمیایی)
معرف Millon (برای تشخیص پروتئین های محلول)

استانداردها

استانداردهای خلوص برای معرفها و مواد شیمیایی آزمایشگاهی توسط سازمانهایی مانند ASTM International یا انجمن شیمیایی آمریکا تعیین شده است. برای حفظ سلامتی شما عزیزان ما لیستی از مواد شیمیایی رایج و خطرناک را برای کمک به شما گردآوری کرده ایم.
محققان با عناصر خطرناک ، از میکروبهای عفونی گرفته تا مشاوران لنگش ، محاصره شده اند. با وجود خطرات اطراف ، به راحتی می توان فراموش کرد که چه مواد شیمیایی آزمایشگاهی معمولی حتی کشنده هستند.

استونیتریل

مراقب این محرک قابل اشتعال باشید. هنگامی که این حلال از طریق پوست استنشاق ، هضم یا جذب شود ، به سیانید تبدیل می شود!

کلروفرم

این حلال فرار باعث تحریک پوست ، چشم ها و ریه ها می شود. همچنین به عنوان بی حس کننده ای عمل می کند که باعث تحریک سیستم عصبی مرکزی می شود. پس از داخل بدن ، تبدیل به فسژن بسیار سمی ، یک سلاح شیمیایی است که در طول جنگ جهانی اول مورد استفاده قرار می گرفت.

دی متیل سولفوکسید (DMSO)

DMSO یک حلال عالی است که از پوست سالم و دست نخورده عبور می کند - و آنچه را که همراه با آن حل می شود ، می گیرد! اگر مقادیر زیادی از مواد سمی (مانند سموم دفع آفات عصبی روتنون) را در DMSO حل می کنید ، حتماً از دستکش لاستیکی بوتیل خود استفاده کنید.
فرمالدئید
این فیکساتور معمول یک سرطان مشکوک به انسان است. از هود بخار استفاده کنید ، زیرا فرمالدئید می تواند باعث درماتیت ، سینوزیت و آسم شود! و فرمالدئید را با اسید هیدروکلریک بافر نکنید ، زیرا در کنار هم آنها یک سرطان زا قوی ، بی کلرومتیل اتر تشکیل می دهند.

مرکاپتواتانول

به نظر می رسد که بوی ماهی پوسیده به اندازه کافی بد نیست ، 2-مرکاپتواتانول یک خورنده خورنده است. این می تواند به پوست و غشاهای مخاطی آسیب برساند و در هنگام استنشاق باعث اسپاسم حنجره ، پنومونییت و ورم ریوی شود.

متانول

مانند سایر حلالهای فرار ، متانول به راحتی می تواند از طریق ریه ها ، روده یا پوست وارد بدن شود. پس از داخل شدن ، متانول به اسید فرمیک تبدیل می شود ، که باعث اسیدوز متابولیک و کور شدن سمیت شبکیه می شود.

سدیم آزید

این ماده نگهدارنده محبوب یک ماده تحریک کننده پوست بسیار سمی است که می تواند باعث سردرد ، فشار خون بسیار خطرناک و حتی نارسایی قلبی شود. متأسفانه ، سمیت و در دسترس بودن آن در آزمایشگاهها ، آن را به روشی برای خودکشی محققان تبدیل کرده است (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22559996). یک احتیاط دیگر: نباید سدیم آزید سدیم را در زیر سینک ریخته و در آنجا واکنش نشان دهد.

هیدروکسید سدیم

نگران کننده است ، بهتر است در اسید غلیظ شده از اسید غلیظ از چشم هیدروکسید سدیم پاشیده شود. اسیدها پروتئین ها را تشکیل می دهند ، که نوعی محافظ محافظ بر روی بافت های آسیب دیده نیستند ، اما پایه های قوی مانند هیدروکسید سدیم باعث اسیدهای چرب سدیم می شوند و غشاهای سلولی را نابود می کنند. "زخم" هرگز شکل نمی گیرد ، بنابراین پایه می تواند راه خود را ادامه دهد. عینک خود را بپوشید!

هیپوکلریت سدیم

در محلول ، این ماده سفید کننده می شود - ضد میکروبی بسیار خوبی است زیرا یک اکسیدان قوی و خورنده است. در حالی که بیشتر محققان سوزش سوزش (و شاید پاشیدن) این ماده تحریک کننده را تجربه کرده اند ، ممکن است آنها نمی دانند که سفید کننده در واقع می تواند باعث درماتیت تماسی آلرژیک شود. قرار گرفتن در معرض آینده می تواند واکنش های پوستی را حتی رقیق کننده سفید کننده برانگیزد.

تتراهیدروفوران (THF)

THF یک حلال قابل اشتعال است. با گذشت زمان ، THF پراکسیدهای انفجاری حساس به شوک تولید می کند. اگر THF تبخیر شود ، پراکسیدها در محلول باقی مانده متمرکز می شوند. حتی ضربات جزئی ظروف حاوی پراکسیدهای غلیظ می تواند منجر به انفجار شود. (http://www.ehs.uci.edu/salerts/Lesson٪20Learned_Peroxide.pdf).
امیدوارم این لیست به شما یادآوری کند که حتی مواد شیمیایی روزمره را نیز با کمی احتیاط استغاده کنید.

تصفیه مواد شیمیایی آزمایشگاهی

تصفیه مواد شیمیایی آزمایشگاهی ، ویرایش هشتم ، روشهایی را که از ادبیات برای تصفیه هزاران ماده شیمیایی موجود در دسترس تجاری تهیه شده است ، جدول بندی می کند. ... برای برخورد با موادی که به طور جداگانه ذکر نشده اند ، یک فصل شامل روش های معمول برای تصفیه طبقات خاص ترکیبات است.

ماندگاری شیمیایی چیست؟

ماندگاری مدت زمانی است که یک استاندارد بسته بندی شده و صحیح ذخیره شده بدون تحمل تغییرات شیمیایی یا جسمی دوام می آورد و در عدم قطعیت مشخص باقی می ماند. تغییر بزرگتر از عدم قطعیت (0.5 ± نسبت به استانداردهای ما) بدان معنی است که این استاندارد بیش از ماندگاری آن رسیده است.

تفاوت بین ماندگاری و تاریخ انقضا چیست؟

اصطلاح ماندگاری دارو کمی با "تاریخ انقضاء" دارو متفاوت است. ماندگاری عموماً مربوط به کیفیت دارو در مدت زمان مشخصی است ، در حالی که تاریخ انقضا مربوط به هر دو کیفیت و ایمنی یک دارو در یک نقطه خاص از زمان است.

https://hakimazma.com/%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%af%d8%a7%d9%87/%da%a9%d9%88%d8%b1%d9%87/

آیا اسیدها منقضی می شوند؟

آیا LSD منقضی شده است؟ ... نه ، اگر آن را به درستی ذخیره کنید ، دیگر انقضا نمی یابد.

انواع انکوباتور آزمایشگاهی و تولید آن ها

 

انواع انکوباتور آزمایشگاهی و تولید آن ها

داشتن یک محیط پایدار و بدون آلاینده جنبه اساسی هر نوع آزمایشگاهی به ویژه در زمینه میکروبیولوژی است. انکوباتور آزمایشگاهی این ویژگی مهم را فراهم می کند که به شما امکان می دهد با محصولات میکروبیولوژیکی، کشت سلولی و محصولات بافتی با شرایط خاصی کار کنید که عوامل رشد مانند دما، رطوبت، تهویه و CO2 را تنظیم می کند. خرید کوره ازمایشگاهی  انکوباتور بهترین تجهیزات کشت و نگهداری کشت های باکتریایی است. انکوباتورها برای هر آزمایشگاهی که کشت سلولی و کشت بافت را انجام می دهد ضروری است. از سلول ها در برابر تغییرات دما، رطوبت، CO2  و اکسیژن محافظت می کند. محدوده دما ممکن است (بسته به مدل) از 0 درجه سانتیگراد تا 80 درجه سانتیگراد متفاوت باشد. اما معمولا از 5 درجه سانتی گراد و 37 درجه سانتی گراد استفاده می شود.

هدف از انکوباتور آزمایشگاهی چیست؟

هدف از انکوباتور ارائه یک محیط کنترل شده و عاری از آلودگی برای کار ایمن و قابل اعتماد با کشت سلولی و بافتی با تنظیم شرایطی مانند دما، رطوبت و CO2 است.
انکوباتورهای آزمایشگاهی برای رشد و ذخیره سازی کشت های باکتریایی، کشت سلولی و بافتی، مطالعات بیوشیمیایی و خونی، کارهای دارویی و تجزیه و تحلیل مواد غذایی ضروری هستند.

اصل/ کارکرد دستگاه انکوباتور 

  • انکوباتور بر این اصل است که میکرو ارگانیسم ها برای رشد به برخی پارامترها نیاز دارند.
  • همه انکوباتورها بر این مفهوم بنا شده اند که وقتی شرایط بهینه دما، رطوبت، سطح اکسیژن و دی اکسید کربن برای موجودات فراهم شوند، آن ها رشد کرده و تقسیم می شوند تا ارگانیسم های بیشتری را تشکیل دهند.
  • در یک انکوباتور، ترموستات دمای ثابتی را حفظ می کند که می توان آن را از طریق دماسنج خواند.
  • دما در طول گرمایش و بدون گرمایش حفظ می گردد.
  • در طول چرخه گرمایش، ترموستات انکوباتور آزمایشگاهی را گرم می کند و در دوره بدون گرمایش، گرمایش متوقف شده و با تابش گرما به محیط اطراف، انکوباتور خنک می شود.
  • عایق از بیرون، شرایط ایزوله ای را در داخل کابینت ایجاد می کند که به میکروب ها اجازه می دهد تا به طور موثر رشد کنند.
  • به طور مشابه، پارامترهای دیگری مانند رطوبت و جریان هوا نیز از طریق مکانیسم‌های مختلفی حفظ می‌شوند که محیطی مشابه با محیط طبیعی موجودات زنده ایجاد می‌کنند.
  • به طور مشابه، تنظیماتی برای حفظ غلظت CO2 برای متعادل کردن pH و رطوبت مورد نیاز برای رشد موجودات فراهم شده است.
  • انکوباتور آزماشیگاهی دارای تنوع است که امکان حرکت مداوم کشت مورد نیاز برای مطالعات هوادهی و حلالیت سلولی را فراهم می کند.


انواع انکوباتور 

بر اساس وجود یک پارامتر خاص یا هدف دستگاه جوجه کشی، انکوباتورها به انواع زیر تقسیم می شوند:

دستگاه رومیزی :

  • این رایج ترین نوع انکوباتور است که در اکثر آزمایشگاه ها استفاده می شود.
  • این دستگاه های انکوباتور از انواع اصلی دستگاه های جوجه کشی با کنترل دما و عایق هستند.

دستگاه CO2 :

  • انکوباتور آزمایشگاهی CO2 انواع خاصی از انکوباتورها هستند که با کنترل اتوماتیک CO2 و رطوبت ارائه می شوند.
  • این انکوباتور برای رشد باکتری هایی به کار می رود که به غلظت 5 تا 10 درصد CO2 نیاز دارند.
  • برای کنترل رطوبت، آب در زیر کابینت دستگاه حفظ می گردد.

دستگاه خنک شده :

  • برای جوجه کشی در دماهای کمتر از محیط، انکوباتورها با سیستم های تبرید اصلاح شده با کنترل های گرمایش و سرمایش تعبیه شده اند.
  • به این نوع انکوباتور، انکوباتور خنک کننده می گویند.
  • در انکوباتور خنک کننده، کنترل های گرمایش و سرمایش باید به طور مناسب متعادل باشند.

دستگاه شیکر :

  • دستگاه انکوباتور شیکر با کنترل ترموستاتیک قطعه دیگری از دستگاه است که برای پرورش میکروارگانیسم ها استفاده می شود.
  • مزیت آن این است که انتقال سریع و یکنواخت گرما را به ظرف کشت می دهد و هم زدن آن باعث افزایش هوادهی و در نتیجه تسریع رشد می شود.
  • با این حال، این انکوباتور فقط برای محیط کشت مایع قابل استفاده است.

دستگاه قابل حمل :

  • انکوباتورهای قابل حمل از نظر اندازه کوچک تر هستند و در کارهای میدانی مانند میکروبیولوژی محیطی و بررسی آب استفاده می شوند.

موارد استفاده از انواع دستگاه انکوباتور :

  1. انکوباتورها  کاربرد گسترده ای در حوزه های مختلف ازجمله کشت سلولی، مطالعات دارویی، هماتولوژیک و بیوشیمیایی دارند.
  2. برخی از کاربردهای دستگاه جوجه کشی در زیر آورده شده است:
  3. از انکوباتورها برای رشد کشت میکروبی یا کشت سلولی استفاده می شود.
  4. برخی از دستگاه های برای افزایش سرعت رشد موجودات استفاده می شود که دارای سرعت رشد طولانی در محیط طبیعی هستند.
  5. انکوباتورهای خاص برای تولید مثل کلنی های میکروبی و تعیین متعاقب آن نیاز به اکسیژن بیوشیمیایی استفاده می شود.
  6. این ها همچنین برای پرورش حشرات و جوجه کشی تخم ها در جانورشناسی به کار می روند.
  7. انکوباتور همچنین شرایط کنترل شده ای را برای نگهداری نمونه ها قبل از پردازش در آزمایشگاه ها فراهم می کنند.


در هنگام خرید به چه ویژگی هایی باید توجه کرد؟

  1. هنگام انتخاب انکوباتور معمولا باید به فضا توجه کرد. آزمایشگاه شما ممکن است فضای فیزیکی بیش از حد را نداشته باشد. این بدان معنی است که شما باید یک مدل جمع و جور انتخاب کنید. 
  2. مصرف برق نیز عامل مهمی است. به خاطر داشته باشید که انکوباتور آزمایشگاهی شما به طور نامحدود روشن می شود..
  3. همچنین ممکن است بخواهید یک دستگاه جوجه کشی با منبع تغذیه پشتیبان خریداری کنید، مگر اینکه قبلا در سیستم مدیریت ساختمان شما گنجانده شده باشد. این بدان معنی است که انکوباتور شما می تواند در صورت قطع برق به کار خود ادامه دهد. این امر به ویژه برای کاربرانی که نمونه حیاتی را ذخیره می‌کنند یا نمی‌توانند در آزمایش‌های خود وقفه ایجاد کنند، مهم است.
  4. هزینه انکوباتور باید مقرون به صرفه و استفاده از آن باید آسان باشد. 
  5. نظارت بر دمای دستگاه جوجه کشی: در صورت بروز نقص دما، کاربر باید فورا از وجود مشکل مطلع شود. این به کاربر اجازه می دهد تا اقدامات اصلاحی لازم را با عجله انجام دهد. برخی از انکوباتورها دارای زنگ هشدار داخلی هستند.
  6. به حداقل رساندن آلودگی در انکوباتور: آلودگی نمونه ها نیز چیزی است که باید در نظر گرفته شود. برخی از انکوباتورهای آزمایشگاهیئدارای چرخه های ضدعفونی با دمای بالا، فیلترهای HEPA و سطوح داخلی مس ضد میکروبی هستند. این امر خطر آلودگی متقاطع نمونه ها را به حداقل می رساند.

ثبت علامت تجاری تصدیقی یا تایید کننده

 

  • تعریف علائم تجاری

در بند 1 ماده 15 موافقت نامه تریپس علامت تجاری این گونه تعریف شده است : هرگونه علامت یا ترکیبی از علائم که بتواند کالاها یا خدمات یک فعالیت را از کالاها یا خدمات فعالیت های دیگر متمایز گرداند علامت تجاری به شمار خواهد آمد...". اخذ کارت بازرگانی  چنین علامتی به ویژه کلمات ، شامل اسامی مشخص ، حروف، اعداد ، عناصر تصویری و ترکیبی از رنگ ها و همین طور هرگونه ترکیبی از این علائم برای ثبت به عنوان علائم تجاری خواهند بود.
پس به طور کلی می توان گفت علامت تجاری، نشانه ای است مشخص کننده که می تواند روی محصول قرار گیرد یا همراه با ارائه خدمات یا بازاریابی تجاری کالا یا خدمات است.
علامت تجاری موجب متمایز شدن کالاهای ارائه شده و خدمات یک شرکت از کالا و خدمات شرکت های دیگر می شود. بدین ترتیب مصرف کننده این فرصت را دارد که از بین انواع متنوع کالاهای رقیب نوع دلخواه را انتخاب کرده و یک محصول را از محصول دیگر متمایز سازد.

  • علامت تجاری تصدیقی یا تایید کننده

علائم تجاری تصدیقی (تایید کننده یا تضمینی ) علائمی هستند که در جهت تایید کیفیت ، منبع ، منشاء و اصالت کالا یا خدمات به کار می رود. این علامت تصدیق و تایید می کند که کالا و خدمات مورد نظر موازین کیفی خاصی را حائزند.
علائم تایید کننده در فرهنگ حقوقی بلاک اینگونه تعریف شده است :
" علامت تجاری یا علامت خدماتی علامتی است که به منظور نشان دادن این که کالا یا خدمات دارای برخی استانداردهای کیفیت یا نشات گرفتن آن ها از مبدا خاصی است به کار برده می شود. "
معمولاَ وقتی علامت تایید کننده بر روی کالاها به کار می رود، مصرف کنندگان بااطمینان بیشتری به خرید کالاها یا خدمات می پردازند.
انواع ISO ها از علائم تاییدکننده می باشند. علامت های استاندارد یا عباراتی مانند ساخت ایران یا ساخت آلمان یا علامت Good House Keeping of approval همگی از علائم تایید کننده می توانند محسوب شوند.
تفاوت عمده بین علائم تایید کننده و علائم جمعی در این است که دارندگان علائم جمعی تنها موسسات خاصی هستند مثل اعضای یک اتحادیه یا انجمن، در حقیقت در این نوع علائم یک حالت بسته وجود دارد که باعث می شود دارندگان این علائم تشکیل یک نوع کلوپ را بدهند و استفاده کنندگان به طور ضمنی عضویت در این کلوپ یا اتحادیه را می پذیرند ولی علائم تایید کننده مانند علامت استاندارد یا انواع ISO ها ، تنها با شرط رعایت استانداردها و مقررات دستورالعمل ناظر بر آن ( و پرداخت هزینه به مالک ) اعطا می شوند و در حالت کلی بر روی همه افراد باز هستند.
در واقع متقاضی ثبت علامت تایید کننده ممکن است اتحادیه ها و نیز اشخاص حقیقی و تجار که لزوماَ تشکیل اتحادیه هم نمی دهند باشند، به عبارت دیگر متقاضی علامت تایید کننده می تواند یک فرد خاص یا یک شرکت خصوصی یا یک اتحادیه باشد، حال آنکه در مورد علامت جمعی صرفاَ اتحادیه ها و جماعات می توانند برای معرفی محصولات خود که دارای مبدا یا ویژگی های مشترک است ، تقاضای ثبت علامت نمایند.

در مجموع می توان گفت که علامت تاییدکننده نسبت به علامت جمعی از لحاظ مطابقت با مفهوم علامت تجاری ضعیف تر است و خصوصیات علائم جمعی شباهت و نزدیکی بیشتری با علائم تجاری متداول دارد. هرچند هر دو علامت جمعی و تایید کننده نوع خاصی از علامت تجاری محسوب می شود.

راهنمای خرید هود آزمایشگاهی

 در جهت خرید هود آزمایشگاهی باید به موارد زیادی توجه نمود، چرا که این هودها نقش بزرگی در تهویه ی  هوای آزمایشگاه های مختلف خواهند داشت و بخاطر همین موضوع این هودهای آزمایشگاهی به عنوان وسیله ی مهم برای حفظ جان پرسنل شناخته شده است.قیمت آون ازمایشگاهی باید بدانیم که هود آزمایشگاهی کار مکش گازهای خطرناک از درون محیط آزمایشگاه به بیرون و همچنین فراهم آوردن محیطی سالم و نیز بدون خطر برای کارکنان ایجاد می کند. در واقع یکی از نکات خرید هود آزمایشگاهی می تواند دقت بیشتر به این پروسه و همچنین باید گفت، پروسه ی مکش و تهویه برای یک هود آزمایشگاهی خواهد بود.
از آنجایی که هود آزمایشگاهی محیط آزمایشگاه را در مقابل هر گونه نشت مواد شیمیایی و نیز آتش سوزی ایمن خواهند کرد، در هنگام خرید این مدل هود ها باید از سالم و دقیق بودن این دستگاها اطمینان پیدا کرد. در ادامه شما را با نکات مختلف هود آزمایشگاهی برای محیط های پرخطر آشنا خواهیم کرد.

آشنایی با نکات مختلف خرید هود آزمایشگاهی

  • اندازه و فضای مورد نیاز هود آزمایشگاهی

قبل از اینکه فرد تصمیم به تهیه یک هود آزمایشگاهی داشته باشد، باید عوامل زیادی را مورد توجه قرار دهد. شما باید از خود سوال کنید که آیا فضای کافی برای قرار دادن هود جدید دارید یا خیر. مهمترین عامل این می باشد که اطمینان پیدا کنید که به خوبی از مسیرها و تهویه ها دور باشد. 
همچنین، آن را از درگاه و نیز تهویه هوا با فاصله قرار دهید. به این ترتیب ، هود آزمایشگاهی شما بدون هیچ گونه دخالت در کارهای روزانه شخص به طور کارآمد عمل خواهد کرد. اثربخشی هود نیز با نوع محیطی که در معرض آن قرار گرفته است متفاوت می باشد. بطور مثال یک پزشک باید با توجه به محیط خود یکی از انواع این هودهای آزمایشگاهی را خریداری کند.

  • محیط مناسب جهت قرار گیری هود آزمایشگاهی

با توجه به اینکه برخی از شرکت ها قابلیت تولید هودهای مقاوم نسبت به مواد شیمیایی را دارند. دانستن نوع مواد شیمیایی مورد نظرتان می تواند یک راهنمای عالی برای دانستن نوع هود آزمایشگاهی جهت خرید باشد.

  • هزینه نصب

درست همانند سایر کالاها، قیمت هود نیز به دلایل مختلف متفاوت می باشد. این مسئله می تواند بدلیل اندازه، نوع، برند و کیفیت متغیر باشد. با توجه به قیمت خرید، هزینه نصب نیز تعیین می شود، زیرا هود با کیفیت بالا به خدمات نصب کننده های حرفه ای از تولید کننده هود آزمایشگاهی نیاز خواهد داشت.
علاوه بر این، هزینه نصب بستگی به تعداد هود آزمایشگاه دارد که مایل به نصب آن هستید. این امر به این دلیل است که، در مقایسه با یک واحد جهت نصب، به زمان و تلاش اضافی نیاز خواهد بود از این رو قیمت به طور خودکار افزایش می یابد. با این حال، برخی از تولید کنندگان هود، نصب های رایگان را ارائه می دهند، بنابراین این می تواند ارزان تر محاسبه می شود و فقط هزینه  نگهداری باقی می ماند.

  • فضای کافی جهت نصب هود آزمایشگاهی

شیوه نصب هودهای آزمایشگاهی نیز به ویژه در مورد کارآیی آن ها اهمیت بالایی دارد. باید پنج اینچ فضا بین هود و همچنین دیوار در نظر گرفته شود. برای دستیابی به این هدف، همیشه باید قبل از خرید هود آزمایشگاهی، کیفیت هود را با دقت بررسی نمایید. 
یکی از دلایل نیاز به این فضا برای این است که مواد مضر توانایی خروج از این منطقه را داشته باشند و دلیل دیگر برای اطمینان از محفظه، جلوگیری از گسترش بخار خطرناک به درون تاسیسات می باشد. این معمولاً زمانی اتفاق می افتد که یک تسهیلات با حلال ها فعالیت می کند. علاوه بر این موارد، هودهای آزمایشگاهی یافت می شوند که می تواند باعث خاموش شدن آتش گردد. در صورت بروز مواد شیمیایی بیش از حد و قابل اشتعال، این مورد برای شما بهترین انتخاب خواهد بود.

  • توانایی نظارت مستمر بر جریان هوا

بررسی مقدار هوای جریان یافته در داخل و خارج از هود آزمایشگاه بسیار اهمیت دارد. برای کارآیی بیشتر، باید راهی در جهت اطمینان از جریان هوا کافی به هود ایجاد شود. به همین خاطر، خرید هود  با مانیتور هوا را در نظر داشته باشید. 
این مورد یک جریان متعادل از سرعت هوا را فراهم خواهد کرد و در صورت وجود هوای اضافی و بیش از حد، هود مورد نظر برای اطلاع از هرگونه تهدید احتمالی به کاربر اطلاع خواهد داد، یک سیستم خوب و کارآمد نه تنها باید شامل این ویژگی ها باشد بلکه باید از ویژگی های خودکار نیز برخوردار باشد. در واقع  هود در صورت بروز هرگونه موارد غیرمعمول و نامناسب نیز می تواند تشخیص داده و آن را متوقف کند.

چگونه هود آزمایشگاهی مناسب را انتخاب کنیم؟

برای پاسخ به این سوال با توجه به مطالبی که در ابتدای مقاله بیان شد، اولین نکته برای انتخاب باید کاربرد  هود آزمایشگاهی باشد، شناسایی مواد شیمیایی و فرآیندهایی که استفاده خواند شد. آیا آنها قابل اشتعال خواهند بود یا خورنده می باشند؟
برای کارهای آزمایشگاهی با میزان مواد سمی کمتر، محفظه های بدون کانال که از فیلترهایی برای کنترل خطرات موجود در هوا استفاده خواهند کرد، را می توان مناسب دانست. اندازه های معمولی هود آزمایشگاهی از 3 تا 8 فوت متغیر می باشند، بنابراین در صورت نیاز به قرار دادن تجهیزات در درون واحد، این را در نظر بگیرید. هر نوع مواد هود آزمایشگاهی، از جمله فولاد پوشش داده شده با اپوکسی، فایبرگلاس و یا رزین پلی، مقاومت حرارتی و همچنین مزایای سازگاری خاصی را ارائه خواهند داد.
بسیاری از آزمایشگاه‌های تحقیقاتی از دستگاه‌های مهارکننده استفاده خواهند کرد تا کاربر را از خطراتی احتمالی که با آن‌ها برخورد دارد مصون نگه داشته و حفظ کند. این دستگاه ها اغلب با نام های مختلفی از جمله هود آزمایشگاهی کشت سلولی، هودهای کشت بافت، هودهای جریان آرام، هود  PCR ، هود ایمنی زیستی شناخته شده اند. 
با این حال، نکته مهمی که باید به آن دقت نمایید این مورد است که همه این دستگاه‌ها سطح حفاظتی یکسانی را ارائه نخواهند داد. ویژگی مشترک به این صورت است که تجهیزات جریان هوای آرام را برای یک منطقه کار “تمیز” فراهم نماید. در واقع کارهای مربوط به عوامل خطرناک همیشه باید در یک دستگاه نگهدارنده مناسب صورت گیرد تا از اپراتور محافظت شود.

https://hakimazma.com/%d9%87%d9%88%d8%af-%d8%a2%d8%b2%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87%db%8c/%d9%87%d9%88%d8%af-%d9%84%d8%a7%d9%85%db%8c%d9%86%d8%a7%d8%b1/


 درک ویژگی های ایمنی هر دستگاه و در نظر گرفتن کاربرد آنها در تحقیقات شما قبل از خرید  بسیار اهمیت دارد و می توانید این موارد و نکات را به عنوان راهنمایی برای خرید کارآمد هودها مورد استفاده قرار دهید. 
علاوه بر این موارد، توصیه می شود به تولید کنندگان هود واجد شرایط مراجعه کنید. این امر برای اطمینان از دستگاه خریداری شده و خدمات بلند مدت ضروری می باشد.

راهنمای خرید آب مقطرگیری آزمایشگاهی

 دستگاه آب مقطرگیری آزمایشگاهی دستگاهی می باشد که بسیار کاربردی برای تهیه آب مقطر در انواع آزمایشگاه‌ها می باشد. آب مقطرگیری صنعتی فرآیند تصفیه آب را که بصورت طبیعی انجام خواهد شد را تکرار کرده و در طی عملیات خاصی یک آب بسیار خالص ایجاد می کند. سکوبندی ازمایشگاهی وسیله ایی می باشد که حدود ۹۹٫۹ درصد از آلاینده‌های موجود در آب از قبیل : مواد شیمیایی، فلزات سنگین، انواع مختلف ویروس ها، سرب‌ها، آرسنیک و همچنین  میکروارگانیسم‌ها را حذف و نیز از بین خواهد برد؛ چون این مواد قادر به تبدیل به صورت بخار نیستند و باید حتما قبل از تبخیر از آب جدا شوند.

برای اینکه بتوانیم ‌آب مقطر بدست آوریم، یک‌ سری اقدامات اصولی مورد نیاز است که به کمک دستگاه آب مقطر گیری این کار راحت‌تر انجام خواهد شد، در ادامه ی مطلب با ما همراه باشید تا با هم این دستگاه را مورد بررسی دقیق قرار دهیم.

تعریف دستگاه آب مقطر گیری آزمایشگاهی

در واقع دستگاه آب مقطرگیری آزمایشگاهی  (Distilled water device) وسیله ایی می باشد که حدود ۹۹٫۹ درصد از آلاینده‌های موجود در آب از قبیل : مواد شیمیایی، فلزات سنگین، انواع مختلف ویروس ها، سرب‌ها، آرسنیک و همچنین  میکروارگانیسم‌ها را حذف و نیز از بین خواهد برد؛ چون این مواد قادر به تبدیل به صورت بخار نیستند و باید حتما قبل از تبخیر از آب جدا شوند.
 دستگاه آب مقطرگیری آزمایشگاهی دستگاهی می باشد که بسیار کاربردی برای تهیه آب مقطر در انواع آزمایشگاه‌ها می باشد. آب مقطرگیری صنعتی فرآیند تصفیه آب را که بصورت طبیعی انجام خواهد شد را تکرار کرده و در طی عملیات خاصی یک آب بسیار خالص ایجاد می کند.
در واقع دستگاه آب مقطرگیر خانگی  با از بین بردن آلاینده‌های اضافی موجود در آب، یک آب مناسب و همچنین سالم برای پخت‌ و پز و نیز  آشامیدن بوجود می آورد، به‌طور کلی دستگاه‌های تصفیه آب خانگی همگی جز زیر مجموعه دستگاه‌های آب مقطر ساز می باشند.

شیوه کار دستگاه آب مقطر گیری آزمایشگاهی

تبدیل آب به صورت آب مقطر از طریق دستگاه آب مقطرگیری در طی مراحل زیر انجام می‌شود:

  1. دستگاه آب مقطر گیری آب را بجوش می آورد و سپس آن را به بخار تبدیل خواهد کرد.
  2. در این مرحله بخار متراکم می شود و پس از اینکه کاملا خنک شد، دوباره به حالت مایع درمی آید.
  3. همه مواد ناخالص همانند میکروارگانیسم و همچنین  فلزات سنگین در این مرحله غربال خواهند شد و از بین می روند.
    برای شروع فرآیند تقطیر آب ، میزان آب در محفظه جوش ریخته خواهد شد. محفظه جوش دستگاه آب مقطر گیری آزمایشگاهی مجهز به یک المنت گرمایشی می باشد که می تواند آب را به نقطه جوش رسانده و سپس آن را به صورت بخار درآید. بخار ایجاد شده در این محفظه از طریق دریچه تعریف شده وارد یک کندانسور یا سیال خنک کننده می گردد و تمامی آلاینده‌های ناخالص در این مرحله حذف می شوند و بخار دوباره وارد محفظه خواهد شد و به حالت مایع برمی گردد.
    این مایع از فیلتر دستگاه عبور می کند و به آن کربن فعال نیز وارد می‌شود تا آب مقطر ۹۹.۹ درصد خالص گردد و قطرات آب که ایجاد شده اند،  وارد مخزن فولادی ضد زنگ  می شوند و از طریق  قطره‌ای در بطری‌ها جمع می شوند.

مزایای دستگاه های آب مقطرگیری

  • بصورت تضمینی در جهت افزایش خلوص آب

دستگاه های آب مقطر گیری آزمایشگاهی می‌توانند، آبی تولید کنند که هیچگونه باکتری، ویروس ها و حتی آلاینده‌های مضر معدنی در آن یافت نشوند. این مدل دستگاه‌ها کارآیی بالایی در آزمایشگاه‌های پزشکی، تحقیقاتی، صنعتی و همچنین عمومی خواهند داشت. فرآیند ایجاد آب خالص توسط این دستگاه‌ها کاملا اتوماتیک می باشد.

  • طیف متنوع کاربران در جهت استفاده از آب مقطر

آب مقطر کاربردهای بسیار زیادی در زمینه های مختلف دارد و شما خواهید توانست در بسیاری از کارها از این نوع آب استفاده نمایید. از جمله؛ استفاده از آب مقطر در انواع اتوها، کاربرد آب مقطر در دستگاه‌های بخور و…

  • فرآیند نصب ساده

دستگاه‌های آب مقطر گیری صنعتی و همچنین خانگی فرآیند نصب پیچیده‌ای ندارند و به راحتی نصب خواهند شد و بعد از آن شروع به انجام فرآیند اتوماتیک ایجاد آب مقطر می کنند.

  • سرمایه‌گذاری بصورت هوشمندانه

عمر مفید دستگاه‌های آب مقطر سازی، بالای ۱۰ تا ۱۵ سال می باشد و شما در طول این مدت کاری جز تعویض فیلترهای آن نخواهید داشت‌.

انواع دستگاه های آب مقطر گیری آزمایشگاهی

در هنگام خرید دستگاه آب مقطرگیری آزمایشگاهی باید دقت داشته باشید که از این دستگاه انواع مختلفی در بازار یافت می شود و باید بسیار دقت نمایید؛ انواع دستگاه آب مقطرگیری را در ادامه مطرح خواهیم کرد.

1.دستگاه آب مقطرگیری بصورت یک‌بار تقطیر
2.دستگاه آب مقطرگیری بصورت دوبار تقطیر
3.دستگاه آب مقطرگیری دیونایزر و یا به عبارتی با خلوص بالا
4.دستگاه آب مقطرگیری با خارجی یا جریان بسیار بالا.

  • دستگاه آب مقطر گیری بصورت یک بار تقطیر

این نوع از دستگاه از جنس فولاد ضد زنگ ساخته خواهند شد و معمولا نیاز به ۴۰ لیتر آب برای خنک کردن کندانسور می باشد.

  • دستگاه آب مقطر‌گیری بصورت دوبار تقطیر

به صورت کلی این نوع از دستگاه مخزن ذخیره ندارند و نمی‌توانند به‌ صورت اتوماتیک مقدار آلودگی آب را مشخص کند. این نوع از دستگاه برای خنک نمودن کندانسور خود نیاز به ۱۲۰ لیتر آب خواهد داشت.

  • دستگاه های آب مقطرگیری دیونایزر و یا با خلوص بالا

این نوع از دستگاه آب مقطر گیر می تواند آب مقطر با خلوص بالا و به دور از هرگونه آلودگی تولید کند. این نوع از دستگاه مخصوص تحقیقات و آزمایشگاه‌ها می باشد و می‌تواند انواع باکتری‌ها و همچنین ویروس‌های موجود در آب را با اشعه ماورا بنفش از بین ببرد. 

  • دستگاه آب مقطرگیری خارجی و یا با جریان بالا

این نوع از دستگاه های آب مقطر ساز ۱ یا ۲ مخزن دارد و قادر خواهد بود ۴۰ لیتر آب در هر دقیقه تولید کنند.

کاربردهای دستگاه آب مقطر گیری آزمایشگاهی

آب مقطر در زمینه های مختلف از قبیل؛ کاربرد پزشکی، صنعتی، تحقیقاتی و همچنین خانگی استفاده می شود. بسیاری از واحدهای پزشکی و نیز آزمایشگاهی برای افزایش طول عمر انواع مختلف دستگاه‌های صنعتی خود از آب مقطر استفاده خواهند کرد تا طول عمر دستگاه‌های خود را تضمین نمایند. به‌طور کلی کاربرد آب مقطر را می‌توان این‌گونه بیان کرد.

https://hakimazma.com/%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%af%d8%a7%d9%87/%da%a9%d9%88%d8%b1%d9%87/

  • تولید انواع محلول و سرم
  • تولید انواع مختلف مواد بیولوژی
  • تولید انواع مکمل ها
  • شستشوی ابزارها و همچنین ظروف شیشه‌ای آزمایشگاه ها
  • استفاده از آب مقطر در جهت استرلیزاسیون.

اعتبار و اثر ثبت در دفتر ثبت تجاری

 ثبت در دفتر ثبت تجاری به طریقه اعلامی صورت می گیرد یعنی اداره ثبت فقط به ثبت اظهارات متقاضی اکتفا می کند و هیچ گونه تحقیق و رسیدگی نسبت به صحت و سقم آن ها نمی کند.ثبت شرکت سهامی خاص  حتی قانون هیچ گونه اختیاری برای رسیدگی به صحت اظهارات متقاضی ثبت برای اداره ثبت قائل نشده است . با این وجود ثبت تجاری آثاری دارد که مهم ترین آن ها را می توان به شرح ذیل خلاصه نمود :

1- کسی که نام خود را در دفتر ثبت تجاری به ثبت رسانده تاجر شناخته می شود و این امر اماره قانونی تلقی می شود و تا زمانی که خلاف آن ثابت نشده است مندرجات ثبت اعتبار دارد. بنابراین شخصی که نام خود را در دفتر ثبت تجاری به ثبت رسانیده است نمی تواند برای فرار از مقررات و الزامات مربوط به تجار اعلام کند که تاجر نیست. مثلاَ در صورتی که نتواند تعهدات خود را انجام دهد مشمول مقررات ورشکستگی می گردد نه اعسار و همچنین در موردی که به دفاتر تجاری او استناد شود نداشتن دفاتر قانونی یا عدم ارائه آن ها به زیان او تمام می شود.

بنابراین در مورد اشخاصی که نامشان در دفتر ثبت تجاری ثبت شده است شخصی که نام خود را در دفتر به ثبت رسانده است باید ثابت کند که تاجر نیست در صورتی که در مورد کسانی که نامشان در دفتر ثبت تجاری به ثبت نرسیده و مدعی هستند که تاجر نیستند طرف آن ها باید ثابت کند که تاجر می باشند.
2- قانون هیچ گونه مجازاتی برای اشخاصی که اطلاعات مربوط به ثبت در دفتر ثبت تجاری را غیرواقعی اعلام کنند پیش بینی ننموده ولی طبق اصول کلی اطلاعاتی که تاجر راجع به امور تجاری خود داده است نسبت به اشخاص ثالث و علیه تاجر اعتبار دارند. مثلاَ اگر تاجری در دفتر ثبت تجاری شخص دیگری را به عنوان رئیس تجارتخانه یا نماینده مختار معرفی کرده باشد نمی تواند بعداَ تعهدات او را قبول کند یا سمت او را انکار نماید. زیرا هرگونه تغییری که در مندرجات ثبت به عمل آید باید به اطلاع دفتر ثبت تجاری برسد. علاوه بر آن اگر اطلاعاتی که تاجر داده است باعث اغفال و گمراهی اشخاصی گرد که با تاجر معامله می کنند ممکن است عمل او مشمول مقررات ماده 238 قانون مجازات عمومی گردد.
3- طبق ماده 9 قانون تاسیس اطاق های بازرگانی مصوب هفتم دی ماه 1333 عضویت اطاق بازرگانی در هر محل موکول به ثبت نام بازرگانان در دفتر ثبت تجاری است.
4- برای دریافت کارت بازرگانی و اجازه مبادرت به تجارت خارجی و همچنین استفاده از مزایای قانون تشویق صادرات و تولید مصوب 4 اسفند ماه 1336 ثبت در دفتر ثبت تجاری الزامی است.
5- در صورتی که نام تاجر در دفتر ثبت تجاری به ثبت رسیده باشد ادارات و موسسات دولتی و اشخاص می توانند شناسایی او را به عنوان تاجر موکول به ارائه گواهی ثبت در دفتر تجاری نمایند.
6- در صورتی که بازرگانی از اقدام به ثبت تجاری خودداری نماید مشمول مجازات مقرر در ماده 16 قانون تجارت یعنی جزای نقدی از دویست تا دو هزار ریال خواهد شد . بعلاوه اگر در اسناد و صورت حساب ها و نشریات خطی یا چاپی خود شماره ثبت را تصریح نکند باز به جزای نقدی از دویست تا دو هزار ریال محکوم می شود.
7- تغییراتی که در وضع تاجر و سازمان تجاری او حاصل می شود باید فوراَ در دفتر ثبت تجاری به ثبت برسد والا در مقابل اشخاص ثالث اعتبار نخواهد داشت مگر آنکه تاجر ثابت کند که شخص ثالث از تغییرات مزبور اطلاع داشته است.
در پایان باید متذکر گردید که مقررات ثبت تجاری در مورد شرکت های تجاری تکرار زائدی است زیرا به موجب قانون ثبت شرکت ها اطلاعات مربوط به شرکت ها به طور کامل تر و جامع تری ثبت و آگهی می گردد و اطلاعاتی که می توان از مندرجات ثبت شرکت ها تحصیل نمود خیلی صحیح تر و وسیع تر از اطلاعاتی است که در دفتر ثبت تجاری وارد می شود.
قانون و آیین نامه ثبت دفتر تجاری پیش بینی نموده است که خلاصه مندرجات ثبت باید آگهی گردد یا به وسایل دیگری به اطلاع عموم برسد. در بعضی از کشورها انتشار خلاصه مندرجات ثبت دفاتر تجاری مانند ثبت شرکت ها الزامی است. به همین طریق قانون و آیین نامه تصریح ننموده است که اشخاص ثالث می توانند به ثبت در دفتر تجاری مراجعه نمایند و از مندرجات آن رونوشت بگیرند. با این وجود ، با وجود عدم تصریح قانون این موضوع محرز است زیرا منظور و مقصود از ثبت تجاری اینست که اشخاص بتوانند در صورت لزوم اطلاعات مختصری راجع به تجار و وضع کار و تشکیلات آنان تحصیل نمایند و اگر نتوانند به اداره ثبت مراجعه نموده و اطلاعات مورد نظر را کسب کنند دفتر ثبت تجاری بی فایده خواهد بود.

به هر حال در صورتی هم که متصدیان ثبت نخواهند اطلاعات لازم را در اختیار مراجعین قرار دهند هر ذینفعی می تواند با استناد به دفاتر ثبت تجاری از دادگاه تقاضای ارائه دفتر ثبت تجاری یا تحصیل رونوشت از مندرجات آن را بنماید.

آون آزمایشگاهی چیست؟

 آون آزمایشگاهی یا فور در آزمایشگاه‌ها، وسایل مختلف را با استفاده از حرارت بالا خشک و استریل می‌کند. سکوبندی آزمایشگاهی از این دستگاه در زمینه‌هایی همچون زیست‌شناسی، داروسازی و در پزشکی قانونی استفاده می‌شود. آون آزمایشگاهی قادر است؛ دما را تا بالای 300 درجه سانتیگراد برساند؛ البته انواعی نیز وجود دارند که دما را تا 600 درجه سانتیگراد افزایش می‌دهند. 


تمامی عوامل محیطی همچون گرد و غبار، رطوبت، ویروس و باکتری‌ها و انواع مختلف میکروارگانیزم‌ها در نتیجه نهایی آزمایشات موثر هستند. به همین جهت بسیار اهمیت دارد که طی فرآیندهایی این عوامل کاملا از بین بروند. بخشی از این فرآیند به کمک مواد ضدعفونی‌کننده و میکروب‌کش انجام می‌شود. 
به غیر از الکل و مواد شوینده مختلف، حرارت بالا نیز جهت استریل لوازم آزمایشگاهی استفاده می‌شود. ضمن اینکه گاهی لازم است؛ تجهیزات به‌سرعت خشک شوند و این عمل با دمای بسیار بالا انجام می‌شود. آون آزمایشگاهی یا فور دستگاهی است که در آزمایشگاه‌ها جهت خشک و استریل کردن ظروف مختلف شیشه‌ای و فلزی استفاده می‌شود. در ادامه توضیحات کاملی در خصوص این دستگاه به شما ارائه می‌شود. 


آون آزمایشگاهی چیست؟

 


آون آزمایشگاهی یا فور در آزمایشگاه‌ها، وسایل مختلف را با استفاده از حرارت بالا خشک و استریل می‌کند. از این دستگاه در زمینه‌هایی همچون زیست‌شناسی، داروسازی و در پزشکی قانونی استفاده می‌شود. آون آزمایشگاهی قادر است؛ دما را تا بالای 300 درجه سانتیگراد برساند؛ البته انواعی نیز وجود دارند که دما را تا 600 درجه سانتیگراد افزایش می‌دهند. 
کاربردهای خاص آون آزمایشگاهی شامل انجام آزمایشات مختلفی همچون آنالیز صفاتی همانند تعیین مقاومت کششی، تغییر شکل و تاب‌آوری محصولات تولیدی، مقاومت لحیم‌کاری در تخته‌های مدار است. 
 باتوجه به کاربرد فراوان این دستگاه، کارخانه‌ و برندهای مختلف درصدد آن برآمدند که انواع مختلفی از آن را تولید کنند. به این ترتیب که در برخی از موارد، انتقال گرما به صورت طبیعی و در برخی دیگر با بهره‌گیری از پنکه یا جریان همرفتی هوای گرم و سرد انجام می‌شود. 
 
اجزای سازنده :

یک آون آزمایشگاهی از اجزای مختلفی تشکیل می‌شود که هریک از این اجزا نقش خاصی در عملکرد آن دارند.
محفظه اصلی :
این محفظه محلی است که وسایلی که می‌خواهیم استریل شوند؛ در داخل آن قرار می‌گیرند. جنس این بدنه اغلب از استیل ضد زنگ یا آلیاژهای مقاوم نسبت به حرارت و رطوبت ساخته می‌شود. در داخل این محفظه اجزای خاص و مهمی همچون ترموکوپل و سنسور دما نیز تعبیه می‌شوند. 
عایق :
با توجه به اینکه، دمای تولیدشده در داخل آون آزمایشگاهی باید بسیار بالا باشد؛ لازم است که تا حد امکان از به هدر‌رفتن انرژی جلوگیری شود. به غیر از این مسئله، گرمای بسیار بالایی که در داخل محفظه ایجاد می‌شود اگر به بخش خارجی و مدارهای دستگاه نفوذ کند، آن را ذوب خواهدکرد. بنابراین به کارگیری از عایق بسیار اهمیت دارد؛ عموما از پشم شیشه جهت این امر استفاده می‌شود. در ضمن وجود نواری از فایبرگلاس با طول عمر بالا نیز به جلوگیری از هدررفتن دما کمک می‌کند. 
المنت :
در نزدیکی جداره بیرونی فور، المنت‌های در نظر گرفته می‌شوند که دمای آون را به میزان مورد نیاز برساند. در اغلب نمونه‌ها یک یا دو عدد المنت فلزی با پوششی سرامیکی وجود دارد. علت استفاده از پوشش نسوز و عایق، به دلیل خطر اتصال جریان به محفظه و بروز آتش‌سوزی است. 

بخش حفاظتی :
در چنین دستگاهی حتما باید سیستم‌هایی جهت حفاظت مدارهای الکتریکی و داخلی پیش‌بینی شوند. در این خصوص فیوزهای الکتریکی در موارد اضطراری وظیفه قطع جریان برق را بر عهده خواهندداشت. ضمن اینکه سیستم کنترل دمای مناسب نیز در دستگاه وجود دارد. 

https://hakimazma.com/%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%af%d8%a7%d9%87/%da%a9%d9%88%d8%b1%d9%87/
نمایش دما :
این سیستم به روش‌های مختلفی همچون دماسنج، برد الکتریکیِ متصل به سنسور حرارتی، ترموکوپل فلزی یا جیوه‌ای و غیره دمای داخل محفظه را اندازه‌گیری می‌کند و آن را نمایش می‌دهد. 

آون

 کوره، فور آزمایشگاهی یا آون آزمایشگاهی (Laboratory Oven) از تجهیزات ارزشمند و ضروری در کلیه آزمایشگاه‌های تحقیقاتی شیمی، فیزیک، زیست‌شناسی، داروسازی، متالورژی و مواد و پزشکی قانونی است. سکوبندی آزمایشگاهی به‌علاوه آون آزمایشگاهی کاربردهای بسیاری در مراکز صنعتی داروسازی، زیست‌فناوری، تولید مواد و صنایع غذایی دارد. از آون‏‌ها جهت خشک‌کردن تجهیزات شیشه‌ای و فلزی و مواد، حذف آلاینده‌های میکروبیولوژی و استریلیزه کردن، انجام عملیات حرارتی بر روی نمونه‌ها و مواد استفاده می‌شود.

انواع آون 

آون‏‌ها بسته به اینکه دیجیتال هستند و یا اینکه فقط تایمر دارند و نیز نوع انتقال گرما و شرایط به‌کارگیری انواع مختلفی دارند

آون دمای بالا (High Temperature Oven)

دمای این آون‏ها به ۶۰۰ و در مواردی تا ۷۰۰ درجه سانتی‏گراد می‌رسد درحالی‌که در سایر آون‏ها دما حداکثر به ۳۰۰ درجه سانتی‏گراد می‌رسد.

آون خلأ یا آون وکیوم (Vacuum Oven)

در برخی موارد، نمونه مدنظر به اکسیژن حساس است و لازم است فرآیند خشک‌کردن در شرایط خلأ صورت بگیرد. در چنین مواردی از آون خلا استفاده می‌شود. در آون خلاء محفظه داخلی با کمک پمپ خلأ از هوا خالی می‌شود. جنس بدنه چدن، آلومینیم یا استیل ضدزنگ می‌باشد. در پزشکی قانونی بیشتر از آون تحت خلا استفاده می‌شود. در جدول بالا، قیمت خرید آون خلا با حجم ۵۵ لیتر و جنس بدنه استیل یا آلومینیوم ارائه شده است.

آون همرفت جاذبه (Gravity Convection Oven)

در این Oven جهت یکسان نمودن دما در محفظه داخلی از جریان همرفت طبیعی استفاده می‌شود. هوای گرم به بالا حرکت کرده و هوای سرد در پایین محفظه قرار می‌گیرد. این جریان آرام سبب یکنواختی دما در محفظه می‌شود. آزمایشگاه‌های زیست‌شناسی و آزمایشگاه‌های محیط‌زیست این نوع آون را مورداستفاده قرار می‌دهند.

آون همرفت مکانیکی (Mechanical Convection Oven)

در این آون برای یکنواخت کردن دما از فن استفاده می‌شود.

کاربرد فور

از فور با مقاصد مختلفی استفاده می‌شود که برخی از آن‌ها عبارت‌اند از:

  • خشک‌کردن مواد و تجهیزات
  • استرلیزه کردن
  • تبخیر
  • باز پخت یا annealing
  • پخت و عمل‌آوری یا Curing

اجزای آون آزمایشگاهی

فور آزمایشگاهی از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است که هر یک وظایف ویژه‌ای دارند:

۱- محفظه اصلی

محفظه‌ای از جنس استیل ضدزنگ یا آلیاژهای مقاوم به حرارت و رطوبت که نمونه‌هایی که باید خشک یا استریل شوند در آن قرار می‌گیرند. ترموکوپل و حسگر در این محفظه جای گرفته‌اند.

۲- عایق

عایق که عموماً از جنس پشم‌شیشه و همراه با نواری از فایبرگلاس با طول عمر بالا است به چند منظور مورداستفاده قرار می‌گیرد:

  • جلوگیری از هدر رفت گرمای محفظه داخلی و سرمایش سریع
  • جلوگیری از گرم شدن بیش‌ازحد محفظه خارجی
  • محافظت از مدارهای الکتریکی فور در برابر گرما

۳- سیستم کنترل و نمایش دمای داخل محفظه

متناسب با نوع آون این دو می‌توانند مجزا بوده و یا در یک سیستم یکپارچه جای بگیرند. سیستم نمایش دما می‌تواند یک دماسنج عقربه‌ای، جیوه‌ای و یا یک برد الکتریکی به همراه حس‌گر حرارتی و نمایشگر دیجیتال باشد. سیستم کنترل دما متناسب با نوع دستگاه می‌تواند به‌صورت ترموکوپل‌های فلزی، جیوه‌ای و یا دستگاه‌های میکرو پردازنده شامل حس‌گرهای دقیق باشد.

۴- المنت

برای گرم کردن محفظه داخلی فور تا دمای موردنظر، المنت (هایی) در مجاورت جداره بیرونی فور قرارگرفته‌اند. این المنت‌ها از نوع فلزی با پوشش سرامیکی هستند که از خطر اتصال جریان به محفظه و بروز آتش‌سوزی جلوگیری می‌کند. تعداد المنت‌ها به نوع و مدل دستگاه آون آزمایشگاهی و توان الکتریکی آن بستگی دارد.

۵- بخش حفاظتی

برای حفاظت از مدارهای الکتریکی و داخلی آون آزمایشگاهی سیستم حفاظتی درون آن تعبیه‌شده است. فیوزهای الکتریکی در موارد اضطراری جریان برق را قطع می‌کنند ضمن اینکه با کمک این سیستم دما در مقدار موردنظر کنترل می‌شود.

https://hakimazma.com/%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%af%d8%a7%d9%87/%da%a9%d9%88%d8%b1%d9%87/

مشخصات آون‏‌های آزمایشگاهی :

  • حجم: ۲۰، ۵۵، ۱۰۰ و ۱۴۰ لیتری
  • جنس بدنه: استیل ضدزنگ، ضد اسید و آلومینیوم
  • بدنه بیرونی: دارای پوشش رنگ الکترواستاتیک ضد اسید و در صورت سفارش از جنس استیل
  • بازه دمایی: ۲۲۰-۵۰ درجه سانتی‌گراد با دقت ۱ درجه سانتی‌گراد
  • مجهز به کنترلر هوشمند دما PID
  • مجهز به نشانگر، تایمر و ترموستات دیجیتال
  • قابلیت کالیبره آسان
  • دارای دریچه تخلیه هوا
صفحه قبل 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 صفحه بعد