x تبلیغات
aasblog

تشریفات تغییر در ثبت اقامتگاه شرکت

 اقامتگاه شرکت نباید با محل سکونت اشتباه شود. پلمپ دفاتر1403  اقامتگاه به زبان و مفهوم حقوقی، به مرکز امور مهم اشخاص اطلاق می شود. منظور از مرکز امور مهم این است که شخص در آنجا مسائلی نظیر شغل، حرفه و امور اداری زندگی را انجام می دهد، در حالیکه ممکن است محل سکونت آن شخص در جای دیگری باشد.

 اقامتگاه به موجب اینکه شخص حقیقی باشد یا حقوقی متفاوت است. اشخاص حقوقی نیز خود دو دسته هستند؛ شرکت ها و اشخاص حقوق مدنی.

در حقوق مدنی اقامتگاه اشخاص مرکز بهره برداری یا عملیات آن ها است. این قاعده در مورد اشخاص حقوقی غیر تجاری صدق می کند. در مورد اشخاص حقوقی تجاری یعنی شرکت ها، اقامتگاه مرکز امور اداری است. اما برای اشخاص حقوقی غیر تجاری اقامتگاه، کشوری است که مرکز فعالیت آن ها در آنجا قرار دارد.

در واقع اقامتگاه شرکت جایی است که شرکت در آن جا اداره می شود و امور اداری شرکت در آنجا متمرکز است. معمولاَ ارکان شرکت یعنی مجامع عمومی و هیات مدیره و مدیر عامل و بازرس یا بازرسان، در مرکز اصلی شرکت انجام وظیفه می کنند. بدین ترتیب،چون ماده 590 قانون تجارت 1311 مقرر می دارد که "اقامتگاه شخصی حقوقی، محلی است که اداره شخص حقوقی در آنجاست"، باید گفت که مرکز اصلی شرکت، اقامتگاه او نیز محسوب می شود و از این لحاظ که ابلاغ دادخواست ها، اخطاریه ها، اظهارنامه ها و اوراق رسمی، به عنوان اقامتگاه، به مرکز اصلی شرکت ابلاغ می شود دارای اهمیت بسیاری است.

از آنجا که به موجب ماده 1003 قانون مدنی "هیچ کس نمی تواند بیش از یک اقامتگاه داشته باشد"، بنابراین نمی توان در اساسنامه بیش از یک مرکز اصلی برای شرکت  قید کرد.

تغییر اقامتگاه شرکت:

اقامتگاه شرکت در اساسنامه یا شرکتنامه معین می شود. در این صورت تغییر اقامتگاه تابع تغییر اساسنامه یا شرکتنامه خواهد بود. ماده 83 لایحه قانونی 1347 هرگونه تغییر در مواد اساسنامه را منحصراَ در صلاحیت مجمع عمومی فوق العاده می داند. بر این اساس، تغییر اقامتگاه شرکت های سهامی عام و سهامی خاص و تعاونی جزو اختیارات مجمع عمومی فوق العاده می باشد. همچنین ماده 111 قانون تجارت، در مورد شرکت با مسئولیت محدود تغییر اساسنامه را به تصمیم اکثریت عددی شرکایی که لااقل سه ربع سرمایه را نیز دارا هستند واگذار کرده است، مگر آنکه اساسنامه اکثریت دیگری مقرر کرده باشد. تغییر اقامتگاه شرکت های تضامنی و نسبی و با مسئولیت محدود و مختلط سهامی و غیر سهامی نیز تابع شرایط اساسنامه به اضافه ی اکثریت مقرر است.

به همین دلیل معمولاَ توصیه می شود در اساسنامه شرکت آدرس دقیق شرکت به عنوان اقامتگاه آن ذکر نشود و تنها به ذکر شهر محل اقامت اکتفا شود زیرا در صورت ذکر آدرس دقیق شرکت با تغییر محل شرکت باید اساسنامه اصلاح شود.

در هر صورت چنانچه شرکت در طول حیات خود نیاز به تغییر محل پیدا نماید مراحل و مدارک لازم جهت تغییر شرکت سهامی به شرح ذیل خواهد بود:

  1. تشکیل جلسه مجمع عمومی فوق العاده و تنظیم صورت جلسه که به امضای هیات رئیسه رسیده باشد.
  2. رعایت تشریفات دعوت بر اساس قانون تجارت و اساسنامه شرکت. قابل ذکر است هر گاه اختیار تغییر محل شرکت در اساسنامه به هیات مدیره شرکت تفویض شده باشد، هیات مدیره با تنظیم صورت جلسه نسبت به ثبت تغییر محل شرکت اقدام می کند. چنانچه تغییر محل شرکت از یک شهرستان به شهرستان دیگر باشد، باید پرونده شرکت به شهرستان مربوطه با درخواست هیات مدیره با تصویب و تنظیم صورت جلسه ارسال شود.

بدیهی است که تغییر اقامتگاه نباید موجب تشدید تعهدات شرکا شود. لذا، چنانچه تغییر اساسنامه موجب تشدید تعهدات بعضی شرکا شود فقط توافق کلیه شرکا قادر به تغییر اقامتگاه شرکت خواهد بود.

تعیین تابعیت شرکت ها از طریق مراجعه به اقامتگاه

اقامتگاه وسیله ای برای تعیین تابعیت شرکت است. در حقوق ایران، تعیین تابعیت شرکت ها از طریق مراجعه به اقامتگاه آن ها است. در مورد اشخاص هر جایی بروند ایرانی هستند و تابعیت ایرانی دارند. شرکت نیز چون شخص است که دارای تابعیت است. تابعیت شرکت ها بر خلاف اشخاص حقیقی تعیین می شود.

شرکت های دولتی یعنی شرکت هایی که یک دولت آن ها را تشکیل می دهد، همواره تابع کشوری هستند که آن ها را ایجاد کرده است. البته ممکن است استثنائاَ یک دولت در کشور خارجی با شرکت اشخاص دیگر، شرکتی را تشکیل دهد، ولی عمدتاً شرکت های دولتی در کشور خود فعالیت می کنند.

موسسات دولتی غیر شرکت نیز تابع کشوری هستند که آن ها را به وجود آورده است (سازمان انرژی اتمی،شخص حقوقی دولتی است که تابع ایران است).
تابعیت اشخاص حقوقی خصوصی، عمدتاَ شرکت های تجاری، در سیستم های مختلف دنیا متفاوت هستند. در ادامه به برخی تفاوت ها اشاره می شود:

  1. بعضی کشورها، شرکت را تابع کشوری می دانند که شرکت در آن جا به ثبت رسیده است. این سیستم،سیستم "آندروساکسون" یا "آندروامریکن" نامیده می شود. مثلاَ در انگلستان،شرکت را تابع کشوری می دانند که نام آن در کشور به ثبت رسیده است.
  2. در بعضی کشورها اقامتگاه، نشانه تابعیت شرکت ها است. مثلاَ شرکتی که اقامتگاه آن (مرکز اصلی) در ایران است، ایرانی می باشد و شرکتی که مرکز اصلی آن در فرانسه است فرانسوی است.
  3. اما هر دوی این دسته کشورها گاه شرکت ها را تابع تابعیت شرکاء قرار می دهند. به عبارت دیگر،تابعیت شرکت با تعیین تابعیت شرکاء تعیین می شود. فرض کنید شرکتی در ایتالیا به وسیله تعدادی آمریکایی به ثبت رسیده و ایجاد شده باشد، این شرکت آمریکایی تلقی می شود.

در ایران نمونه ای از این نوع شرکت ها را در قانون پولی و بانکی می بینیم. به موجب این قانون بانک هایی که 40% سهام آن ها متعلق به بیگانگان باشد بانک خارجی تلقی می شود. در فرانسه و انگلستان در زمان وقوع جنگ اول و دوم جهانی،بر اساس رویه قضایی قوانینی وضع شد که تابعیت اشخاص خارجی را ملاک تعیین تابعیت شرکت های موجود در این کشورها قرار می دهد.

ارتباط مستقیم تغییر تابعیت و تغییر اقامتگاه شرکت

ماده اول قانون ثبت شرکت ها (مصوب 1310) مقرر کرده است: "هر شرکتی که در ایران تشکیل و مرکز اصلی آن در ایران باشد، شرکت ایرانی محسوب می شود "طبق این ماده،برای تعیین تابعیت ایرانی یا خارجی شرکت، مرکز اصلی ملاک است نه مرکز عملیات. وقتی این نکته را در نظر داشته باشیم که تابعیت شرکت ها با اقامتگاه آن ها مرتبط است (ماده 591 ق.ت) از قانون ثبت شرکت ها چنین استباط می شود که قانون گذار مرکز اصلی و اقامتگاه را یکی دانسته و به عبارت دیگر، اقامتگاه شرکت و محل مرکز اصلی آن یکی است.

فایده عمده تابعیت، حمایت دیپلماتیک اتباع در کشورهایشان است، شرکت یک موجود مادی است. حال این سوال مطرح می شود که آیا شرکت می تواند تابعیت خود را تغییر دهد؟
پاسخ این سوال مثبت است، اما بر اساس ملاک هایی که به آن ها اشاره شد، شرکت در صورتی می تواند تابعیت خود را تغییر دهد که اقامتگاه آن تغییر یابد.

تغییر اقامتگاه شرکت به داخل کشور، در تمامی انواع شرکت ها کاملاَ صحیح می باشد. اما جواز یا عدم جواز تغییر اقامتگاه به خارج از کشور منوط به امکان یا عدم امکان تغییر تابعیت شرکت ها است. چرا که تغییر اقامتگاه  منجر به تغییر تابعیت خواهد شد لذا برای بررسی امکان یا عدم امکان تغییر اقامتگاه به خارج باید امکان یا عدم امکان تغییر تابعیت شرکت ها را بررسی نمود،به عبارت دیگر امکان تغییر اقامتگاه به خارج تابع امکان تغییر تابعیت است.

در همه شرکت ها، اگر شرکاء به اتفاق آراء تصمیم به تغییر تایعیت شرکت بگیرند، شرکت تغییر تابعیت می دهد؛ مشروط به اینکه مرکز اصلی خود را هم به کشور جدید منتقل کند،اما چه اکثریتی می تواند تابعیت شرکت را تغییر دهد؟
در مورد بعضی از شرکت ها قانون گذار صراحتاً این را بیان کرده است. به طور مثال در مورد شرکت های با مسئولیت محدود، قانون گذار مقرر داشته است که هیچ اکثریتی نمی تواند تابعیت شرکت را تغییر دهد.

در مورد شرکت های سهامی هیچ مجمع عمومی (موسس،عادی،فوق العاده) حق تغییر تابعیت شرکت را ندارد. اما در رابطه با تغییر در تابعیت شرکت های سهامی، امکان تغییر تابعیت در این نوع شرکت مورد اختلاف حقوقدانان است؛ با جمع مواد 94 لایحه اصلاحی و 110 قانون تجارت و 988 قانون مدنی می توان گفت که توافق تمام شرکا فقط یکی از شرایط درخواست تغییر تابعیت از دولت است و نه تنها شرط آن.و نهایتاَ تابعیت شرکت های سهامی را نمی توان تغییر داد.

در مورد سایر شرکت ها قانون گذار پیش بینی خاصی نکرده است، به نظر می رسد در مورد آن ها بتوان قبول کرد که اکثریت شرکاء بتوانند تابعیت شرکت را تغییر دهند.

تغییر اقامتگاه نیاز به موافقت همه شرکا ندارد ولی اگر تغییری صورت بگیرد (با رای اکثریت یا مجمع عمومی)، تغییر اقامتگاه منجر به تغییر تابعیت نخواهد شد. نکته حائز اهمیت در این رابطه این است که هم کشور مبدا و هم کشور مقصد این تغییر تابعیت را باید مجاز بداند.

https://danasabt.ir/2023/09/17/%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C/

با این وجود، همان طور که ذکر شد چون تغییر اقامتگاه شرکت در تغییر تابعیتش تاثیر دارد تغییر اقامتگاه تا آن حد مجاز و موثر است که به تغییر تابعیت شرکت نینجامد، والا تغییر اقامتگاه در همان شرایطی صورت خواهد گرفت که تغییر تابعیت شرکت صورت می گیرد. البته همان طور که توضیح داده شد، صرف تغییر نشانی شرکت از محلی به محل دیگر یک شهر، تغییر اقامتگاه تلقی نمی شود تا ضرورت پیدا کند که برای انجام دادن آن اساسنامه تغییر کند.

هود آزمایشگاهی چیست

 هود آزمایشگاهی معمولاً به عنوان بخاردهی آزمایشگاهی یا به سادگی یک هود نیز شناخته می شود. این یک نوع سیستم تهویه است که برای محدود کردن قرار گرفتن در معرض دودها، ساخت ونصب سکوبندی ازمایشگاهی بخارات یا غبارهای خطرناک یا مضر که ممکن است در طی مراحل آزمایشگاهی ایجاد شود، طراحی شده است.

 معمولاً از یک قاب فلزی با پنل جلویی شیشه ای یا پلاستیکی ساخته می شوند که به کاربر امکان دیدن و دسترسی به فضای داخلی هود را می دهد. هود به یک سیستم تهویه متصل است که هوا را از طریق هود می کشد و آن را به بیرون تخلیه می کند، معمولاً از طریق یک سیستم کانال.

فوم هودها وسایل ایمنی مهمی در بسیاری از محیط های آزمایشگاهی هستند، به ویژه در تحقیقات شیمیایی، بیولوژیکی یا دارویی، جایی که ممکن است از مواد خطرناک یا سمی استفاده شود. هود مانعی بین کاربر و مواد مورد استفاده ایجاد می کند و سیستم تهویه به حذف هر گونه بخار یا بخار خطرناک یا مضری که ممکن است ایجاد شود کمک می کند.

هودهای بخار بسته به کاربرد خاص می توانند کانالی یا بدون کانال باشند. هودهای مجرای به یک سیستم اگزوز متصل می شوند که دود و بخارات را از آزمایشگاه خارج می کند و آنها را به بیرون تخلیه می کند، در حالی که هودهای بدون کانال از فیلترها برای حذف دود و بخارات قبل از چرخش مجدد هوا به آزمایشگاه استفاده می کنند.

استفاده صحیح و نگهداری از هودهای بخار برای اطمینان از اثربخشی آنها در محافظت از کاربر در برابر قرار گرفتن در معرض مواد خطرناک یا مضر بسیار مهم است. این ممکن است شامل بازرسی و تمیز کردن منظم هود و سیستم تهویه، استفاده صحیح از تجهیزات حفاظت فردی، و رعایت تمام پروتکل های ایمنی توصیه شده در هنگام دست زدن و دفع مواد خطرناک باشد.

یکی از ملاحظات مهم هنگام استفاده از هود، میزان جریان هوای مورد نیاز برای کاربرد خاص است. جریان هوا در هود به حذف هر گونه بخار یا بخار خطرناک یا مضری که ممکن است در طی مراحل آزمایشگاهی ایجاد شود کمک می کند. جریان هوا را می توان با استفاده از کنترل های هود تنظیم کرد تا اطمینان حاصل شود که برای کاربرد خاص کافی است.

سطح سر و صدا و ارتعاشی که هود بخار تولید می کند نیز یک نکته مهم است. برخی از هودهای بخار ممکن است صدا یا ارتعاشی ایجاد کنند که می تواند آزمایش ها یا روش های حساس را مختل کند، بنابراین مهم است که بخاری را انتخاب کنید که بی صدا و با لرزش کم کار کند.

نوع فیلتر استفاده شده در هود بدون کانال نیز از نکات مهمی است. انواع مختلف فیلترها برای حذف انواع مختلف مواد طراحی شده اند، بنابراین انتخاب فیلتر مناسب برای کاربرد خاص بسیار مهم است. همچنین مهم است که به طور منظم فیلتر را تعویض کنید تا اطمینان حاصل شود که به درستی کار می کند و محافظت کافی را ارائه می دهد.

محل قرارگیری و محل قرارگیری هود نیز از نکات مهمی است. هودهای بخار باید در محلی با تهویه مناسب قرار گیرند و نباید در نزدیکی مواد قابل اشتعال یا سایر خطرات قرار گیرند. برای جلوگیری از خطر برق گرفتگی یا خطرات دیگر، اطمینان از اینکه هود بخار به درستی به زمین متصل است و همه اتصالات الکتریکی ایمن هستند نیز مهم است.

نوع ارسی روی هود نیز از نکات مهمی است. ارسی پانل متحرکی است که کاربر را از مواد مورد استفاده جدا می کند و می تواند بر سهولت استفاده و سطح محافظت ارائه شده توسط هود بخور تأثیر بگذارد. مهم است که یک هود بخور با ارسی را انتخاب کنید که برای کاربرد خاص مناسب باشد و از تمام پروتکل های ایمنی توصیه شده در هنگام کار و دفع مواد خطرناک پیروی کنید.

در نهایت، نگهداری و کالیبره کردن صحیح هود بخار برای اطمینان از ادامه عملکرد صحیح و محافظت کافی بسیار مهم است. بازرسی و تمیز کردن منظم هود و سیستم تهویه و همچنین کالیبراسیون کنترل‌های جریان هوا می‌تواند به جلوگیری از مشکلاتی مانند تهویه ناکافی یا فیلتراسیون نامناسب کمک کند. همچنین رعایت تمام پروتکل های ایمنی توصیه شده هنگام استفاده از هود برای اطمینان از اینکه کاربر در برابر قرار گرفتن در معرض مواد خطرناک یا مضر محافظت می شود بسیار مهم است.

یکی از ملاحظات مهم هنگام استفاده از هود، میزان روشنایی است که برای کاربرد خاص مورد نیاز است. هود باید مجهز به نور کافی باشد تا کاربر بتواند فضای داخلی هود را ببیند و به آن دسترسی داشته باشد، به ویژه هنگام کار با نمونه های کوچک یا ظریف.

سطح کنترل دما نیز در برخی از کاربردها در نظر گرفته می شود. برخی از هودهای بخار مجهز به عناصر گرمایشی یا خنک کننده برای حفظ دمای خاصی در داخل هود هستند. این می تواند به ویژه در کاربردهایی مانند کشت سلولی یا میکروبیولوژی مهم باشد، جایی که حفظ دمای خاص برای رشد و توسعه سلول ها یا میکروارگانیسم ها حیاتی است.

سطح کنترل رطوبت یکی دیگر از مواردی است که در برخی کاربردها مورد توجه قرار می گیرد. برخی از هودهای بخار مجهز به سیستم های مرطوب کننده یا مخازن آب برای حفظ سطح خاصی از رطوبت در داخل هود هستند. این می تواند به ویژه در کاربردهایی مانند مهندسی بافت، که در آن حفظ سطح خاصی از رطوبت برای رشد و توسعه بافت ها حیاتی است، مهم باشد.

سطح اتوماسیون و اتصال نیز یکی از نکات مهم در هودهای بخار مدرن است. برخی از هودها مجهز به سنسورها و دیتالاگرهایی هستند که می توانند به طور خودکار دما، رطوبت و سایر پارامترها را ثبت کنند و در صورت بروز مشکل یا خارج شدن هر پارامتری از محدوده مورد نظر، می توانند به کاربر هشدار دهند. برخی از هودها همچنین به ویژگی های ارتباطی مانند وای فای یا بلوتوث مجهز هستند که به کاربر امکان نظارت و کنترل از راه دور هود را می دهد.

سطح قابل حمل بودن یکی دیگر از ملاحظات است، به ویژه برای برنامه های کاربردی میدانی یا تلفن همراه. برخی از هودهای بخار به گونه ای طراحی شده اند که سبک و قابل حمل باشند و دارای ویژگی هایی مانند چرخ یا دستگیره هستند که به راحتی از مکانی به مکان دیگر منتقل می شوند.

رعایت تمام پروتکل های ایمنی توصیه شده هنگام استفاده از هود بخار در آزمایشگاه بسیار مهم است. این ممکن است شامل پوشیدن تجهیزات حفاظت فردی مناسب، مانند دستکش یا روپوش آزمایشگاهی، و پیروی از روش‌های مناسب نگهداری و دفع مواد خطرناکی باشد که در داخل هود استفاده می‌شوند یا تولید می‌شوند. همچنین مهم است که به طور منظم هود را بازرسی و نگهداری کنید تا مطمئن شوید که در شرایط کار خوب و عاری از خطرات قرار دارد.

یکی از ملاحظات مهم هنگام استفاده از هود، سطح فضای مورد نیاز برای کاربرد خاص است. فوم هودها می توانند بزرگ باشند و فضای قابل توجهی را در آزمایشگاه اشغال کنند، بنابراین مهم است که هود مناسب برای کاربرد خاص و متناسب با فضای موجود را انتخاب کنید. همچنین حصول اطمینان از وجود فضای خالی کافی در اطراف هود برای تهویه مناسب و جلوگیری از هرگونه تداخل با سایر تجهیزات آزمایشگاهی یا روش ها بسیار مهم است.

سطح دسترسی و سهولت استفاده یکی دیگر از مواردی است که در انتخاب هود مورد توجه قرار می گیرد. هود باید طوری طراحی شود که دسترسی آسان به فضای داخلی داشته باشد، دارای ویژگی هایی مانند قفسه ها یا سینی های قابل تنظیم است که به راحتی می توان آنها را جابجا کرد تا اندازه های مختلف نمونه ها یا تجهیزات را در خود جای دهد. کنترل‌ها و نمایشگرها نیز باید به راحتی قابل خواندن و استفاده باشند، با برچسب‌گذاری واضح و رابط‌های بصری.

سطح دوام و مقاومت در برابر خوردگی یا آسیب های دیگر نیز در انتخاب یک هود مهم است. هود باید از موادی ساخته شود که در برابر خوردگی یا آسیب ناشی از قرار گرفتن در معرض مواد خطرناک یا مضر مقاوم بوده و باید طوری طراحی شود که در برابر تمیز کردن و نگهداری منظم مقاوم باشد.

سطح هزینه یکی دیگر از مواردی است که در انتخاب یک هود مورد توجه قرار می گیرد. هودهای بخار می توانند گران باشند، به خصوص برای مدل های بزرگتر یا تخصصی تر، بنابراین مهم است که هودی را انتخاب کنید که در حد بودجه آزمایشگاه باشد و سطح حفاظت و ویژگی های لازم را برای کاربرد خاص فراهم کند.

سطح گواهینامه و انطباق با استانداردهای ایمنی نیز یکی از نکات مهم در هنگام انتخاب یک هود است. هود باید توسط یک سازمان معتبر مانند UL (Underwriters Laboratories) تایید شده باشد و باید با تمام استانداردهای ایمنی قابل اجرا مانند ANSI/AIHA Z9.5 یا NFPA 45 مطابقت داشته باشد. همچنین مهم است که به طور منظم هود را بازرسی و نگهداری کنید. اطمینان حاصل کنید که با تمام استانداردها و مقررات ایمنی مطابقت دارد.

 

در نهایت، استفاده صحیح و نگهداری از هود برای اطمینان از اثربخشی آن در محافظت از کاربر در برابر قرار گرفتن در معرض مواد خطرناک یا مضر مهم است. این ممکن است شامل بازرسی و تمیز کردن منظم هود و سیستم تهویه، استفاده صحیح از تجهیزات حفاظت فردی، و رعایت تمام پروتکل های ایمنی توصیه شده در هنگام دست زدن و دفع مواد خطرناک باشد.

انتخاب نام برتر برای شرکت

 امروزه سرمایه ی اصلی بسیاری از کسب و کارها نام تجاری آن ها است،ثبت شرکت  گرچه کارخانه ها و نیروی انسانی ممکن است از بین برود ولی نام شرکت ها همچنان باقی می ماند، نامی که سابقه ی آن نزد عموم یکی از ارزش های پایدار است. در طی دهه ها، ارزش شرکت ها بر حسب املاک، تجهیزات و کارخانه ها و دارایی های مشهود اندازه گیری می شدند، با این حال در حال حاضر به این نتیجه رسیده اند که ارزش واقعی یک شرکت جایی بیرون از آن یعنی در ذهن مشتری است.

در دوران کنونی، با توجه به رقابت شدید بین شرکت ها، مطالعه و شناسایی شاخص های انتخاب یک نام موفق برای شرکت ضروری به نظر می رسد چرا که نام گزاری مسئله ی قابل تاملی است که شرکت های ضعیف و قوی را از هم جدا می سازد.

در چنین شرایطی،با حضور گسترده ی شرکت های تجاری در عرصه ی تجارت ،انتخاب نام شرکت بر اساس عوامل مختلفی صورت می گیرد.در این مقاله سعی در شناخت شاخص های تاثیر گذار در انتخاب نام شرکت های تجاری بزرگ و صاحب نام داریم.

معیارهای انتخاب نام برتر برای شرکت:

1-نام انتخاب شده می بایست  با معیارهای تعیین شده منطبق باشد.

در تدوین نام شرکت، رعایت کلیه ی الزامات و تشریفات قانونی تعیین نام که  در مفاد"دستورالعمل اجرایی تعیین نام اشخاص حقوقی" ذکر شده است الزامی است.ما در سایر مقالاتمان در رابطه با "ثبت نام شرکت"، به طور مفصل به توضیح این الزامات پرداخته ایم که جهت مطالعه ی بیشتر در این باره می توانید به دیگر مقالات در سایت مراجعه فرمایید.

در ذیل خلاصه وار به برخی از این الزامات  در تدوین نام شرکت اشاره می کنیم:
الف)نام انتخاب شده می بایست  مطابق با فرهنگ اسلامی باشد.
ب)اسم خاص باشد.(اسم خاص کلمه ای است که می تواند مستقیماَ نهاد جمله باشد و برای دلالت بر شخص،شییء یا مفهومی به کار می رود).
ج)لاتین نباشد.
د)واژه ی بیگانه نباشد و فارسی باشد.
ه)از انتخاب اسامی مشهوره خود داری شده باشد.

2-معنی و مفهوم مناسب داشته باشد.

نامی موفق است که دامنه ی متنوعی از ایده ها و ویژگی ها را در برگیرد و نه تنها با استفاده از آهنگ خود، بلکه مهم تر از آن با استفاده از معنی و مفهوم لغوی خود و هر عاملی که در طول زمان به نحوی با آن در آمیخته و در جامعه به صورت هویت اجتماعی و شناخته شده نمود یافته،با مشتری سخن گوید.
بنابراین از انتخاب واژه های بی معنا خودداری کنید.

3-در انتخاب نام،ذهنیات و برداشت های مصرف کنندگان هم در نظر گرفته شده باشد.

ذهنیات و برداشت های مصرف کنندگان از نام شرکت از مهم ترین فاکتورهای انتخاب نام شرکت و موضوعی جدید در حوزه بازاریابی محسوب می شود. به بیانی دیگر، انتخاب نام شرکت منحصراَ محدود به سلیقه ی موسسین شرکت نمی باشد و می بایست نظر افراد بسیاری از اقشار جامعه را به خود جلب نماید. بنابراین، مخاطبین بازار را در نظر بگیرید و از انتخاب نام های پیچیده و دشوار برای شرکتتان بپرهیزید. نامی را انتخاب نمایید که به راحتی تلفظ شود و در اذهان باقی بماند. برای این کار می توانید با فراهم نمودن لیستی از اسامی انتخابی،نطر دیگران را نیز جویا شوید.

4-خلاق و نوآورانه و جذاب تدوین شده باشد.

بررسی های انجام شده نشان می دهد شرکت هایی که به درستی نام خود را انتخاب نموده اند بسیار موفق تر از کسانی بوده اند که نام های کلیشه ای و تکراری برای شرکت خود برگزیده اند.لذا از انتخاب نام های خسته کننده بپرهیزید.نامی را انتخاب کنید که متفاوت وجذاب باشد.

5-در انتخاب نام شرکت،اسامی رقبا و همکاران مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفته شده باشد.

نام های رقیبان خود را ارزیابی کنید .لیکن،رقیبانتان را دوستان خود بدانید،رقابت سالم در کار می تواند مبارزه ای برای ارتقاء کیفیت باشد.این را به عنوان یک اصل در نظر بگیرید.
در انتخاب نام شرکت،سازگاری بین شخصیتی که نام های رقیب در بر دارند و شخصیتی که مشتریانتان آن ها را دوست دارند را مورد ارزیابی قرار دهید.زمانی که مشتریان می خواهند از بین شرکت های مختلف رقیب ،انتخابی را انجام دهند،یکی از راه های حفظ منحصر به فرد بودن، پوشاندن نام یک شرکت در لباسی از ارزش های احساسی است.به همین دلیل،در کارتان با اخلاق و حرفه ای رفتار کنید.

6- صداقت ،آراستگی و شایستگی و نیرومندی در آن لحاظ شده باشد.

بعد صداقت شامل مشخصه هایی نظیر واقعی بودن است و بعد آراستگی و شایستگی معیارهایی نظیر قابل اطمینان و موثق بودن،را پوشش می دهد.قدرتمند انتخاب کنید.

7- سبک زندگی و عوامل اجتماعی و فرهنگی مورد توجه قرار گرفته باشد.

به طور خلاصه می توان گفت که ویژگی های سبک زندگی بر روی معیارهای انتخاب نام شرکت تاثیر گذار بوده و تا حد زیادی با رفتار تصمیم گیری مشتریان همبستگی دارد.لذا از انتخاب نام های بیگانه و غیر متعارف بپرهیزید.

8-محدود کننده نباشد.

در انتخاب نام شرکت، بهتر آن است که قلمرو مکانی را لحاظ نکنید. شاید بخواهید شهرتان را و یا فعالیتتان را گسترش دهید .لذا خودتان را محدود نکنید.

9- در آن به نوع شرکت و فعالیت شرکت توجه شده باشد.

به کمک نام شرکت مشخص می شود که شرکت چه اهدافی دارد و راجع به چیست.
بنا به تجویز مفاد اساسنامه متناسب با نحوه تشکیل، نوع سرمایه و موضوع فعالیت خود نامی تعیین نمایید تا بواسطه آن شرکت بتواند فعالیت و عملکرد خود را از دیگران تفکیک و متمایز نماید. قانون تجارت، در رابطه با انتخاب نام شرکت موادی را آورده است. این ماده ها عبارتند از:

ماده ی 117: در این ماده آمده است در اسم شرکت تضامنی باید عبارت "شرکت تضامنی" و لااقل اسم یک نفر از شرکا ذکر شود. در صورتی که اسم شرکت مشتمل بر اسامی تمام شرکا نباشد، باید بعد از اسم شریک یا شرکایی که ذکر شده است، عبارتی از قبیل "و شرکا" یا "و برادران" قید شود.

ماده ی 95: در نام شرکت باید عبارت با مسئولیت محدود ذکر گردد وگرنه در مقابل ثالث تضامنی محسوب می گردد و تابع مقررات آن خواهد بود. نام شرکت نباید متضمن نام هیچ یک از شرکا باشد، در غیر این صورت شریکی که نامش در اسم شرکت ذکر شده در حکم شریک ضامن خواهد بود(ماده 95 ق.ت)

ماده ی 141: به موجب ماده 141 قانون تجارت،شرکت مختلط غیر سهامی تحت اسم مخصوصی تشکیل می شود.قسمت اخیر ماده مقرر می کند:"در اسم شرکت باید عبارت "شرکت مختلط" و لااقل اسم یکی از شرکای ضامن قید شود".در حقوق فعلی فرانسه،قید نام یکی از شرکا دیگر اجباری نیست و اگر شرکا بخواهند نام یک یا چند نفر از شرکا را قید کنند،مجازند از اسامی شرکای ضامن و یا شرکای با مسئولیت محدود استفاده کنند.مع ذلک،قید اینکه شرکت یک شرکت"مختلط غیر سهامی"است در تمام نوشته ها و مکاتبات شرکت ضروری است.

ماده ی 143: در حقوق ایران،قید نام یکی از شرکای با مسئولیت محدود در اسم شرکت موجب مسئولیت تضامنی او می شود.

10-ثبت نشده باشد.

از نام انتخابیان استعلام بگیرید.
نام یک شرکت، نشان دهنده ی سرمایه گذاری بر روی یک محصول و یا یک خدمت می باشد.در نتیجه سازمان اداره ی ثبت شرکت ها با ثبت نام شرکت ها ، به دنبال ایجاد یک وسیله ی پشتیبانی کننده در برابر تقلید کنندگان و پیشگیری از انتخاب اسامی تکراری و ثبت شده می باشد.

لذا حتی بهترین نام ها نیز چنانچه قبلاَ در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسیده باشند فاقد اعتبار بوده و قابلیت ثبت ندارند. به همین دلیل، حتماَ نام انتخابی را استعلام نمایید. شما می توانید با ورود به پایگاه اطلاعاتی شناسه ملی اشخاص حقوقی کشور به نشانی http://www.ilenc.ir و یا پایگاه اطلاعاتی روزنامه رسمی کشور به نشانی http://rrk.ir برای استعلام از نام انتخابیتان اقدام کنید. چنانچه نام مورد نظر قبلاَ ثبت شده باشد اطلاعات آن در سامانه قابل رویت می باشد.

https://danasabt.ir/%D9%BE%D9%84%D9%85%D9%BE-%D8%AF%D9%81%D8%A7%D8%AA%D8%B1/

در انتها، این را نیز در نظر داشته باشید که اشخاص حقوقی که ثبت نام پیشنهادی آن ها مستلزم اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح است باید پیش از ارائه ی تقاضای ثبت تاسیس به مرجع ثبت شرکت ها، به طریق مقتضی نسبت به اخذ مجوز اقدام و به ضمیمه مدارک تسلیم نمایند.

انواع هات پلیت آزمایشگاهی

 هات پلیت یا اجاق بشقابی، یکی از تجهیزات پرکاربرد در محیط های آزمایشگاهی است که برای گرم کردن نمونه ها و ترکیب کردن و حل کردن محلول ها در ظروف آزمایشگاهی استفاده می شود. هود شیمیایی این تجهیز با استفاده از یک صفحه حرارتی قابل تنظیم دما، به علت داشتن کاربردهای متعدد، در آزمایشگاه های شیمی، بیوشیمی، فیزیک و دیگر رشته های علوم پایه و کاربردی به کار می رود.

طرز کار هات پلت آزمایشگاهی

هات پلیت آزمایشگاهی یک دستگاه گرمایی است که برای گرم کردن نمونه‌های داخل ظروف شیشه‌ای در آزمایشگاه استفاده می‌شود. برای گرم کردن نمونه‌ها، می‌توان از دو روش معلق سازی و سرپا کردن ورق قلع استفاده کرد.

  • روش معلق سازی

در روش معلق سازی، ظروف شیشه‌ای روی صفحه هات پلیت قرار می‌گیرند و با معلق کردن آن‌ها در بالای صفحه، تماس مستقیم با هات پلیت را از دست می‌دهند. در واقع می توان گفت این روش برای فرآیندهایی مناسب است که نیاز یه دماهایی کمتر از دمای جوش دارند . این روش باعث می‌شود که در ابتدا دمای ظروف کاهش یابد و سپس به تدریج گرم شدن محلول‌ها، به دمای مورد نظر برسند.

در روش سرپا کردن ورق قلع، ظروف شیشه‌ای بالای صفحه هات پلیت قرار می‌گیرند و ورقه قلعی را از بالای ظرف پوشش می‌دهند تا بیشتر قسمت‌های هات پلیت را پوشش دهد. سپس با تنظیم دما، محلول‌های موجود درون ظروف به تدریج گرم می‌شوند. این روش به خصوص برای ظروفی که باید در دمای بالا گرم شوند، بسیار مناسب است.

در هر دو روش، باید دمای هات پلیت را با دقت تنظیم کرد تا دمای نمونه‌ها به دمای مورد نظر برسد. همچنین، باید مطمئن شد که ظروف شیشه‌ای قابل تحمل دمای هات پلیت هستند و با توجه به نوع نمونه و مقدار آن‌ها، تنظیمات مختلفی را در هات پلیت انجام داد.

کاربرد هات پلیت آزمایشگاهی

هات پلیت یک دستگاه آزمایشگاهی است که برای گرم کردن نمونه های مختلف، به ویژه شیشه آلات حاوی محلول، استفاده می‌شود. این دستگاه دارای صفحه‌ای مسطح از جنس آلومینیوم یا سرامیک است که در زیر آن دو المنت حرارتی قرار می‌گیرند. با فعال شدن المنت‌ها، صفحه گرم می‌شود و نمونه روی آن قرار داده می‌شود تا گرم شود.

در بعضی از هات پلیت‌ها، برای تولید گرما از نور مادون قرمز استفاده می‌شود که می‌تواند برای گرم کردن نمونه‌هایی با اندازه و شکل مختلف، مناسب باشد. البته، در این دستگاه قابلیت هایی همچون، کنترل دما، پیچ چرخش برای کنترل دما، موتور القای تک فازو علاوه بر آن سیستم کنترل خاموش شدن و همچنین روشن شدن وجود دارد. با استفاده از این قابلیت‌ها، می‌توان دمای هات پلیت را تنظیم کرد و به طور دقیق نگه داشت.

هات پلیت در آزمایشگاه‌ها و محیط‌های دیگری که نیاز به گرم کردن نمونه‌های مختلف دارند، استفاده می‌شود.

انواع هات پلیت آزمایشگاهی

هات پلیت آزمایشگاهی در انواع مختلفی طراحی و تولید می‌شود، که به تعدادی از آن‌ها در ادامه اشاره می‌شود:

  • هات پلیت استیرر (همزن مغناطیسی): این دستگاه با کمک آهنربای موتوری، میله همزن را چرخانده و نمونه‌های موجود در دستگاه را حل می‌کند. این دستگاه دارای صفحه نمایش دیجیتالی است و امکان تنظیم دما و سرعت همزن را فراهم می‌کند.
  • شیکر آزمایشگاهی: می توان گفت در طراحی این دستگاه از صفحه متحرک به شیوه لرزشی، دورانی، رفت و برگشت و نیز الا کلنگی) استفاده شده است که با کنترل سرعت برای حرکت مناسب  صفحه، به هوادهی و همچنین تکان دادن نمونه‌ها، آنها را مخلوط خواهند کرد.
     شیکر آزمایشگاهی دیجیتالی بصورت تایمردار و همچنین در ابعاد مختلف و علاوه بر آن متناسب با شیشه‌آلات آزمایشگاهی همچون لوله و نیز ارلن تولید و طراحی و خواهد شد.
  • شیکر لوله (ورتکس میکسر): این دستگاه دارای هد کوچکی برای قرارگیری در انتهای لوله آزمایشگاهی است و برای مخلوط کردن نمونه‌ها در داخل این ظرف و جدا کردن رسوب نمونه‌ها پس از سانتریفیوژ مناسب است.
  • هات پلیت مگنت آزمایشگاهی: این دستگاه از ترکیب هات پلیت با همزن مغناطیسی تشکیل شده و قادر است به صورت همزمان عمل گرم کردن و حل کردن نمونه را انجام دهد. این دستگاه دارای چهار مدل تک خانه، چند خانه، دیجیتالی و آنالوگی است.
  1. در هات پلیت‌ها، نمونه‌های آزمایشگاهی بر روی صفحه پلیت قرار می‌گیرند و با گرما دادن به صورت یکنواختی، نمونه‌ها را گرم و یا حل می‌کنند. 
  2. برای جلوگیری از گرمای بیش از حد و عدم شکل‌گیری نقطه داغ، هات پلیت‌ها دارای کنترل دما هستند و می‌توان تنظیمات دمای مختلفی را برای هر نوع نمونه انجام داد. 
  3. همچنین برخی از هات پلیت‌ها دارای قابلیت همزدن نمونه‌ها نیز هستند که با کمک همزن مغناطیسی یا صفحه متحرک، نمونه‌ها را مخلوط کرده و به صورت یکنواختی توزیع می‌کنند. این ویژگی برای آزمایش‌هایی که نیاز به مخلوط کردن نمونه‌ها دارند، بسیار مفید است. 

هیتر آزمایشگاهی

هیتر آزمایشگاهی نیز یکی از تجهیزات مورد استفاده در آزمایشگاه‌های شیمی، بیولوژی و دیگر رشته‌های علمی است. این دستگاه با استفاده از یک المنت گرمایی، قادر است به صورت یکنواخت حرارت را به نمونه‌های آزمایشی اعمال کند و آن‌ها را گرم کند یا حل کند. 
همچنین در برخی از هیترهای آزمایشگاهی، همزن مغناطیسی نیز می‌تواند به هیتر متصل شود و به این ترتیب، عملکرد مشابه هات پلیت مگنت را ایجاد کند. برای جلوگیری از آسیب رساندن به دستگاه و نمونه‌های آزمایشی، حتما باید دمای هیتر را با دقت تنظیم کرد و از ولتاژ مناسب استفاده کرد. همچنین، در هنگام استفاده از هیتر آزمایشگاهی، باید از ابزارهای ایمنی مانند دستکش، عینک و لباس‌های محافظ استفاده کرد و از تماس با سطح گرم دستگاه پرهیز کرد.

مقایسه هیتر و هات پلت آزمایشگاهی

هیتر و هات پلیت آزمایشگاهی، دو دستگاه متفاوت هستند که برای انجام آزمایش‌های شیمیایی و بیولوژیکی استفاده می‌شوند. در ادامه به مقایسه این دو دستگاه می‌پردازیم:

1- هات پلیت آزمایشگاهی: یک دستگاه گرمایی است که شامل یک صفحه یا پلیت گرمایی و یک همزن مغناطیسی است. با اینکه، هات پلیت در دمای پایین‌تری نسبت به هیتر کار می‌کند، اما با توجه به همزن مغناطیسی که دارد، برای مخلوط کردن و حل کردن مواد نیز قابل استفاده است.

2-هیتر آزمایشگاهی: به عنوان یک دستگاه گرمایی، شامل یک المنت گرمایی است که با استفاده از برق، گرمای لازم را تولید می‌کند. هیتر آزمایشگاهی می‌تواند در دماهای بالاتری نسبت به هات پلیت کار کند و برای گرم کردن و حل کردن مواد استفاده می‌شود. همچنین، برای انجام آزمایش‌هایی که نیاز به دمای دقیق و یکنواخت دارند، هیتر آزمایشگاهی بهترین گزینه است.

با این حال، هر دو دستگاه دارای مزایا و معایبی هستند و بسته به نیاز آزمایشگاه و شرایط مختلفی، انتخاب یکی از آن‌ها مناسب است. برای مثال، هات پلیت برای مخلوط کردن و حل کردن مواد بهتر است، اما برای آزمایش‌هایی که نیاز به دمای دقیق و یکنواخت دارند، هیتر آزمایشگاهی بهترین گزینه است. 
همچنین، هیتر آزمایشگاهی در برخی موارد ممکن است از نظر ایمنی خطرناک باشد، بنابراین در این موارد استفاده از هات پلیت بهتر است. به طور کلی، برای انتخاب بین هیتر و هات پلیت باید به نیازهای آزمایشگاه و شرایط مختلفی که در آن‌ها از دستگاه استفادهم ی‌شود، توجه کرد و بر اساس آن تصمیم‌گیری کرد. 
در صورتی که نیاز به دمای دقیق و یکنواخت وجود دارد، هیتر آزمایشگاهی بهترین گزینه است. اما اگر نیاز به مخلوط کردن و حل کردن مواد است، هات پلیت آزمایشگاهی مناسب تر است. همچنین، در استفاده از هر دو مورد، به دلیل خطرات ایمنی، باید از ابزارهای ایمنی مانند دستکش، عینک و لباس‌های محافظ استفاده کرد و از تماس با سطح گرم دستگاه پرهیز کرد.

ثبت شرکت در مالزی

 مالزی کشوری است با آب و هوای گرم و شرجی که در جنوب شرقی آسیا واقع شده است. پلمپ دفاتر پایتخت مالزی کوالالامپور است.این کشور شامل دو ناحیه ی جغرافیایی است که توسط دریای چین جنوبی از هم جدا می شود.زبان رسمی این کشور مالائی هست که علاوه بر این زبان،به زبان انگلیسی هم صحبت می کنند.

 

اقتصاد مالزی
کشور مالزی از موفق ترین سیستم های اقتصادی جنوب شرق آسیا قلمداد می گردد. این کشور با جمعیت حدود 25 میلیون نفر دارای رشد بیش از هفت درصدی تولید ناخالص ملی است. کشورمالزی به عنوان کشور دوست و مسلمان با بهره گیری از مشترکات فرهنگی و مذهبی یکی از شرکاء تجاری منحصر به فرد ایران محسوب می شود که دارای روابط توسعه یافته ای باهم می باشند.
اقتصاد مالزی با درآمد متوسط بالا برای سطح جامعه اقتصاد فراگیری دارد.بطوریکه یکی از 13 کشور مشخص شده توسط کمیسیون رشد و توسعه درباره ی ثبات اقتصاد است. رشد توسعه در آن، این کشور را تبدیل به یک موقعیت عالی برای سرمایه گذاران خارجی کرده تا سرمایه خود را در بازاری که دارای ثبات است انتقال دهند.
ثبت شرکت در مالزی
هر فرد خارجی باید یک شریک مالزیایی داشته باشد و چنانچه تمایلی به داشتن شریک نداشته باشد می تواند سرمایه ی شرکت خود را به 500000 رینگیت برساند. دراینصورت نیازی به داشتن یک شریک نیست. بعد از تشکیل شرکت و افزایش سرمایه  شما باید دفتری را برای شرکت اجاره کرده یاخریداری نمایید.
همه ی اتباع خارجی می توانند با تملک صد در صد در مالزی شرکت خود را به ثبت برسانند. ماهیت کسب و کار و بیزینس باید با توجه به دستورالعمل های مربوط به دولت مالزی انجام شود. با این حال تمام صنایع کسب و کار اجازه دارند در مالزی شرکت خود را ثبت کنند.
انواع شرکتهای قابل ثبت در مالزی:
_ شرکتهایی که کل سرمایه آن متعلق به افراد خارجی می باشد با حداقل سرمایه 500000 رینگیت و یک میلیون رینگیت جهت شرکت صادرات و واردات و رستوران.
_ سرمایه گذاری مشترک با یک شرکت با تابعیت مالزی با حداقل سهم شراکت 50 درصدی مالزیایی و حداقل سرمایه 350000 رینگیت برای تبعه خارجی.
مطابق آخرین تغییرات مصوبه 2009برای  ثبت شرکت مسولیت محدود، حداقل وجود یک سهامدار لازم است.بنابراین، نیاز به شریک محلی نیست و صد در صد سهم الشرکه می تواند متعلق به سهامدار خارجی باشد. مدیر این نوع شرکت باید آدرسی در مالزی داشته باشد و ورشکسته و نامعتبر نباشد.
شرکتهای خارجی در مالزی
شرکتهای ثبت شده در مالزی چه محل تجارت آنها داخل مالزی باشد چه در حال تجارت با مالزی باشند طبق قانون شرکتهای مالزی به عنوان شرکتهای خارجی قلمداد می شوند.
مدارک و مراحل برای ثبت شعبه شرکت خارجی در مالزی:
1)مراجعه به اداره ی ثبت مالزی و ارایه مدارک زیر:
_ فرم درخواست.
_ نتیجه ی جستجوی نام فرم 13Aبرای استفاده از نام یک شرکت خارجی.
_ ارایه کپی مدرک نشان دهنده ی نام ثبت شده شرکت در کشور مبدأ.
2)تحویل مدارک مورد نیاز زیر:
_ ترجمه رسمی و تأیید شده ی سند ثبت شرکت.
_ ترجمه رسمی  اساسنامه.
_ لیست و مشخصات مدیران شرکت مطابق فرم 79
_ مدارک دال بر معرفی نماینده که در مالزی سکونت دارد.
_ برگه رسمی قبول نمایندگی.
_ پرداخت هزینه باطل شدن تمبر.
_ ارایه ارزش برابری نرخ ارز رسمی کشور مبدأ با نرخ رینگیت مالزی از روزنامه های مالزی.
3) تأییدیه اداره ثبت و صدور سند ثبت شرکت.
4)معرفی مکان نگهداری اسناد و مکان تجاری شرکت.

5)موارد بعد از ثبت که شامل گزارش کلیه تغییرات به اداره ثبت و درج مدارک زیر در پرونده شرکت حداکثر طی 2 ماه بعد از هر جلسه عمومی سالانه میباشد:
_ کپی سود سالانه شرکت.
_ کپی ترازنامه دفتر کل.
_ شرح دارایی ها.
_ حساب سود و زیان.
__ تهیه اسناد به زبان بهاسای مالزی یا انگلیسی.
ثبت شرکت در مناطق آزاد مالزی
برای تشویق سرمایه گذاری، دولت مالزی بعضی از شهرها و جزایر را مناطق آزاد معرفی کرده است. این مناطق آزاد اقتصادی دارای مزایایی چون معافیت های مالیاتی، تعهدات خاص بانکی و اعتباری و سهولت تجارت آزاد در عرصه بین المللی برای تجار و شرکتهای بازرگانی است. به این شرکتهای بازرگانیOFFSHOREگفته می شود. که بسته به نوع فعالیتشان دارای مزایای متفاوتی اند.
این شرکت حق ندارد با دیگر شرکت ها و شهروندان مالزیایی معامله کند و تنها می تواند با شرکتهای مشابه در همان منطقه آزاد و یا شرکتهای خارجی وارد معامله گردد. برای همین نمی تواند چک های داخل مالزی را نقد کند.
شرایط ومدارک مورد نیاز ثبت شرکت در مالزی:
_ معرفی حداقل دو نفر به عنوان مدیربا حداقل 18 سال سن( با داشتن آدرس در مالزی)
_ معرفی حداقل سه سهام دار( با داشتن آدرس در مالزی)
_کپی صفحه اول گذرنامه مدیران و سهامداران.
_ تکمیل فرم درخواست ثبت شرکت.
_ پرداخت بیعانه اولیه.
روش کار ثبت شرکت:
_ تکمیل فرم درخواست ثبت.
_ پرداخت بیعانه 30 درصد از کل هزینه ثبت.
_ استعلام نام اولیه شرکت از اداره ثبت.
_ دریافت نتیجه ی استعلام و اعلام آن.
_ آماده سازی اسناد شرکت بعد از تأیید نام انتخاب شده.
_ دریافت فرم های تأسیس امضا شده.
_ پرداخت 70 درصد باقیماده از هزینه ثبت شرکت.
_ آغاز مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت .
_ ارسال اسامی مدیران و سهامداران شرکت برای الحاق و تصویب کمیسیون شرکتهای مالزی.
_ تحویل مدارک ثبتی شرکت.
_ثبت شرکت بعد از تأیید.
_ صدور پروانه برای بهره وری.

https://danasabt.ir/

فرد متقاضی یک مشاور رسمی را با مجوز از طرف اداره ثبت شرکتهای مالزی منصوب می کند تا امور ثبتی و قانونی شرکت را در طول دوره فعالیت در مالزی انجام دهد. این مشاور به نمایندگی از طرف مدیران شرکت برای ثبت یا تأسیس شرکت در اداره ثبت شرکتهای مالزی اقدام می کند.

انواع همزن آزمایشگاهی

 یکی از وسایل پرکاربرد در آزمایشگاه‌ها و صنایع مختلف است که برای مخلوط کردن مایعات، حفظ یکنواختی نمونه مایع در حین آزمایش، گرم کردن یا خنک کردن نمونه و تسهیل برهم‌کنش مواد در آزمایشگاه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تنوع زیادی از همزن‌های آزمایشگاهی وجود دارد که هر کدام به دلیل ویژگی‌های خاص خود، قیمت هود شیمیایی ازمایشگاهی  در حوزه‌های مختلفی از آزمایشگاه ترجیح داده می‌شوند. انواع مختلف همزن آزمایشگاهی شامل شیکر، میکسر، ورتکس، رولر میکسر و استیرر است که برای مخلوط کردن و هم زدن نمونه‌ها با سرعت‌ها و حرکات مختلف، استفاده می شود. با توجه به اینکه هر نوع همزن آزمایشگاهی ویژگی‌های خاص خود را دارد، انتخاب صحیح آن برای هر آزمایش بسیار مهم است.


انواع همزن آزمایشگاهی 

1.    میکسر آزمایشگاهی
میکسر آزمایشگاهی یا همزن آزمایشگاهی، یک تجهیزات مهم در آزمایشگاه های شیمی، بیولوژی، فیزیک و دیگر رشته های علمی است. با استفاده از این دستگاه، می توان نمونه های مختلف را به طور کامل مخلوط کرد . این امر به تهیه مخلوط مناسب برای برنامه های آزمایشگاهی کمک می کند.

استفاده از میکسر آزمایشگاهی باعث بهبود بهره وری در آزمایشگاه می شود. زیرا به دلیل استفاده از این دستگاه، نیازی به مخلوط کردن دستی نمونه ها نیست و این منجر به صرفه جویی در وقت می شود. همچنین، با استفاده از میکسر آزمایشگاهی، می توان به نحو احسن نمونه ها را مخلوط کرد.

یکی از مزیت های استفاده از میکسر آزمایشگاهی، استانداردهای بالای پاکیزگی آن است. این دستگاه ها معمولا از موادی ساخته شده اند که قابلیت شستشوی آنها با آب و صابون را دارند و به این ترتیب، از ایجاد آلودگی بدلیل، مواد قبلی در دستگاه جلوگیری می شود.

همچنین، میکسر آزمایشگاهی توانایی مخلوط کردن کامل نمونه ها را دارد و این باعث می شود که نتایج آزمایشات دقیق تر و قابل اعتماد تر باشند. همچنین، این دستگاه ها برای مخلوط کردن نمونه ها از حداکثر انعطاف پذیری برخوردار هستند. این بدان معنی است که می توانند با نمونه های مختلف و در حجم های مختلف کار کنند.

یکی از مزیت های دیگر استفاده از میکسر آزمایشگاهی، مقیاس مستقیم بالای آن است. برای مثال، می توان به راحتی حجم وزنی مورد نیاز از هر یک نمونه ها را با دقت تنظیم کرد و مخلوط کرد. این امر به دقت بیشتر در آزمایشات منجر می شود و نتایج  بهتری در آزمایشات به دست می آید.

یکی از مهم ترین مزیت های استفاده از میکسر آزمایشگاهی، ایمنی است. این دستگاه ها معمولا با ایمنی بالایی طراحی شده اند و ویژگی هایی مانند بسته شدن درب دستگاه و قطع شدن خودکار در صورت بار زیاد بر روی دستگاه را دارند. این ویژگی ها باعث می شود که هنگام استفاده از میکسر آزمایشگاهی، خطرات احتمالی کاهش یابد و ایمنی کاربران در آزمایشگاه تضمین شود.

به طور کلی، استفاده از میکسر آزمایشگاهی در آزمایشگاه های علمی، به عنوان یکی از تجهیزات مهم، باعث افزایش، دقت ، صرفه جویی در زمان و ایمنی کاربران می شود. همچنین، با استفاده از این دستگاه، می توان نمونه های مختلف را به نحوی کامل مخلوط کرد و نتایج دقیق و قابل اعتمادی از آزمایشات به دست آورد.

2.    همزن مغناطیسی
این نوع همزن یکی از انواع همزن های آزمایشگاهی می باشد که در جهت مخلوط کردن مایعات مورد استفاده قرار می گیرد. در این نوع همزن، یک میله کوچک درون ظرف مایع قرار می‌گیرد و سپس ظرف را بر روی یک صفحه با خاصیت مغناطیسی قرار می‌دهیم. این صفحه تحت تأثیر نیروی مغناطیسی قرار می‌گیرد و باعث چرخش میله درون ظرف می‌شود. به این ترتیب، مواد مختلفی که درون ظرف قرار دارند به طور یکنواخت و همگن همزده می‌شوند.

همچنین، همزن مغناطیسی قابلیت گرم کردن مایعات را نیز دارد. با چرخش میله درون مایع، انرژی حرارتی به مایع منتقل می‌شود و در نتیجه مایع گرم می‌شود. علاوه بر آن، با استفاده از همین نیروی مغناطیسی، می‌توان دیگر صفحات را هم بزنید و در نتیجه باعث، بدست آوردن مخلوط همگن‌تری برای آزمایش‌های شیمیایی و زیستی می شود.

با توجه به قابلیت‌های منحصر به فرد همزن مغناطیسی، این وسیله بیشتر در آزمایشگاه‌های شیمی و زیستی مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از فواید این وسیله، همزدن بصورت همگن است که برای فرآیندهای شیمیایی بسیار اهمیت دارد. لازم به ذکر است که برای استفاده از همزن مغناطیسی، مایع باید خالص باشد، چرا که وجود مواد غیر مایع به کارایی این وسیله آسیب می‌رساند.3.    همزن مکانیکی

همزن های مکانیکی برای مخلوط کردن ترکیبات مایع با تعداد دور و زمان مشخص در آزمایشگاه ها به کار می‌روند. این دستگاه ها شامل یک محفظه بسته و پره هایی هستند که در داخل آن قرار دارند و برای تحریک جریان مایع استفاده می شوند.

در همزن های مکانیکی پره ها را می توان به سه دسته که در ادامه بیان شده اند، تقسیم کرد. •    پره ملخی

پره ملخی برای مخلوط کردن مایعاتی با گرانروی کم، نظیر آب، مناسب تر است. این نوع پره با جریان محوری برای مایع کار می‌کند و موجب ایجاد یک جریان ملایم درون مایع می‌شود که باعث مخلوط شدن اجزای مایع به هم می‌شود. 

•    پره پارویی
پره پارویی نیز برای مخلوط کردن مایعات با دانسیته بالا و گرانروی بیشتر از آب مثل روغن، در صنایع شیمیایی و نفت، به کار می‌روند. این پره ها با جریان شعاعی که ایجاد می‌کنند، توربولانس در مایع ایجاد می‌کنند که باعث مخلوط شدن بهتر ترکیبات درون مایع می‌شود.

•    پره توربینی
پره توربینی نیز برای مخلوط کردن مایعات با گرانروی بالا مناسب است. این پره ها با سرعت بالا و جریان محوری قوی، فشار بالایی در مایع ایجاد می‌کنند که باعث مخلوط شدن بهتر محلول‌ها می‌شود.

در کل، انتخاب نوع پره باید بر اساس خصوصیات مایعات و ترکیبات درون آنها صورت گیرد. با توجه به نوع پره‌یی که در همزن مکانیکی استفاده می‌شود، می‌توان نوع و شدت جریان مایعات را تنظیم کرده و برای مخلوط کردن بهینه تر ترکیبات استفاده کرد.

4.    شیکر آزمایشگاهی
شیکر آزمایشگاهی یکی از انواع همزن آزمایشگاهی است که در بسیاری از زمینه‌های علمی و صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستگاه برای مخلوط کردن و همزدن مواد شیمیایی و بیولوژیکی استفاده می‌شود و در آزمایشگاه‌های بیوشیمی، بیوتکنولوژی، داروسازی، صنایع غذایی، علوم زیستی، تشخیص طبی و... کاربرد دارد.شیکر آزمایشگاهی در مدل‌های مختلفی با نام‌های مختلفی به بازار عرضه شده است. برای انتخاب مناسب‌ترین شیکر آزمایشگاهی، باید به نیازها و ویژگی‌های خاص دستگاه توجه کرد. برخی از ویژگی‌های مهمی که باید در انتخاب شیکر آزمایشگاهی مدنظر قرار دهید شامل موارد زیر می‌شوند:

1. حجم و نوع ظرف: شما باید اندازه و نوع ظرفی را که قصد همزدن آن را دارید، در نظر بگیرید. برای مثال، اگر قصد دارید مایعات را در همزن قرار دهید، ظرف با دهانه بزرگ و شیب مناسبی برای جلوگیری از ریختن مایعات باید انتخاب کنید.

2. سرعت همزنی: سرعت هم زدن، دستگاه شیکر آزمایشگاهی می‌تواند بسیار مهم باشد. برای تعیین سرعت هم زدن مناسب باید به نوع موادی که قرار است همزده شوند، نوع همزن و نوع کاربردی آن توجه کرد. برخی از شیکرها دارای سرعت قابل تنظیم‌ هستند که باعث می‌شود بتوانید سرعت همزن را برای نیازهای خود تنظیم کنید.

3. نوع حرکت: شیکرها می‌توانند دارای حرکت خطی یا دورانی باشند. برای مثال، شیکرهای دورانی برای موادی که  حالت توده‌ای دارند، مناسب هستند.

4. دما: برخی از شیکرها دارای قابلیت کنترل دما هستند که باعث می‌شود بتوانید دمای مواد را در حین هم زدن کنترل کنید. این ویژگی برای نیازهای شیمیایی و بیولوژیکی بسیار مهم است.

5. صدا: برخی از شیکرها ، صدای بالایی دارند که می‌تواند برای کاربرد در محیط‌های آزمایشگاهی مزاحمت ایجاد کنند. بنابراین، در انتخاب شیکر آزمایشگاهی، به صدای آن توجه کنید.

6. قابلیت تعویض وسایل همزن: برخی از شیکرها دارای قابلیت تعویض وسایل همزن مانند پلاگین‌های مختلف هستند که باعث می‌شود بتوانید برای نیازهای مختلف از وسایل همزن متفاوت استفاده کنید.

به طور کلی، برای انتخاب شیکر آزمایشگاهی مناسب برای نیازهای خود، باید به نوع کاربردی، ویژگی‌ها و نوع موادی که قرار است همزده شوند، توجه کنید. با توجه به این موارد، می‌توانید بهترین شیکر آزمایشگاهی را برای نیازهای خود انتخاب کنید.

مزایای اخذ کد اقتصادی

 تعریف کد اقتصادی:
کد اقتصادی شماره ای است 12 رقمی که مطابق قانون سال 73 برای اشخاص حقیقی و حقوقی که به تولید کالا و خدمات اشتغال دارند تعیین گشته است. پلمپ دفاتر1403  این کد هم چون شماره شناسایی برای فعالان اقتصادی در سازمان امور مالیاتی است که از طریق ثبت آن بر روی فاکتورهای خرید و فروش، محاسبه ی مالیات و درآمد اشخاص حقیقی و حقوقی توسط سازمان مالیات کشور صورت می گیرد.اشخاص حقیقی یا حقوقی که کد اقتصادی نداشته باشند روند مالیاتی آنها با مشکل روبه رو خواهد شد و در صورتی که پرونده مالیاتی تشکیل ندهند در مقابل ضوابط وقوانین سازمان امور مالیاتی کشور علی الراس شناخته می شوند.
مدارک لازم جهت تعیین حوزه مالیاتی و اخذ کد اقتصادی:
_ کپی مدارک شناسایی برابر با اصل شده ی اعضا هیأت مدیره.
_ کپی مدارک شرکت شامل اساسنامه، شرکتناهمه، اظهارنامه و تقاضانامه.
_ کامل کردن دفترچه مربوطه.
_ اخذ گواهی امضاء از دفترخانه اسناد رسمی.
_ کپی سند مالکیت یا اجاره نامه محل فعالیت.
_کپی پروانه بهره برداری یامجوزتأسیس.
_پرداخت مالیات حق تمبربه اداره دارایی.
_ کپی آگهی روزنامه رسمی و تغییرات آن.
از دلایل درج کد اقتصادی بر روی فاکتورهای خرید و فروش:
محاسبه ی سود به دست آمده در معاملات که مطابق آن با محاسبه دقیق سودهای کسب شده ، مالیات ها نیز کمتر برآوردی خواهند بود و محاسبه ی آن بر اساس اسناد و مدارک صحیح خواهد بود.
مزایای دریافت کد اقتصادی:
_ با داشتن این کد از رقابتهای ناسالم جلوگیری می شود و زمینه ی حمایت از فعالان اقتصادی محقق می شود.
_ از دیگر مزایای اخذ کد اقتصادی، اخذ مجوز برای انجام امور بازرگانی و دریافت کارت بازرگانی است.
_ از مدارک مورد نیاز برای تشکیل پرونده ی صدور کارت بازرگانی، ارایه کد اقتصادی جدید و تعهد مبنی بر ارایه این کد پس از صدور می باشد.
_برای انجام امور تولید، مونتاژ، واردات و صادرات، توزیع کالا و کالاهای خدماتی توسط اشخاص حقوقی داشتن این کد الزامی است.
_ اشخاص حقیقی هم که به این امور ( واردات و صادرات و توزیع کالا و..) اشتغال دارند و دارای پروانه کسب و کار هستند یا دارای محل فعالیت تجاری اند واجد شرایط اخذ کد اقتصادی اند.
_ اخذ کد اقتصادی برای انجام امور مالیاتی و تشکیل پرونده مالیاتی  ضروری است.
_ کسب مجوز برای فعالیتهای تجاری و پرداخت حقوق حقه دولت در قالب مالیات و جلوگیری از رقابتها و تلاش های ناسالم از دیگر مزایای کد اقتصادی است.
_ فعالیتهای اقتصادی به گونه های مختلف انجام می گیرد که حمایت و نظارت بر اعمال اقتصادی فعالیت کنندگان مستلزم شناخت اشخاص فعال در این زمینه است. دریافت مجوز جهت فعالیتهای تجاری و اقتصادی و پرداخت حقوق حقه دولت در چارچوب مالیات و جلوگیری از فعالیتها و تلاش های غیر عرف و ناسالم از دیگر مزایای دریافت  این کد می باشد.
جایگاه کد اقتصادی در قانون سازمان مالیاتی کشور:
وفق ماده 105قوانین سازمان مالیاتی کشور" درآمد شرکتها و درآمد ناشی از فعالیت های انتفاعی سایر اشخاص حقوقی از منابع مختلف ایران یا خارج از ایران تحصیل می شود، پس از وضع زیانهای (هزینه ها) حاصل از منابع غیر معاف و کسر مالیاتهای مقرر به استثناء مواردی که طبق مقررات این قانون دارای نرخ جداگانه ای می باشد، مشمول مالیات حداکثر به نرخ 25 درصد خواهند بود."
مطابق این مصوبه مجلس، اگر شرکتها مراحل دریافت کد اقتصادی را طی نکنند و کد اقتصادی را اخذ ننمایند از معافیتهای مالیاتی که در ماده 105 قید شده است بی بهره خواهند بود.
به طور کلی اخذ کد اقتصادی برای فعالیت های اقتصادی ضروری است و اشخاص با داشتن این کد می توانند به طور قانونی به فعالیتهای اقتصادی خویش بپردازند.

 

https://danasabt.ir/2023/09/17/%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C/

این کدهم در امور اقتصادی هم مالیاتی ضروری می باشد به همین دلیل برای دریافت آن باید پرونده مالیاتی تشکیل داد.

نحوه ی ثبت شرکت بین المللی

 شرکت به معنی شریک شدن، گرفتن کارت بازرگانی فوری انباز گشتن و اجتماع حقوق مالکان متعدد در یک شیء به نحو اشاعه تعریف شده است.شرکت تجاری به شرکتی گفته می شود که کارهای بازرگانی انجام می دهد. طبق آنچه از قانون تجارت استنباط می شود شرکت ، قراردادی است که بر اساس آن اعضا یا شرکا، سود حاصل از سرمایه را تقسیم می کنند.شرکت بین المللی (International Corporation) به شرکت هایی گفته می شود که محصولات خود را به کشورهای دیگر صادر می کنند.

از نظر سیر تکامل حقوق تجارت، گستردگی روابط تجاری میان دولت ها،توسعه صنعت حمل و نقل و مراکز داد و ستد و افزایش معاملات پولی و مالی و بانک ها و صرافی ها، موجب تحول و دگرگونی فعالیت های تجاری-صنعتی و اقتصادی گردیده است،به نحوی که تنها سرمایه گذاری داخلی،پاسخگوی نیاز مبرم جامعه و ساماندهی مسایل و معضلات جاری و روزمره نبوده و مبادلات و گسترش فعالیت میان کشورها را می طلبد.
علاوه بر آن امروزه با نضج گیری تجارت بین الملل،تمایل و تحرک کشورها در خصوص داد و ستد و مراودات پولی،مالی و کالایی تشدید و عزم ملی در تعریف،ترسیم،وضع و ابداع سازمان های تخصصی بین المللی دچار نضج و حرکت تازه ای شده است و متعاقباَ تمایل کشورها در الحاق به سازمان ها،کنوانسیون ها ،توافق های بین المللی و تاسیس و توسعه سازمان های تخصصی دو چندان شده است.بنحوی که امروزه بیش از 150 کشور در سازمان جهانی تجارت(WTO) و 140 کشور در سازمان جهانی مالکیت فکری(WIPO) بعنوان سازمان های تخصصی ملل متحد عضویت و فعالیت دارند.
در حال حاضر 30 درصد دارایی مولد خصوصی جهان در دست شرکت های بین المللی است. با توجه به نقش گسترده ی این شرکت ها در اقتصاد جهان،سرمایه گذاری روزافزون شرکت های بین المللی و چند ملیتی در مناطق مختلف جهان،تاثیرات شگرفی بر زندگی اقتصادی،اجتماعی و فرهنگی کشورها گذاشته است.گسترش سریع شرکت های بین المللی در سراسر جهان،باعث شده است تا بسیاری از صاحبنظران اقتصادی،توسعه اقتصادی آینده ی جهان را متاثر از فعالیت این شرکت ها بدانند.
بدین ترتیب،امروزه تحولات اخیر جهان باعث شده است تا افراد تمایل بیشتری به تاسیس انواع شرکت های تجاری و بین المللی نشان دهند تا از مزایای این شرکت ها استفاده کنند.
از جمله مزایای تشکیل و ثبت شرکت های بین المللی عبارت است از:
_ورود به بازارهای بین المللی و تولید انبوه و حجم بالای محصولاتی
_دستبابی به هم افزایی
_نرخ بالای برگشت سرمایه و کسب سود بیشتر
_مدیریت بهتر منابع و نیروی انسانی
_استفاده از معافیت های مالیاتی و سایر مشوق های صادراتی
_افتتاح حساب بانکی بین المللی
_بودجه بندی دقیق و منعطف تر نسبت به تجارت فردی
_اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت
_سهولت در انتقال و واگذاری شرکت
نحوه ی ثبت شرکت بین المللی:
به طور معمول شرکت ها با انگیزه های خاصی وارد بازارهای خارجی می شوند.در این حالت شرکت ها ابتدا بازارهایی را برمی گزینند که فاصله فرهنگی و اقتصادی کمی نسبت به بازارهای آن ها داشته باشند و از انتخاب بازارهایی که کاملاَ با آن ها غریبه هستند اجتناب می کنند.در این راستا،ثبت شرکت بین المللی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.با ثبت شرکت ،آن ها صاحب شخصیت مستقلی می شوند وهویت آنان مشخص می گردد.جهت ثبت شرکت بین المللی اخذ تصدیق نامه در ایران و فراهم نمودن مدارک مورد نیاز ذیل الزامی است.
مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت بین المللی عبارت است از:

  • ارائه کپی برابر اصل کارت ملی و شناسنامه مدیران و صاحبان حق امضای شرکت
  • ارائه اظهارنامه یا اصل گواهی ثبت علامت تجاری در ایران جهت روئت و کپی آن به منظور ثبت در پرونده
  • ارائه کپی برابر اصل گواهی ثبت برند
  • ارائه روزنامه تاسیس و آخرین تغییرات شرکت برای اشخاص حقوقی
  • تکمیل فرم مخصوص جهت ثبت شرکت بین المللی با ترجمه انگلیسی
  • درخواست کتبی و تحویل آن به اداره ثبت علائم تجاری با درج نام های کشورهای مورد نظر
  • تهیه معرفی نامه بر روی سربرگ شرکت که به وسیله مدیران و صاحبان حق امضا و با مهر شرکت امضا شده باشد.
  • پرداخت هزینه های ثبت که توسط اداره ثبت شرکت های بین المللی در کشور میزبان صورت می گیرد .
  • https://danasabt.ir/%D9%BE%D9%84%D9%85%D9%BE-%D8%AF%D9%81%D8%A7%D8%AA%D8%B1/

  • چنانچه کارها توسط وکیل انجام می شود ارائه وکالت نامه دادگستری ضروری است.

 

قرص چرک خشک کن قوی برای عفونت دندان کدام است؟

 

آبسه یا عفونت دندان چیست؟

آبسه کیسه‌های متورم و پر از چرک است که در دندان و لثه ایجاد می‌شود. ایمپلنت دندان در رشت  آبسه خود به خود و با بی اعتنایی کردن به آن هرگز خوب نمی‌شود. اگر آبسه را به حال خود رها کنید ممکن است عفونت از ریشه دندان به اعصاب وارد شده و حتی روی مغز تاثیر منفی و مخربی بگذارد.

تجویز چرک خشک کن قوی برای دندان توسط دندانپزشک صورت می‌گیرد. دندانپزشک با توجه وضعیت بدنی شما و اینکه آیا حساسیت به دارویی خاصی دارید یا خیر آنتی بیوتیک را تجویز می‌کند. نکته مهمی‌که باید در زمان عفونت دندان به آن توجه کنید رعایت بهداشت دهان و دندان است. در غیر این صورت عفونت به سایر دندان‌ها منتقل شده و مدت زمان بیشتری باید تحت درمان با چرک خشک کن قوی قرار بگیرید. 

در چه مواردی به چرک خشک کن قوی احتیاج پیدا می‌کنید؟

هر زمان که عفونت به ریشه دندان رسیده و در اطراف ریشه گسترش یابد نیاز به خوردن چرک خشک کن قوی یا همان آنتی بیوتیک داریم.

کدام چرک خشک کن‌ها برای عفونت دندان مناسب هستند؟

مصرف به موقع چرک خشک کن‌ها مانع از پیشروی عفونت و یا کشیدن دندان می‌شود. بهترین آنتی بیوتیک‌ها که در ابتدا توسط دندانپزشکان تجویز می‌شود دو نوع آنتی بیوتیک از خانواده پنی سیلین به نام‌های  پنی‌سیلین وی پتاسیم خوراکی هستند. این پنی سیلین‌ها باعث کشتن باکتری‌ها و توقف رشد آنها می‌شوند.در صورت عفونت شدید لثه ممکن است احتیاج به مصرف مقدار بیشتری از آنتی بیوتیک‌ها داشته باشید که توسط دندانپزشک تشخیص داده می‌شود. 

مترونیدازول نیز گاهی در کنار آنتی بیوتیک‌های خانواده پنی سیلین برای بیماران تجویز می‌شود. در این مورد انواع بیشتری از باکتری‌ها از بین می‌روند. اگر به پنی سیلین‌ها حساسیت دارید ممکن است از کلیندامایسین یا ازیترومایسین به عنوان چرک خشک کن قوی استفاده کنند.

چه مدت نیاز به مصرف آنتی بیوتیک دارید؟

میزان مصرف آنتی بیوتیک یا چرک خشک کن قوی به شدت عفونت و گستردگی آن بستگی دارد. اما معمولا بعد از ۲ تا ۳ روز درد دندان کمی‌کاهش یافته و رو به بهبودی می‌رود. دوره درمان آنتی بیوتیک‌ها معمولا ۱۰ تا ۱۴ روزه هستند. در این مدت به طور کامل عفونت از بین خواهد رفت. در صورت داشتن درد زیاد، همراه با آنتی بیوتیک قرص‌های مسکن نیز تجویز می‌شوند. 

دندانپزشک چرا آنتی بیوتیک‌های متفاوتی تجویز می‌کند؟

با توجه به آنکه باکتری شما از کدام نوع است و به کدام آنتی بیوتیک حساسیت دارید یا مقاومت به کدام نوع دارو دارید آنتی بیوتیکی مناسب با شرایط بدنی شما تجویز خواهد شد. 

چرا دندان دچار عفونت می‌شود؟

چرک،عفونت یا آبسه را باکتری‌ها به وجود می‌آورند. این پاکت‌های پر از عفونت به دلیل پوسیدگی دندان، تروما یا کار‌های دندانپزشکی قبلی که بر روی دندان انجام داده اید ممکن است رخ دهند. 

علائم وجود عفونت دندان

  • درد
  • حساسیت به سرما و گرما
  • تورم و التهاب لثه

نکته: در صورت عدم درمان به موقع عفونت دندان، چرک به سایر قسمت‌های لثه و حتی جریان خون منتقل شده و می‌تواند مشکلات مغزی برای شما ایجاد کنند. 

به دلیل نزدیکی دهان به مغز اولین تاثیر منفی که عفونت درمان نشده برجای می‌گذارد مشکلات مغزی است. مراقب عفونت در سر و گردن باشید و به سرعت اقدام به درمان کنید.

چرک خشک کن قوی همیشه برای درمان عفونت دندان مناسب است؟

خیر. هر عفونتی با آنتی بیوتیک درمان نمی‌شود. برخی از آنها با تخلیه کیسه چرک و برخی با عصبکشی و برداشتن کیست یا عفونت ریشه از بین می‌روند که باید دندانپزشک تشخیص دهد.

می‌توانیم بدون مراجعه به دندانپزشک آنتی بیوتیک مصرف کنیم؟

اگر علائم وجود عفونت دندان را دارید حتما به دندانپزشک مراجعه کرده و خودسرانه آنتی بیوتیک مصرف نکنید. دندان‌ها به مغز شما نزدیک هستند در صورت معالجه خودسرانه می‌توانید آسیب‌های جبران ناپذیری به مغز خود وارد کنید.

عفونت‌های رایج دندان 

  • پوسیدگی دندان: دندان هایی که در طولانی مدت پوسیده بوده اند و یا اگر قبلا درمان روی آن دندان انجام شده باشد احتمال آن که درمان با موفقیت به انجام نرسیده است هست.
  • بیماری پریودنتال: اگر التهاب لثه برای مدت طولانی درمان نشود تبدیل به بیماری پریودنتیت خواهد شد. اگر این بیماری با چرک خشک کن‌های قوی درمان نشود به استخوان فک حمله کرده و درمان را سخت تر می‌کند.
  • تروما: هنگامی‌که دندانی بریده می‌شود یا به دلیل ترومای ناشناخته می‌شکند، مستعد تهاجم باکتری شده و عفونت به وجود می‌آید. 

درمان‌های خانگی برای خلاص شدن از شر عفونت دندان

در صورتی که برخی از علائم عفونت دندان را داشتید تا زمانی که خود را به دندانپزشک برسانید می‌توانید برخی اقدامات را در منزل برای کاهش عفونت و درد انجام دهید. 

ابتلا به بیماری لثه یا عفونت می‌تواند در نوع خود آزار دهنده باشد. چنین اختلالاتی با درد شدید، تیز و مداوم مشخص می‌شوند و همچنین احتمال بروز آبسه را افزایش می‌دهند. 

هنگام عبور از چنین شرایطی، مراجعه به یک متخصص برای درمان بیماری لثه اولین گزینه ای است که به ذهن می‌رسد. با این حال، گاهی فقط می‌خواهید یک درمان خانگی سریع برای رفع عفونت لثه انجام دهید. درمان‌های خانگی ارزان و مؤثر هستند و به شما کمک می‌کنند لثه‌های متورم را درمان کرده و سلامت دهان خود را بدون زحمت بازگردانید.

  1. با آب نمک ولرم دهان خود را شستشو دهید

شستشو با آب نمک داروی جهانی برای درد لثه است. همچنین یکی از ساده‌ترین و در دسترس‌ترین داروها در دندانپزشکی است. آب نمک نه تنها منشاء درد را هدف قرار می‌دهد، بلکه به عنوان یک آنتی‌بیوتیک برای عفونت لثه عمل می‌کند. در نتیجه به کاهش درد و کاهش پیشرفت بیماری کمک می‌کند.

بنابراین دفعه بعد که دچار عفونت دهان یا تورم لثه شدید، سعی کنید نمک را با آب گرم مخلوط کنید. علاوه بر از بین بردن برخی باکتری‌ها، آب نمک به تجزیه آبسه‌ها و چرک اضافی اطراف دندان کمک می‌کند.

  1. استفاده از روغن‌های گیاهی

برخی روغن‌ها از گذشته به عنوان آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی برای عفونت‌های دندان استفاده می‌شده اند. از آنجایی که از گیاهان فرآوری می‌شوند طبیعی بوده و این روغن‌ها با کاهش درد باعث بهبودی می‌شوند. بنابراین دفعه بعد که در مورد چگونگی درمان بیماری لثه قبل از مراجعه به دندانپزشک تحقیق می‌کنید حتما از روغن‌های زیر امتحان کنید. 

  • روغن پونه کوهی
  • روغن گل میخک
  • روغن اسطوخودوس
  • روغن درخت چای
  • روغن بادرنجبویه

چند قطره روی پنبه ریخته و روی دندان عفونی قرار دهید.

  1. دمنوش گیاهی بنوشید

اگر می‌خواهید از شر لثه‌های متورم و سایر بیماری‌های دهانی خلاص شوید، دمنوش‌های گیاهی یکی دیگر از درمان‌های آزمایش‌شده هستند. شنبلیله و نعنا دو گزینه موثر و سالم برای دمنوش هستند زیرا به کاهش علائم عفونت دندان کمک می‌کنند. علاوه بر این، هر دو گیاه دارای خواص آنتی بیوتیکی تقویت کننده سیستم ایمنی هستند و به راحتی در عطاری‌ها پیدا می‌شوند.

  1. سیر بخورید

یکی از رایج‌ترین نام‌های موجود در فهرست درمان‌های خانگی برای دندان‌های عفونی و آبسه لثه سیر است. ترکیبی به نام آلیسین در سیر تازه، دارای خواص ضد باکتریایی و تسکین دهنده است که به از بین بردن عفونت دندان کمک می‌کند.

دفعه بعد که به عفونت دندان مشکوک شدید، سعی کنید یک حبه سیر را پوست کنده و با دندان عفونی خود گاز بگیرید. همچنین می‌توانید یک حبه سیر را برای چند دقیقه روی دندان خود بگذارید تا بهترین خواص دارویی آن را دریافت نمایید.

  1. کمپرس سرد برای کاهش درد دندان مفید است

تمام روش‌های خانگی علاوه بر کاهش عفونت برای کاهش درد نیز مناسب هستند. اما کمپرس یخ بهترین و سریعترین اثر را در از بین بردن درد می‌گذارد. 

چه کار‌هایی قبل از مراجعه به دندانپزشک می‌توانید انجام دهید؟

درمان‌های خانگی برای کاهش عفونت و التهاب دندان عفونی می‌تواند تا حدودی موثر باشد. 

چگونه شرکت تاسیس کنیم؟

 شرکت های تجارتی یا شرکت های بازرگانی هفت نوعند:

شرکت سهامی عام، اخذ کارت بازرگانی فوری شرکت سهامی خاص،شرکت با مسوولیت محدود،شرکت تضامنی،شرکت نسبی،شرکت مختلط غیرسهامی و شرکت مختلط سهامی

مبحث اول: تشکیل شرکت سهامی خاص

شرکت سهامی خاص شرکتی است که تمام سرمایه آن منحصراَ به وسیله موسسین تامین می شود. (برخلاف شرکت سهامی عام که قسمتی از سرمایه آن به وسیله موسسین و قسمتی دیگر از طریق فروش سهام به مردم تامین می گردد)تعداد سهامداران شرکت سهامی خاص نباید کمتر از سه نفر باشد.

سرمایه شرکت سهامی خاص،در موقع تاسیس یا بعداَ هیچ وقت نباید از یک میلیون ریال کمتر باشد.در موقع تاسیس،موسسین باید لااقل سی و پنج درصد آن را نقداَ در حسابی که به نام شرکت در شرف تاسیس و در نزد بانک،افتتاح می کنند واریز نمایند و پرداخت بقیه را تعهد کنند.تمام یا قسمتی از سرمایه می تواند غیرنقد باشد که در این صورت باید کلیه سرمایه غیرنقدی تادیه گردد.از بند دو ماده 20 لایحه اصلاح قانون تجارت چنین مستفاد می شود که هرگاه سرمایه گذاری یکی از موسسین تماماَ غیرنقد نباشد،قسمت نقدی آن باید حداقل بالغ بر سی و پنج درصد از سرمایه وی باشد.

در شرکت سهامی خاص،تشکیل مجمع موسس،برخلاف شرکت سهامی عام الزامی نیست.ولی مانند شرکت مزبور،آورده های غیرنقد باید طبق نظر کارشناس رسمی وزارت دادگستری ارزیابی شود و نمی توان آن ها را به مبلغی بیش از ارزیابی کارشناس مذکور قبول کرد.

برای تشکیل شرکت سهامی خاص؛موسسین باید امور ذیل را انجام دهند.

_تامین سرمایه شرکت (سرمایه ی شرکت سهامی خاص نباید کمتر از یک میلیون ریال باشد)

_تهیه اساسنامه که باید به امضای کلیه سهامداران برسد.

_تعیین روزنامه کثیرالانتشاری که هر گونه آگهی و اطلاعیه راجع به شرکت تا تشکیل اولین مجمع عمومی عادی،در آن منتشر خواهد شد.

_انتخاب اولین مدیران و بازرس یا بازرسان شرکت(اصلی و علی البدل)،که باید در صورتجلسه ای قید و به امضای کلیه سهامداران برسد.توضیح این که مدیران و بازرس یا بازرسان بعدی به وسیله مجمع عمومی عادی شرکت انتخاب خواهند شد.مدیران بازرس یا بازرسان انتخاب شده،باید کتباَ قبول سمت نمایند.قبول سمت به خودی خود،دلیل بر این است که اشخاص مزبور با علم به تکالیف و مسوولیت های سمت خود،عهده دار آن گردیده اند.از این تاریخ شرکت سهامی خاص تشکیل شده محسوب می شود.

مطالب اساسنامه:

اساسنامه مهم ترین رکن شرکت سهامی است.در واقع چارچوب روابط و تقسیم منافع و زیان و نحوه اداره شرکت را اساسنامه معین می کند.همچنین اساسنامه تابع نظر موسسین و اکثریت دارندگان سهام است و به خاطر اهمیت آن،قانون موارد الزام آوری را در آن شرط نموده است.اساسنامه باید حاوی نکات و موارد ذیل باشد:

نام شرکت-موضوع فعالیت شرکت به طور مشخص و منجز-مدت شرکت-مرکز اصلی شرکت-مبلغ سرمایه شرکت و تعیین مقدار نقد و غیر نقد آن به طور تفکیک-تعداد سهام و مشخص نمودن تعداد سهام بی نام و با نام و مبلغ اسمی آن-تعداد سهام ممتازه و امتیازات آن سهام(در صورتی که ایجاد سهام ممتازه مورد نظر باشد).-نحوه انتقال سهام بانام-طریقه انتقال سهام بانام-طریقه تبدیل سهام با نام به سهام بی نام و بالعکس-در صورت پیش بینی امکان صدور اوراق قرضه،ذکر شرایط و ترتیبات آن-شرایط و ترتیب افزایش و کاهش سرمایه-مواقع و ترتیب دعوت مجامع عمومی-مقررات راجع به حد نصاب لازم جهت تشکیل مجامع عمومی،ترتیب اداره آن ها،نحوه اخذ رای و اکثریت لازم برای اعتبار تصمیمات آنان و وظایف آن ها-نحوه انتخاب مدیران،مدت تصدی آن ها،چگونگی عزل و شرح وظایف آن ها-چگونگی تعیین بازرس یا بازرسین و مدت ماموریت آن ها-مشخص نمودن آغاز و پایان سال مالی و نحوه و موعد تنظیم ترازنامه و حساب سود و زیان و چگونگی تقسیم آن-نحوه انحلال و چگونگی تصفیه امور آن

مطالب اظهارنامه

اظهارنامه ای که موسسین برای تاسیس شرکت تکمیل می کنند،باید با قید تاریخ به امضای کلیه آن ها رسیده و مطالب ذیل در آن ذکر شده باشد:

-نام شرکت

-هویت کامل موسسین و اقامتگاه آن ها

-موضوع شرکت

-مبلغ سرمایه شرکت و تعیین مقدار نقد و غیر نقد به تفکیک

-تعداد سهام بانام و بی نام و مبلغ اسمی آن ها و در صورتی که سهام ممتاز مورد نظر باشد،تعیین تعداد و خصوصیات و امتیازات این گونه سهام

-میزان تعهد هر یک از موسسین و مبلغی که پرداخت کرده اند همراه با شماره حساب و نام بانکی که وجوه پرداختی در آن واریز شده است.همچنین،در خصوص آورده غیر نقد،اوصاف و مشخصات و ارزش آن،به نحوی که بتوان از کم و کیف آورده غیر نقد اطلاع حاصل نمود.

-مرکز اصلی شرکت

-مدت شرکت(ماده 57 ل.ا.ق.ت)

مبحث دوم:تشکیل شرکت سهامی عام

شرکت سهامی عام،شرکتی است که در آن قسمتی از سرمایه به وسیله موسسین و قسمتی دیگر طریق فروش سهام به مردم تامین می شود.در خصوص تعداد سهامداران این نوع شرکت،هر چند ماده 3 لایحه اصلاح قانون تجارت می گوید که تعداد سهامداران نباید از سه نفر کمتر باشد،ولی از آن جا که به تصریح ماده 107 لایحه مزبور،عده اعضای هیات مدیره شرکت سهامی عام،نباید از پنج نفر کمتر باشد،بنابراین تعداد سهامداران شرکت سهامی عام،حداقل باید پنج نفر باشد.در غیر این صورت،تعیین هیات مدیره که وجوه آن برای ثبت شرکت لازم است،ممکن نخواهد شد.چون لایحه مزبور تصریحی بر این که بازرسان باید از بین سهامداران شرکت انتخاب می شوند و لذا می توان آن ها را از بین افراد غیرسهامدار انتخاب کرد،پس می توان وجود آن ها را در تعداد حداقل مذکور سهامداران لازم برای تشکیل شرکت،منظور نکرد.یادآوری می شود که سرمایه شرکت سهامی عام نباید از پنج میلیون ریال کمتر باشد.

اقدامات موسسین:

_برای تاسیس شرکت سهامی لازم است که موسسین برای اموری که شرکت در آن زمینه فعالیت خواهد کرد و در اساسنامه به عنوان " موضوع شرکت " قید خواهد شد،از مراجع ذیربط یا اتحادیه صنفی،مجوز یا پروانه کسب دریافت دارند.در غیر این صورت،مراجع ثبت از ثبت شرکت خودداری خواهد کرد و باید برای نام شرکت،همان طور که در مقالات قبلی بیان شد،از مرجع ثبت نظر موافق دریافت دارند.

_موسسین باید اقلاَ بیست درصد سرمایه شرکت را خود تعهد کنند و لااقل سی و پنج درصد مبلغی را تعهد کرده اند،در حسابی به نام "شرکت در شرف تاسیس" که در نزد یکی از بانک ها افتتاح می کنند،واریز نمایند.پس از تهیه طرح اساسنامه شرکت و طرح اعلامیه پذیره نویسی سهام،آن ها را همراه اظهارنامه ای که تکمیل خواهند کرد،در تهران به " اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی"  و در خارج از تهران در محل هایی که اداره مزبور دایر است به آن اداره و در محل هایی که این اداره دایر نیست به " اداره ثبت اسناد و املاک" تسلیم نمایند.

_هر گاه قسمتی از تعهد موسسین به صورت غیرنقد باشد،لازم است که عین آن یا مدارک مالکیت آن را در همان بانکی که برای پرداخت مبلغ نقدی،حساب باز کرده اند،بسپارند و گواهی بانک را که در این خصوص صادر می کند،به همراه سایر ضمائم اظهارنامه،به مرجع ثبت فوق الاشعار تسلیم نمایند.مرجع ثبت شرکت،پس از بررسی اظهارنامه و ضمائم و تطبیق مندرجات آن ها با قانون،اجازه انتشار اعلامیه پذیره نویسی را صادر خواهد کرد.تعهد موسسین می تواند به صورت غیرنقد باشد.در شرکت سهامی عام این نوع تعهد در سرمایه گذاری اختصاص به موسسین دارد و پذیره نویسان نمی توانند سرمایه گذاری به صورت غیرنقدی داشته باشند.این امر از ماده 76 و تبصره ماده 6 لایحه قانون تجارت مستفاد می شود.

مبحث سوم:تشکیل شرکت با مسوولیت محدود

قانون تجارت،شرکت با مسوولیت محدود را چنین تعریف می کند:

شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجارتی تشکیل شده و هر یک از شرکا بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد،فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت است.

طبق ماده 96 قانون تجارت"شرکت با مسوولیت محدود،وقتی تشکیل می شود که تمام سرمایه نقدی تادیه و سهم الشرکه غیرنقدی نیز تقویم و تسلیم شده باشد".همان طور که معلوم است از این ماده مستفاد می شود که آورده های شرکاء به شرکت با مسوولیت محدود می تواند نقد یا غیرنقد باشد.

مسوولیت تضامنی داشتن شرکاء دارای این اثر است که هرگاه شرکت منحل شود و دارایی آن کافی برای پرداخت بدهی های خود نباشد،هرکدام از شرکاء به تنهایی،به نسبت قیمتی که در حین تشکیل شرکت برای سهم الشرکه های نقدی معین گردیده،مسوول پرداخت بدهی های پرداخت نشده شرکت خواهد بود.بنابراین اگر،مثلاَ قیمتی که برای سهم الشرکه های غیرنقدی تعیین شده معادل ثلث کل سرمایه شرکت باشد،مسوولیت تضامنی شرکاء،نسبت به یک سوم بدهی های باقی مانده شرکت خواهد بود.در این حالت طلبکاران شرکت می توانند فقط برای وصول یک سوم طلب باقی مانده،به شرکاء مراجعه و آن را از دارایی شخصی آن ها وصول کنند.

از آنجا که در شرکت با مسولیت محدود شرکاء هیچگونه مسوولیتی در برابر بدهی های شرکت ندارند،باید گفت که قانون برای حفظ حقوق اشخاص ثالث،در مورد سهم الشرکه های غیرنقدی،از قاعده کلی عدم مسوولیت شرکاء عدول کرده و به شرح فوق برای آن ها مسوولیت نه مسوولیت عادی،بلکه مسوولیت تضامنی مقرر داشته است.

در ارتباط با سهم الشرکه های غیرنقدی،لازم است اضافه شود که اشخاص زیر کلاهبردار محسوب می شوند:

-موسسین و مدیرانی که برخلاف واقع،پرداخت تمام سهم الشرکه نقدی و تقویم و تسلیم سهم الشرکه غیرنقدی را در اوراق و اسنادی که باید برای ثبت شرکت بدهند،اظهار کرده باشند.

-کسانی که به وسایل متقلبانه،سهم الشرکه غیر نقدی را بیش از قیمت واقعی آن تقویم کرده باشند.

-منظور از کلاهبردار محسوب شدن،این است که عمل اشخاص مزبور" در حکم کلاهبرداری" بوده و به مجازات کلاهبردار محکوم خواهند شد.

در بیان اخیر قانون،"کسانی که..."جنبه عام دارد،لذا می توان گفت که بیان مزبور،علاوه بر موسسین شرکت و مدیران مربوط،شامل کارشناسایی نیز می شود که متقلبانه یعنی با سوء نیت،سهم الشرکه غیرنقدی را بیش از قیمت واقعی آن،قیمت گذاری نمایند.بنابراین این قبیل کارشناسان نیز کلاهبردار محسوب شده و از این لحاظ قابل تعقیب خواهند بود.

شرکت نامه و اساسنامه شرکت با مسئولیت محدود:

تنظیم شرکت نامه بین شرکاء الزامی است،علاوه بر آن شرکت با مسئولیت محدود باید دارای اساسنامه باشد. در شرکتنامه باید صراحتاَ قید شده باشد که سهم الشرکه های غیر نقدی هر کدام به چه میزان تقویم شده است.

به موجب قانون ثبت اسناد و املاک،ثبت شرکتنامه اجباری است و نیز طبق نظامنامه مزبور،تشکیل شرکت تجارتی باید به موجب سند رسمی باشد.معمول این است که موسسین شرکتنامه را بدواَ بین خود به صورت سند عادی تنظیم می کنند و سپس برگه ای را که بالای آن عبارت"شرکت نامه رسمی"قید گردیده،از مرجع ثبت دریافت و پس از تکمیل به همراه سایر مدارک،به مرجع مزبور تسلیم می نمایند. در شرکت نامه باید صراحتاَ قید شده باشد که سهم الشرکه های غیرنقدی هر کدام به چه میزان تقویم شده است.شرکا،نسبت به قیمتی که در حین تشکیل شرکت برای سهم الشرکه های غیر نقدی معین شده در مقابل اشخاص ثالث مسئولیت تضامنی دارند.مرور زمان دعاوی ناشی از مقررات فوق،ده سال از تاریخ تشکیل شرکت است.

شرکت با مسئولیت محدود علاوه بر شرکتنامه ،باید دارای اساسنامه نیز باشد. اساسنامه حاوی مقررات و طریقه عمل و سرمایه و موضوع و مدت شرکت بوده و مبین مقررات راجع به مجامع عمومی و اختیارات و وظایف مدیران،اکثریت لازم برای تصمیم گیری شرکا و میزان حق رای و بهره وری آن ها از سود شرکت و غیره می باشد و در واقع قراردادی است که چگونگی اداره شرکت در آن مشخص شده و روابط بین شرکاء و مدیران و شرکاء تابع آن می باشد.

می توان در اساسنامه قید کرد که سرمایه اولیه شرکت به وسیله پرداخت مبالغی به اقساط بعدی از طرف شرکا با قبول شریک جدید افزایش یافته یا به واسطه برداشت از سرمایه تقلیل یابد.در این صورت لازم است که در اساسنامه حداقلی که تا آن میزان می توان سرمایه اولیه را تقلیل داد،صراحتاَ معین شود.کمتر از یک دهم سرمایه اولیه شرکت را حداقل قرار دادن ممنوع است.

مبحث چهارم:تشکیل شرکت تضامنی و شرکت نسبی

شرکت تضامنی و شرکت نسبی،از شرکت های شخص محسوب می شوند.زیرا در آن ها شخص شرکاء،شهرت و اعتبار و دارایی آن ها،مورد توجه بوده و در وضع و اعتبار شرکت موثر می باشد.

در قانون تجارت،مقررات راجع به شرکت تضامنی و شرکت نسبی،غیر از تعریف و مسوولیت شرکاء،یکسان و مشترک است.به همین علت هر دو آن ها با هم در همین مبحث قرار می گیرد:

تعریف شرکت تضامنی:

به موجب قانون تجارت،"شرکت تضامنی شرکتی است که در تحت اسم مخصوص برای امور تجارتی،بین دو یا چند نفر با مسوولیت تضامنی تشکیل می شود.اگر دارایی شرکت برای تادیه تمام قروض کافی نباشد،هر یک از شرکاء مسوول پرداخت تمام قروض شرکت است.هر قراردادی که بین شرکاء بر خلاف این،ترتیب داده شده باشد در مقابل اشخاص ثالث کان لم یکن خواهد بود.

شرکت تضامنی باید اسم معینی داشته باشد.موضوع آن باید از امور تجاری باشد.برای تشکیل آن وجود حداقل دو شریک لازم است.هر یک از شرکاء به تنهایی،صرف نظر از مقدار سرمایه ای که در شرکت دارد،مسوول پرداخت بدهی های شرکت است.

تعریف شرکت نسبی:

طبق قانون تجارت،"شرکت نسبی شرکتی است که برای امور تجاری در تحت اسم مخصوص بین دو یا چند نفر تشکیل و مسوولیت هر یک از شرکاء،به نسبت سرمایه ایست که در شرکت گذاشته است".

بنا به تعریف مزبور،شرکت نسبی نیز مانند شرکت تضامنی،اسم معینی داشته و موضوع آن باید امور تجارتی باشد.برای تشکیل آن،وجود حداقل دو شریک لازم است.

تشکیل شرکت تضامنی و نسبی:

در شرکت تضامنی و شرکت نسبی،آورده شرکاء ممکن است نقد یا غیرنقد باشد و شرکت وقتی تشکیل می شود که تمام سرمایه نقدی،تادیه و سهم الشرکه غیرنقدی،تقویم و تسلیم شده باشد و لازم است که سهم الشرکه های غیرنقدی،قبلاَ به تراضی تمام شرکاء تقویم شود.همان طور که در مقالات پیشین راجع به ثبت شرکت تضامنی و شرکت نسبی بیان شد،برای ثبت شرکت تضامنی و شرکت نسبی،لازم است که نوشته ای به امضای مدیر یا مدیران شرکت حاکی از پرداخت تمام سرمایه نقدی و تسلیم تمام سهم الشرکه های غیر نقدی با تعیین قیمت سهم الشرکه های مزبور،به مرجع ثبت تسلیم گردد.بنابراین در واقع بدون انجام شدن امور مزبور،ثبت شرکت ممکن نخواهد بود،مگر این که نوشته مدیر یا مدیران خلاف واقع باشد.

هر دو شرکت باید علاوه بر شرکت نامه،دارای اساسنامه نیز باشند.زیرا،اساسنامه یکی از مدارکی است که لازم است جهت ثبت شرکت های مزبور به مرجع ثبت تسلیم شود.قانون تجارت در مقررات مربوط به شرکت تضامنی یا شرکت نسبی تصریحی بر لزوم اساسنامه برای این شرکت ها نمی کند و فقط در ماده 137 که جزو مقررات مزبور است،از اساسنامه نام می برد.

اضافه می شود که می توان در اساسنامه قید نمود که سرمایه اولیه شرکت به وسیله پرداخت مبالغی به اقساط بعدی از طرف شرکاء یا قبول شریک جدید،افزایش یافته یا به واسطه برداشت از سرمایه تقلیل یابد،که در این صورت لازم است که در اساسنامه،حداقلی که تا آن میزان می توان سرمایه اولیه را تقلیل داد،صراحتاَ معین شود.کمتر از یک دهم سرمایه اولیه شرکت را حداقل قرار دادن،ممنوع است.

معمولاَ موسسین،بدواَ شرکت نامه را به صورت سند عادی بین خود تنظیم و امضاء می کنند و سپس برگه ای را به نام "شرکت نامه رسمی"، از مرجع ثبت شرکت دریافت و پس از تکمیل،به همراه سایر مدارک مزبور به مرجع مذکور تسلیم می نمایند.شرکت نامه را  مرجع ثبت در دفتر مخصوصی ثبت می کند.این دفتر جانشین دفتر ثبت سند دفترخانه اسناد رسمی است و با ثبت در آن،شرکت نامه رسمی می شود.زیرا طبق آیین نامه مربوط"اداره ثبت شرکت ها در تهران و دوایر ثبت شرکت ها در شهرستان ها،در ثبت شرکت نامه،قائم مقام دفتر خانه های رسمی می باشند".

مبحث پنجم:تشکیل شرکت مختلط غیر سهامی

تعریف شرکت:

شرکت مختلط غیرسهامی شرکتی است که برای امور تجارتی در تحت اسم مخصوصی،بین یک یا چند نفر شریک ضامن و یک یا چند نفر شریک با مسوولیت محدود،بدون انتشار سهام تشکیل  می شود".

در شرکت مختلط غیر سهامی،دو نوع شریک وجود دارد:شریک ضامن و شریک با مسوولیت محدود.برای تشکیل شرکت وجود حداقل یک شریک ضامن و یک شریک  با مسوولیت محدود لازم است.شرکت باید برای انجام امور تجاری تشکیل شود و موضوع آن نمی تواند امور غیر تجاری مثلاَ خرید و فروش آپارتمان باشد.سرمایه به سهام تقسیم نمی شود.

تشکیل شرکت مختلط غیر سهامی:

تنظیم شرکت نامه بین شرکاء الزامی است و با شرایطی که درباره تنظیم شرکت نامه شرکت های دیگر گفتیم،تهیه می گردد.شرکت مختلط غیرسهامی،باید اساسنامه نیز داشته باشد.روابط بین شرکاء با رعایت مقررات مربوط به این شرکت تابع شرکت نامه و اساسنامه خواهد بود.

شریک با مسوولیت محدود،می تواند قسمتی از سهم الشرکه خود را موقع تشکیل و قسمتی دیگر را بعداَ پرداخت نماید.این امر از این بیان ماده 141 که می گوید،"شریک با مسوولیت محدود،کسی است که مسوولیت او فقط تا میزان سرمایه ای است که در شرکت گذارده یا بایستی بگذارد"،مستفاد می شود.در مورد شریک ضامن باید گفت که ظاهراَ وی باید تمام سهم الشرکه خود را موقع تشکیل شرکت پرداخت نماید،به همان ترتیبی که در شرکت تضامنی عمل می شود.هر چند قانون تجارت بیانی درباره نقد و غیرنقد بودن سهم الشرکه ندارد،ولی می توان گفت که سهم الشرکه ممکن است نقد یا غیرنقد باشد.لازم است که سهم الشرکه های غیر نقدی تقویم و تسلیم شود.

مبحث ششم:تشکیل مختلط سهامی

"شرکت مختلط سهامی،شرکتی است که در تحت اسم مخصوصی،بین یک عده شرکای سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن،تشکیل می شود".

شرکت مختلط سهامی حداقل باید از چهار شریک،که دست کم یکی از آن ها شریک ضامن باشد،تشکیل شود.زیرا هر شرکت سهامی باید دارای هیات نظاری مرکب از سه عضو که از بین شرکاء انتخاب می شوند،باشد و مدیریت شرکت بر عهده شریک ضامن است که می تواند کسی را به سمت مدیریت تعیین کند یا شخصاَ متصدی آن شود.(هیات نظار بازرسی شرکت را بر عهده دارد و لذا مدیریت شرکت با عضویت در آن،مانعه الجمع خواهد بود).

تشکیل شرکت:

شرکت مختلط سهامی،باید دارای شرکت نامه و اساسنامه باشد.طبق ماده 176 قانون تجارت،برخی مقررات مربوط به تشکیل شرکت های سهامی سابق،باید در تشکیل شرکت مختلط سهامی مراعات شود.با التفات به مقررات مزبور از جمله انجام امور ذیل،برای تشکیل شرکت مختلط سهامی لازم است.

https://danasabt.ir/%D9%BE%D9%84%D9%85%D9%BE-%D8%AF%D9%81%D8%A7%D8%AA%D8%B1/

پرداخت تمام سرمایه نقدی شریک یا شرکای ضامن،تعهد تمام سرمایه شرکای سهامدار و پرداخت نقدی لازم یک سوم آن-تقویم و تحویل تمام آورده های غیرنقدی مربوط به شریک یا شرکای ضامن و شرکای سهامدار و تعیین قیمت هر یک از آن ها به تفکیک-تصویب قیمت آورده های غیرنقدی به وسیله مجمع عمومی موسس.

صفحه قبل 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 صفحه بعد